Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Olm beni cildirtacaksiniz lan sizz, bigun hornet bigun er6, yiter lan ben de insanimmm yaa, valla bi gaza gelip bankaya gidersem bi ton kredi borcuyla cikabilirim hic belli olmaz

Bu arada sabahtan beri islikla hangi melodiyi caliyorum bil bakalim Erhan Allah belani verecek senin, hep senin yuzunden
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olm beni cildirtacaksiniz lan sizz, bigun hornet bigun er6, yiter lan ben de insanimmm yaa, valla bi gaza gelip bankaya gidersem bi ton kredi borcuyla cikabilirim hic belli olmaz

Bu arada sabahtan beri islikla hangi melodiyi caliyorum bil bakalim Erhan Allah belani verecek senin, hep senin yuzunden

insanların içinde fazla yüksek sesle çalma
    her an çevrene toplananlar olabilir

valla hacı sorma...bu daha iyi motor isteme işi sanırım başlarda oluyo...imkan olup hepsini deneyen mütevazi bişeyle yaşamına devam ediyo genelde değiştirme düşüncesi olmadan...benim gördüğüm bu şekilde...

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Geçengün bende kaza yaptım motor düşmedi ama ben düştüm motoru tutmak için kıl köklerindeki kaslara kadar kullandım ama sol diz gitti motorun ağırlığıda binince dize çakıl battı(aynen kaçtı dize çakılın geldiği yerde göçük vardı) Namussu... bmw7 serisi önüme makas attı bende fren yaptım ama hız 70-80 vardı sol tarafta refüj kaçamadım aniden duruncada motor resmen o ağırlığıyla sola devrilecekti bende asıldım tuuttum ama yere sol dizimi refüjede sol omzumu ve sırtımı dayadım biraz morluklar var ama başka bişeyde yok hep cana geleceğine mala gelsin denir ama buda can sayılır
    ejlover bunu beğendi.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    er-6 kargacık burgacık hornette büyük zaten boşver bülent başgan , senin seleye sana özel bi sissy yaptık mı ohhh televizyon bile koyarsın öne yata yata izler gezersin =)
    Wozy bunu beğendi.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçengün bende kaza yaptım motor düşmedi ama ben düştüm motoru tutmak için kıl köklerindeki kaslara kadar kullandım ama sol diz gitti motorun ağırlığıda binince dize çakıl battı(aynen kaçtı dize çakılın geldiği yerde göçük vardı) Namussu... bmw7 serisi önüme makas attı bende fren yaptım ama hız 70-80 vardı sol tarafta refüj kaçamadım aniden duruncada motor resmen o ağırlığıyla sola devrilecekti bende asıldım tuuttum ama yere sol dizimi refüjede sol omzumu ve sırtımı dayadım biraz morluklar var ama başka bişeyde yok hep cana geleceğine mala gelsin denir ama buda can sayılır
    geçmiş olsun ozan...valla o süratte ucuz atlatmışsın...aniden durunca motor nasıl yatma eğilimine giriyo onu çözemedim...

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Yaw aslinda en iyisi bir sene daha kullanip sonra satmak, o zamana kadar para da biriktirmis olurum biraz ama iste rahat durmuyolar ki, hergun baska bir ilan, baska bir link, sahibindene bi giriyorum 2 saat cikamiyorum anasini satayim

Valla hepsini denemek lazim cesit olarak, ondan sonra da hangisinin sana en cok uyduguna karar verip, soyle 650-750 lik bisey alip uzun sure kullanican, olayi cozmus adamlar tabii ki bizim gibi onu mu alayim bunu mu alayim demiyolar, ama bizim o seviyeye gelmemize daha var
    Redmoon bunu beğendi.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Çok geçmiş olsun. Ucuz atlatılmış cidden. :(

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun ozan...valla o süratte ucuz atlatmışsın...aniden durunca motor nasıl yatma eğilimine giriyo onu çözemedim...
    Motoru tam dikmeden fren yapınca yatma eğilimdedir ya motor, muhtemelen öyle oldu.
    Wozy bunu beğendi.
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o kadar hızlı olduki ne yaptığımı bende anlamadım tamamen beyin devre dışıydı refleksler yaptı ne yaptıysa ama ne kadar aralara girmesem de ne kadar yavaş gitsemde en fazla o da önüm açıksa 120 yapsamda adamlar(mı?) sırf korkutmak için bi anda önüne kırıyorlar. Kıskançlık olduğunu sanmam adam arabasını satsa 10 tane alır bunlardan kesinlikle şu gidona takılan kameralardan alacağım bişey olsa ölsek neden nasıl olduğunu kim yaptığını kimseler bilmeyecek alıp kaydedeceğim sonra Egsozu olan Shadowcu kardeşimden(ne zaman yanıma gelse motora gaz veriyo) plakayı verip adresini alcaz. Hep beraber elimize sprey boyaları alıp arabasını bi güzel boyayacağız çözüm bu.
    Redmoon bunu beğendi.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    En güzel vandalizm thermit ile yapılır bence;

http://www.youtube.com/watch?v=rdCsb...eature=related
    Redmoon ve Wozy bunu beğendiler.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Geçmiş olsun kardeşim, ciddi birşey olmamasına sevindim ama insan motoru kırmayayım diye kendini bu kadar harap eder mi yav, senin yaptığın şey saf kas gücü kullanmak
    Wozy bunu beğendi.

Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Geçmiş olsun Ozan. Bu günlerde (sıcak+ramazan) özellikle gündüzleri (iftara kadar) trafikte çok dikkatli olun arkadaşlar. Sıcak ve oruç, zaten çok normal (!) olan insanlarımızı daha da normal yapıyor.
    Wozy bunu beğendi.

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Termitin nasıl yapıldıgını gayet iyi biliyorum nasıl bildiğimi sormayın ama biraz talaş halinde metal tozuna ihtiyaç var okadar sonra bunu kutukolaya koy ardından pamuğa sar üstüne yanmış motor yağı komyondan çıkarsa iyidir. sonra yapıştır fitili ateşle Çine kadar delik açılmış olur
    RamuthRa bunu beğendi.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En güzel vandalizm thermit ile yapılır bence;

http://www.youtube.com/watch?v=rdCsb...eature=related
    Sen hayattamısın la? arada bi selam verde yüzünü bari unutmayalım olm!!

Birde arkadaşlar yarınki organizasyon için bi liste yapmadık daha sanki??

Hüseyin Başgana söylemiştim ama sallamadı bizi anlaşılan

o zaman ben başlıyorum

1-GaCCaLL
    2-Nezih77
    3-Bülo
    4-SeÇ(Eski SelcukCBR)
    5-Şuberk
    6-Erro
    7-??

Edit: Hocam Geçmiş olsun anlattığına göre ucuz atlatmışssın...
    ANGARAJ

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    İftar Organizasyonu;

1-GaCCaLL
    2-Nezih77
    3-Bülo
    4-SeÇ(Eski SelcukCBR)
    5-Şuberk
    6-Erro
    7-Koray
    8-
    9-
    10-

Sadece mangal mı yoksa başka birşey de yiyecek miyiz iftarda, mesela herkes birer bardak getirirse hazır çorba alınıp mangalda su ısıtılaraktan çorba ile de iftara başlanabilir diyorum, bu da bi fikir

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Bende varım, geleceğimde buluşma yerini bilmiyorum ben. Yunusgil parkı nere ?

harita felan gönderen olursa sevinirim

1-GaCCaLL
    2-Nezih77
    3-Bülo
    4-SeÇ(Eski SelcukCBR)
    5-Şuberk
    6-Erro
    7-Koray
    8-makseli (Mustafa)
    9-
    10-

Motosikleti
    Kawasaki Er-5
    arkadaşlar, bugun motorsikletimi (mavi ER5) sattım. Bir iki kez sizinle surme sansim oldu, keyif aldim. umarim seneye yeni bir motorsiklet ile sahalara donebilirim.

Ozan arkadasim sana da gecmis olsun, gercekten anlattigin hizlarda bir iki morluk ile yirtmis olman gercekten sevindirici.

zaten sessiz takipcilerdendim simdi yeni motor alanakadar tamamen gorunmez takipci olacagim.
    hepinize keyifli, kazasiz belasiz surusler dilerim.

evren
    forewer ve Redmoon bunu beğendiler.

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı ahmetrasim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar, bugun motorsikletimi (mavi ER5) sattım. Bir iki kez sizinle surme sansim oldu, keyif aldim. umarim seneye yeni bir motorsiklet ile sahalara donebilirim.
    evren hocam hayırlı olsun gönül isterdi ki birlikte daha çok zaman geçirebilelim yol yapalım ama olsun yine yaparız nasipse..

1-GaCCaLL
    2-Nezih77
    3-Bülo
    4-SeÇ(Eski SelcukCBR)
    5-Şuberk
    6-Erro
    7-Koray
    8-makseli (Mustafa)
    9-turgay
    10-

***Bilmeyenler için Yunuspark; Gençlik caddesi üzerinde Anıtkabire gidiş yönünde sağdan 3. sokakta yer almaktadır bilgilerinize sunulur .

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    1-GaCCaLL
    2-Nezih77
    3-Bülo
    4-SeÇ(Eski SelcukCBR)
    5-Şuberk
    6-Erro
    7-Koray
    8-makseli (Mustafa)
    9-turgay
    10-şener

***Bilmeyenler için Yunuspark; Anıttepede, Hürriyet ilköğretim okulunun hemen arkasında yer almaktadır bilgilerinize sunulur .
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

1-GaCCaLL
    2-Nezih77
    3-Bülo
    4-SeÇ(Eski SelcukCBR)
    5-Şuberk
    6-Erro
    7-Koray
    8-makseli (Mustafa)
    9-turgay
    10-şener
    11-soner
    12-alican
    13-murat
    14-haydar
    15-?
    16-?
    12 kişi de belki demiş
    0538 489 90 95 hüseyin
    Bilmeyenler için Yunuspark; Anıttepede, Hürriyet ilköğretim okulunun hemen arkasında yer almaktadır bilgilerinize sunulur.
    Redmoon bunu beğendi.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evren hocam hayırlı olsun gönül isterdi ki birlikte daha çok zaman geçirebilelim yol yapalım ama olsun yine yaparız nasipse..

***Bilmeyenler için Yunuspark; Gençlik caddesi üzerinde Anıtkabire gidiş yönünde sağdan 3. sokakta yer almaktadır bilgilerinize sunulur .
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1-GaCCaLL

***Bilmeyenler için Yunuspark; Anıttepede, Hürriyet ilköğretim okulunun hemen arkasında yer almaktadır bilgilerinize sunulur .
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1-GaCCaLL

Bilmeyenler için Yunuspark; Anıttepede, Hürriyet ilköğretim okulunun hemen arkasında yer almaktadır bilgilerinize sunulur.
    erhan nerdesin la şu sık kullanılanlardan çıkarda bi nokta atışı yap hele beceremiyolar arkadaşlar..
    ANGARAJ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler