Arkadasdaydim dun, ondan gelemedim. Cuma diom, haftasonu diom, kimsede ses yok. Peki cumartesi bisiler yokmu, ben 2 de cikiyorum isten ama kacar gelirim gerekirse nerdesiniz len organizatorler?
Arkadasdaydim dun, ondan gelemedim. Cuma diom, haftasonu diom, kimsede ses yok. Peki cumartesi bisiler yokmu, ben 2 de cikiyorum isten ama kacar gelirim gerekirse nerdesiniz len organizatorler?
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Olm hani evin yolunu unutuyodun sen daha 50 yasina gelmedik ne o oyle dinlenmek istiom falan Bu haftasonu da bizden bi numara olmaz gibi gelio bana ama dur bakalim daha oglen olmadi, belki bi umut bisiler cikabilir.
ANGARAJ
Ramazan geldi böyle oldu =) iftar buluşmaları, iftar sonrası buluşmalar , sahur buluşmaları ile yola devam .
Ramazanda iftar ve özellikle sahur buluşmaları daha keyifli oluyor
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
evet şuberk haklı beyler aynı zamanda turgayda haklı,
Bu haftasonu zorlarsak belki ama önümüzdeki haftaiçi kesin bir iftar yahut sahur organizasyonu yapalım hatta ikisini birden aynı gün yapabiliriz zaten hepi topu 7 saat civarı yeme içme serbest oruç tutanlara
ANGARAJ
fatikuvvet çıkmadı mı hala içerden, mamakta havalar nasılmış?
İzlemeyenlere tavsiye ederim, filmde motosikletli sahnelerin olmasının yanı sıra türk havacılığı ve vatan aşkı güzel işlenmiş!..
herkeze hayırlı ramazanlar arkadaşlar,,bende daha 8-9 aylık motor kullanıcısıyım yaşım 38 bu hobi ile çok geç tanışmışım ama iyi ki de tanışmışım....Malum işten güçten fırsat buldukca motora binmeye çalışıyoruz bende de 2011 model hyosung 250 gt-r var,umarım yakın zamanda mülaki oluruz.Herkeze hayırlı ramazanlar.....
Hoşgeldin Hakan hocam, elbet görüşürüz, burdan takip edersen toplanmaları kaçırmazsın. Beyler yok mu toplanan, toplanmak isteyen?
ANGARAJ
arkadaşlar selcukcbr yerine seç olarak devam edeceğim. bazı arkadaşlar, isim vermek istiyorum yunus özellikle beni moralman çökertmiş, bu çöküntü olayına bünye fazla dayanmamış ve beni isim değiştirmeye mecbur bırakmıştır.
bilginize.
ben motorun keçelerini değiştiriyorum ankara motors a bıraktım bugün pazar günü için size uyarım.
zaten ay sonunda izinliyim günü birlik kastamonu sinop gidiş planlıyorum.detayı bildiririm.
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
Evet yarın için plan yapan yok mu?? Ufak çaplı geziye kim katılır....
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Ne oldu, neler hazirladiniz? Benim bilmedigim birseyler var galiba...
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)