Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    müdür sen şu elindeki fazla zincir yağlarını kap gelde hepimiz sebeplenelim mesela buğra 1 senedir zincir yağsız geziyor en azından buluşmaya geldiğinde 2 sıkar güler eğleniriz
    Kullanmıyorsan itina ile değerlendirebiliriz yani..

Plakalığın kesilmesi olayınada ben olsam kendim keserdim fakat fleximin uygun ucu yok galiba pek kullanmadığıma bakmadım...hatta flex nerde ondan bile bi haberim...

Yok öle...Seni çağırdık gelmedin kazana düştün sen gelirken tatlıları kapıp geliyosun üstadım olmadı döner falanda söyleyebilirsin genelde öyle oluyor aynısı hyorumez içince geçerli tabisi biri yemekleri öteki tatlıları ısmarlıyor

La gene nokta atışı vermişin bizim evi ne yapıyon sık kullanılanlarda mı saklıyosan artık

bana uyar diğer arkadaşlarda tamam diyorsa bugünde yapabiliriz...

Bu arada bizim bi Karapara mız vardı aklandımı ne oldu o osman abi??
    Tamam abi ben bi hangisini kullanacagima karar veriim kalanlarla tum forum motolarini yağlariz zaten ;) Hatta buyrun gelin motorlari da yikariz onden
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    beyler şimdi bülent geliyor bana Polatda gelecek Sizde atlayın gelin,
    Gelemeyenler için yarın yaparız bi buluşma daha paraylamı sanki??
    ANGARAJ

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    beyler şimdi bülent geliyor bana Polatda gelecek Sizde atlayın gelin,
    Gelemeyenler için yarın yaparız bi buluşma daha paraylamı sanki??
    vay anasını lan spora gidecektim aklımı çeldiniz resmen...

ben de geliyorum.
    neo mehmet de gelecek.

pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    amann buluşun amann bi de buluşmadan hemen önce karar verin biriniz de gruba hbr vermeyin aramayın msj göndermeyin !!!

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Olum bülent gelmesin diye böyle son dakkada haber veriyosunuz ama olan bize oluyor. ne yiyip içiyosanız boğazınızda geçmesin. bende bugün turangüneşe çevre yolundan gideyim derken esk yolundan bi girdim gölbaşı sapagını kaçırınca natavega dan çıktım. motomaxada bi baktım geçerken ama bizden biri yoktu. yarın kaçda gidilecekse motomaxa haber verin ben yakın yerdeym bikaç günlügüne.
    pinkkuvars bunu beğendi.
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

yunem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni gt 250 Naket
    Selam

Caner senin yazdııklarını okudumda yalan yok gözümü korkuttun 13/08 tarihinde izine ayrılıyom Egeden akdenize dogru bi gezmeyi düşünüyordum icime bi kurt düşürdün :(

Motosikleti
    tracer 900
    akşama ait tek fotoğraflar...zannedilmesin 3 kişi kendi başımıza toplandık....

yarın akşam görüşmek üzere...
    Satharian, ejlover, nezih77 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Daddy's homeee

Ankara -Trabzon , Trabzon-Rize ordan tekrar Trabzon ,Trabzon'dan Batum ,Batum'dan Artvin,Artvin'den Ordu,Ordu'dan Hatay ,Hatay'dan Gaziantep ,ve tabi ki Ankara , 1 hafta süren yaklaşık 3400 km'lik motosikletsiz gezimin ardından yeniden aranızdayım beyler, uzak diyarlardan size selam getirmişem
    Satharian ve nezih77 bunu beğendiler.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Hoşgeldin adamım, O yolu motorla yapsaydın hakkaten elini öpecektim ama motorsuz demişsin artık bir dahaki sefere
    Satharian ve Wozy bunu beğendiler.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daddy's homeee

Ankara -Trabzon , Trabzon-Rize ordan tekrar Trabzon ,Trabzon'dan Batum ,Batum'dan Artvin,Artvin'den Ordu,Ordu'dan Hatay ,Hatay'dan Gaziantep ,ve tabi ki Ankara , 1 hafta süren yaklaşık 3400 km'lik motosikletsiz gezimin ardından yeniden aranızdayım beyler, uzak diyarlardan size selam getirmişem
    müdür hoşgeldin de bir hafta senin sadece yollarda geçmiş..o nasıl tatil anlamadım valla

Motosikleti
    HD xl 883
    ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------

[/COLOR]
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin adamım, O yolu motorla yapsaydın hakkaten elini öpecektim ama motorsuz demişsin artık bir dahaki sefere
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    müdür hoşgeldin de bir hafta senin sadece yollarda geçmiş..o nasıl tatil anlamadım valla
    Hoşbulduk gençler , bu yolu motorla yapmış olma düşüncesi bile tüylerimi diken diken etti =) otobüsle bile bitmek tükenmek bilmiyor yollar hele ki bu hava koşullarında,buna rağmen yine de gezip görebilme fırsatı oldu yolculuktan arta kalan zamanlarda,yolculuk kısımlarını daha çok gecelere denk getirmeye çalıştık böylece biraz uyku ve konfordan feragat ederek daha çok gezip görebilme fırsatı doğmuş oldu, yatıp yuvarlanmalı bi tatil olmadı pek tabi=) daha keyifli bir rota ilerde olursa şöyle bi Çanakkale-Balıkesir-İzmir tarzı düşünülebilir uygun bir motorla , otobüste ağlayan çocuklar yüzünden enduro alıcam sonunda o olacak vuracam kendimi yollara =)

Motosikleti
    tracer 900
    otobüste ağlayan çocuklar yüzünden enduro alıcam sonunda o olacak vuracam kendimi yollara =)
    hah bi motosiklet sürücüsü daha içindeki enduroyu çıkarttı

gelecek sene nasip olursa yeni motorumla benzer rotayı ben de düşünüyorum

Motosikleti
    HD xl 883
    7 saat aralıksız ağlayıp zırlayan velet yüzünden 1 gecede endurocu oldum müdür =)

Sen Egeyi mi kastediyosun rota olarak ?

Motosikleti
    tracer 900
    7 saat aralıksız ağlayıp zırlayan velet yüzünden 1 gecede endurocu oldum müdür =)

Sen Egeyi mi kastediyosun rota olarak ?
    evet;

kuzeyden ya da güneyden nihai hedef izmir olacak şekilde...rota tek yönlü geri dönüş 1 hafta sonra falan olur muhtemelen...

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    La alın şu endurolarıda bitsin çileniz anasını satim ne olsa ona sarıyonuz hepiniz hee yok illa bi gün alacam yok endurom olsa yapardım olmadıki bi enduromuz şöyle basıp gidelim Sıkışınca direk enduroya bağlıyonuz hee dün gelemeyenler için bugün tekrardan buluşalım denmişti dünden evet yokmu arttıran??
    ANGARAJ

Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet;

kuzeyden ya da güneyden nihai hedef izmir olacak şekilde...rota tek yönlü geri dönüş 1 hafta sonra falan olur muhtemelen...
    Mantıklı, kuzeyden de güneyden de güzel yerlerle bezenmiş İzmir, iki tercih de güzel olabilir .

La alın şu endurolarıda bitsin çileniz anasını satim ne olsa ona sarıyonuz hepiniz hee yok illa bi gün alacam yok endurom olsa yapardım olmadıki bi enduromuz şöyle basıp gidelim Sıkışınca direk enduroya bağlıyonuz hee dün gelemeyenler için bugün tekrardan buluşalım denmişti dünden evet yokmu arttıran??
    Tamam la tamam almıyoz, caddeler bizim toprak sizlerin olsun

drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar sola u dönüşleri nasıl yapıyorsunuz. ben bu konuda biraz özürlüyüm galiba. yavaşlamam gerek ama solda yavaşlayamıyorsunuz. arkamda bir araba tam dibimde kavşağa istediğim hızda değilde arkadan gelene uymak zorunda kalıyorum ve dönemedim.

Motosikleti
    tracer 900
    taam la ben alacam enduro %70..olmadı er6 n/f bakacaz kısmetse...

akşam ben geliyorum şimdilik..bi sıkıntı yok...

Alıntı drsteel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sola u dönüşleri nasıl yapıyorsunuz. ben bu konuda biraz özürlüyüm galiba. yavaşlamam gerek ama solda yavaşlayamıyorsunuz. arkamda bir araba tam dibimde kavşağa istediğim hızda değilde arkadan gelene uymak zorunda kalıyorum ve dönemedim.
    dönemedim derken kavşağı mı kaçırdın yoksa virajı mı alamadın...?

valla kavşak yakınlarında genelde ışık oluyo, dolayısı ile fazla sıkıntı yok...yeşil yanan ışıkta ise genelde dönmeyecek sürücüler o şeritte pek kalmaz..en azından kafası çalışan...olmayan yerlerde iyice refüje yanaşıp sinyali verip dilediğimce yavaşlıyorum...
    ejlover ve Wozy bunu beğendiler.

drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben tam yavaşlayamadım motoru düşürdüm. en sola geçtim sağda iki arabalık geçecek yer vardı ama adam benim tam arkamdaydı

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)

Bu Konudaki Etiketler