Saol Caner akıl işi değil ama kesinlikle tavsiye etmiyorum
motor biliyosun dışardan çok canlı çok cici
yollarda bikere inanılmaz dikkat çekiyor millet arabaların camlarından izliyor ama depodaki o meşhur KANUNİ yazısı belirince bi anda bütün olayı bitiyor
inanmazsın camdan olum kanuni lan bu deyip önüne döneni gördüm
Onun dışında makinanın uzun yolda yani böyle viraj yada dağ yolunda bi sıkıntısı yok ama vitesi sürekli bi düşükte tutman gerekiyorki hemen tepki verebilsin bide buna uzun yolunn etkisi çok fazla yani şehir içindeki gibi makina her zaman atik değil yaklaşık kesintisiz 3-3.5 saat kullanımın ardından (yüksek devirde) çok ciddi bi bayılma şişme olayı var 5 saatin üzerinde stop etme çalışsın yani dinlendirme
150'nin üzerine çıkaramıyorsun motoru :( sonra debelen dur. Ön camın biliyosun kronik bunlarda 5000dk'in üzerine çıktığında vibrasyondan ses yapması uzun yolda inanılmaz can sıkıyor bi kenarda durayım sökeyim zaten heryerim böcek anasını satayım dediğin dakikalar olmuyor değil
Lastiklerimizin namı zaten gezegene yayıldı bikaç viraja girdikten sonra kendi kendine eren kaşınma yatayım derken komple bırakıcan deyip ondanda vazgeçiyorsun sadece düzlükte araç sollar oluyorsun
Birde son olarak debriyaj ısınınca ciddi sıkıntı oluyor ani hızlanmalarda kolu bırakmana rağmen kavrama yaklaşık 4-5-6 hatta 7 saniyeyi buluyor sonra motor yola oturup bişeyler yapmaya çalışıyor o zaman durup bi sigara içeyim artık diyosun
Yani bakarsan hepsi fasa fiso aslında bu cihaz için bu kadarı bence cok cok iyi yola çıkarken sıfır almama rağmen yolda acaba bişey olurmu bırakırmı dediğim çok zaman oldu çok içimi tırmaladı ama niyeyse saçma bi güvenle çıkmış bulundum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
saol abi teşk ederim
bu hız işi cidden büyük sıkıntı eğer bu cihaz hakkaten 200 dese bi an düşünmem satmayı çok ciddi senelerce binerim kanuni yazısını kapatıp ama zaten gitmiyo bide şişince 150de kal insan aldığı mont'a kask'a üzülüyor
en acilinden başladım aramaya bi Gsxr600 bulduğum anda yolluyorum abi
varsa soran eden etrafta aklınızda olsun
enduro dediğin gibi çok rahatta abi benim racona ters ya bana şöle üzerine yatmalık bişeyler lazım hayat felsefesi olmuş
alışkanlıklar
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
Saol Fatih abicim.. İyimi yaptım kötümü yaptım hala bilemiyorum inanırmısın hala geçmedi bu kadar uzun süre rüzgar yemenin aptallığı
Abi resimler az yoruldukça bastım yoruldukça bastım durayım sağa sola bakınayım demek inan gelmedi aklıma bi an önce bitsin kurtulayım şu çileden diye
Raporlama işinede başladık be abi yavaş yavaş baksana
öğrenicez senden
Bi dahakine inş. çok ciddi fotolar çekicem