Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1.Kaza yapan Fatih ve Soner bununla geçmiş olsun...Allah beterinden korusun...

2.Uğur Hocam, bahse konu DVD'ler il kitapları benimle paylaşırsanız çok sevinirim...Ayrıca motosiklet eğitimi konusunda başka kaynaklarınızda varsa onları da paylaşırsanız ayrıca sevinirim.Elinizde OLAN PAYLAŞIMA AÇTIĞINIZ TÜM KAYNAKLARDAN almak isterim... ... İsterseniz kitaplar vs. dahil siz çoğaltırın ben size bedelini ödeyeyim, vaktiniz yoksa ben çoğaltırayım ??Sizin için nasıl uygun olursa ben uyarım...

3.Fatih ve UĞuR hocam OOcan vs.. ile eğitim ayarlama, aldığınız eğitimleri bizlere anlatma işi ne oldu?? Engel Kaçışda debriyajı sıkmak gerektiğini ilk ke duydum... Çok okumam lazım benim çookkk....

4. Uğur hocam sizin aldığınız eğitimlerden tuttuğunuz notlar falan varsa ve sizce de uygunsa onlarıda almak isterim....
    Hocam hiç bir eğitimde not tutmadım ne yazik ki zaten öyle de bir konseptte olmuyor pek eğitimler. Her şey kafamda ama merak etmeyin

Twist of the Wrist DVD ve kitaplarına gelince onlar da bilgisayarda zaten hiç çoğaltmaya falan gerek yok ;) Yalnız toplamda 2GB gibi bir şey tutuyordu.. Onu dağıtırız bir biçimde. Yalnız İngilizce kitaplar da DVD de (DVD için yine ingilizce altyazı var).

Ama bu seri güvenli ve ileri sürüş olmadan pek de önemli değil aslında. Yani en basidinden engel kaçısta aktarmanın kesilmesi gibi temel motor fiziğinde eksiklik varsa bunlar çok iyi özümsenmez. Önce onları telafi etmek gerek bana kalırsa. Buluşmada netleştiririz
    karapara bunu beğendi.
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Fatih Bey çok geçmiş olsun.
    Arkadaşlar Cumartesi için bir gezi planı yapalım Ramazan'dan önce ve 15'inden önce Cumartesi olursa pazar günü biraz dinleniriz.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten araştırmam çok kısa sürdü bu motordan sahibindende 1 tane bile yok Bunun dengi makinalarda 12bin lira falan ben o paraya neler alırım diye bi düşündüm..
    Hesaplı olan şöyle bir şey var http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93264865/detay
    yanlış yoldasın gardaşşş nereye bakacağını bilmemektesin

ahanda sana damping

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93264865/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83526377/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84381866/detay

daha çeşitli ve bu fiyatlarda mvcut sen yeterki iste
    ANGARAJ

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlış yoldasın gardaşşş nereye bakacağını bilmemektesin

ahanda sana damping

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93264865/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83526377/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84381866/detay

daha çeşitli ve bu fiyatlarda mvcut sen yeterki iste
    Yerini biliyom olum senin, seni bulacaaamm... KTM nin satıcısısın sen, biliyom! Bittin olum sen

O KTM'ler fiyat olark uygun bence de sayın distribitör...
    #sürenadam

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Yunus senin gösterdiğin motorlardan biri bundan galiba Rezil etti makineyi böyle yapılır bu...
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

selcukcbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R6S
    Alıntı FatihKARAKAŞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bugün başıma talihsiz bir olay geldi.
    Akşam motorla bir tur atayım diyerek, Çubuk etrafındaki yollarda geziyordum. Yaklaşık 80 km hızla giderken yol kenarındaki bir köpek önüme atladı, motorla kontra yaptım ancak yeterli olmadı ön çamurluğun sol tarafından köpeğe çarptım.
    Köpek acı ile oradan uzaklaştı, ben yaklaşık 100 mt. sonra kontrollü olarak durdum. Motoru kontrolüm sırasında çamurluğun bağlantı yerinden çatladığını ve radyatör koruma kabına sis farının bağlantı noktasının kırıldığı gördüm.

Çok büyük çaplı hasar olmadığı için ön çamurluğu ve sis farının bağlı olduğu noktayı bantladım. Ancak çok hoşuma gitmedi görsel olarak..

Ne yapmalıyım Honda servise mi götüreyim, yedek parçayı kendim edip tamir mi etmeliyim?

Offf off
    bununla kurtarmışsın geçmiş olsun. öğrendigim bir bilgiyi paylaşayım. köpek sürüsüne yaklaştınız size doğru geliyorlar hızınızı yavaşlatın onlarda sizinle beraber yavaşlar mesafeyi ayarlayıp size iyice yaklaşınca gazlayın. korkmaya gerek yok zaten hayvan size değil lastiğe saldırıyor en fazla onu ısırmaya çalışacaktır üstünüze atlamaz yani.
    tekrar geçmiş olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------

akşam gezecek var mı
    lafa bakarım laf mı diye, sonra adama bakarım adam mı diye...

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Yunus senin gösterdiğin motorlardan biri bundan galiba Rezil etti makineyi böyle yapılır bu...
    Olm adam sen gibi c değil Yumuşak "C" çizmiş niye kıskanıyonda??
    ANGARAJ

FatihKARAKAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Selçuk zaten ben köpeği gördüğümde hızımı belli oranda azalttım, köpekte saldırma belirtisini hiç göstermedi. Yanından tam geçerken ani bir hareketle ön tarafa saldırdı. Sonrasını zaten biliyorsunuz...
    Alıntı selcukcbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bununla kurtarmışsın geçmiş olsun. öğrendigim bir bilgiyi paylaşayım. köpek sürüsüne yaklaştınız size doğru geliyorlar hızınızı yavaşlatın onlarda sizinle beraber yavaşlar mesafeyi ayarlayıp size iyice yaklaşınca gazlayın. korkmaya gerek yok zaten hayvan size değil lastiğe saldırıyor en fazla onu ısırmaya çalışacaktır üstünüze atlamaz yani.
    tekrar geçmiş olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------

akşam gezecek var mı

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

Bundan sonra motorda ikin köpek savar sinyaller kullanacağım. Cep telefonunda (Android uygulamasını) daha önceden kullanıyordum gayet başarılı....
    # Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #

Motosikleti
    Varadero
    Abi o uygulamayı biz daha önceki bi buluşmada özgür arkadaşımızın köpekleri üzerinde denedik hiç bir etki göstermedi. Hatta hayvanın kafasına kadar yaklaştırdık telefonu hiç umrumda olmuyor

Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Abi o uygulamayı biz daha önceki bi buluşmada özgür arkadaşımızın köpekleri üzerinde denedik hiç bir etki göstermedi. Hatta hayvanın kafasına kadar yaklaştırdık telefonu hiç umrumda olmuyor
    Buğra o ses kovmak için değil hayvanı (köpeği) hareketsiz hale getirmek için. Hatta köpek eğitimlerini ses frekansları ile veriyorlar.

7 khz ila 10 khz hayvana dur komutu verirken

15 khz hayvanı rahatsız ederek ortamdan uzaklaşmasını sağlıyor.

Motosikleti
    Varadero
    İşte o bahsettiğin frekansları telefonun sağlayamadığını düşünüyordum ben. baktım hayvan kendi halinde yoluna devam sonrada sildim gitti uygulamayı

Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Olmazsa motora o işi yapan cihazlardan takarım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/dazer-ii-kopeklerden-korunma-cihazi-kopek-kovucu-/productDetails.aspx?productId=spordz08&categoryId= 22011128

Youtube da motor köpek kazalarını izleyince ne kadar şanslı olduğumu anladım...

İşte o bahsettiğin frekansları telefonun sağlayamadığını düşünüyordum ben. baktım hayvan kendi halinde yoluna devam sonrada sildim gitti uygulamayı
    ejlover bunu beğendi.

pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    st. petersburg beygir müzesi...
    Erhan Harikasınnnnnnnnn

Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erhan eline sağlık çok güzel fotolar, klasiklerin yeri eski kafalı bir adam olarak çok ayrı bende, yanlız bu foroları Soner görmesi sakın!
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Indian i gorunce aklima ilk Soner gelmisti benimde, birazdan agzinin sulari aka aka yorum yapar muhtemelen
    Kardolarım benimmm tanıyolar neyapsınlar şimdi gördüm gözler yerinden fırladı hemennn niye yok bizde yaaa niyee geçtim müzesini kendileri de dahi yok, yolda göreyim gidecem öpecem bastığı tekerleri o haldeyim Abi nasıl bir güzelliktir nasıl bir , hele çalışma şekilleri sesleri

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Alıntı ejlover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam hiç bir eğitimde not tutmadım ne yazik ki zaten öyle de bir konseptte olmuyor pek eğitimler. Her şey kafamda ama merak etmeyin

Twist of the Wrist DVD ve kitaplarına gelince onlar da bilgisayarda zaten hiç çoğaltmaya falan gerek yok ;) Yalnız toplamda 2GB gibi bir şey tutuyordu.. Onu dağıtırız bir biçimde. Yalnız İngilizce kitaplar da DVD de (DVD için yine ingilizce altyazı var).

Ama bu seri güvenli ve ileri sürüş olmadan pek de önemli değil aslında. Yani en basidinden engel kaçısta aktarmanın kesilmesi gibi temel motor fiziğinde eksiklik varsa bunlar çok iyi özümsenmez. Önce onları telafi etmek gerek bana kalırsa. Buluşmada netleştiririz
    Hayatta edindiği tecrübeleri diğer insanlarda faydalansın diye kitaba döken insanlara bayılıyorum...Belki sizde eğitimde edindiklerinizi yazıya dökersiniz ..

2GB süpermiş ......

Demek ki işe motosikletin, aktarma,süspansiyon vs.. gibi temel dinamiklerini anlamakla başlayarak, sonra güvenli ve ileri sürüş eğitimi sonrada bunlardan faydalanılacak... Yol haritası tamam ancak Ankarada bu güvenli ve ileri sürüşü nereden alacağız...
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Olm süpermoto candır be yaa, allahtan elimde yok, yoksa kesin ağzı gözü dağıtırdım ben, o aletlerle rahat durulmaz ki.
    fatih 200 km hızla köpek deil, kaplumbağa da olsa, kuş ta olsa adamı yamultur, senin o cihazların o hızda etki edeceğini hiç sanmıyorum. Aslında manyak bir çoban köpeği olmadığı sürece en fazla yapacağı sizi biraz kovalamak olacaktır, yani amaç ısırmak deil de kovalamak, dolayısıyla Selçuk un dediği gibi yaklaştıkça yavaşlayıp, sonra hayvan harekete geçtiğinde gazı açarsan zaten istese de yetişemez. Tabii bu mevzu öngörebildiğin durumlar için geçerli, çalıların arasından birden önüne fırlayınca ananıııı.. diye motorun üzerinde zıplayıp takla atman mümkündür yani)
    ejlover bunu beğendi.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Evet onunuze atlayinca yapacak cok bi sey yok engel kacis denemekten baska ama 200le giderken o da mumkun degil ideodaki gibi :(
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

selcukcbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R6S
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buğra sana gereken motoru buldum aga, CBF e yeter eziyet ettiğin, bundan al rahat et; WR250X Supermoto

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------

motora yapmadığı eziyet kalmadı dürzünün) ne makinaymış tepe tepe kullan....
    lafa bakarım laf mı diye, sonra adama bakarım adam mı diye...

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Daha 1 ay dolmadan ben modifiyeye basladim, hadi hayirlisi

2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Ben katılmayı düşünüyorum ne dersiniz???
    14-15-Temmuz-2012 Düzce Motosiklet Festivali
    Düzce/Şimşirlik Motosiklet Festivaline nasıl gidilir............!

LİNK:
    http://www.simsirlik.com/page_07.htm

Facebook Link:
    http://www.facebook.com/events/294419717289956/

Bu yıl 1.si düzenlenecek olanmotosiklet festivalimize herkezi bekliyorum.

FESTİVAL PROGRAMI:

*Süpriz sanatçılar
    *CEM AKGÜN
    *DJ kaos
    Aramızda olacaklar.
    FESTIVAL YIYECEK VE MEŞRUBAT FIYAT LISTESI
    *Köfte=5 tl
    *Sucuk=5 tl
    *Meşrubatlar piyasa değerindedir.
    GETİRİLMESİ TAVSİYE EDİLEN MALZEMELER;
    *çadır-uyku tulumu-mat,
    *havlu, kişisel bakım malzemeleri
    *uyku tulumu altlığı veya şişme yatak,
    *kupa/bardak,
    *kafa lambası veya el feneri,(yedek pil)
    *yağmurluk,(hava durumuna göre)
    *polar takımı,
    *ihtiyacınız kadar çöp poşeti,
    FESTİVAL ALANINDA:
    *WC
    *Derede serınliyebilme avantajı
    *Havuzda bulunmakta
    14.TEMMUZ.2012 Cumartesi:

09:30 şehir dışından gelecek olan siz değerli misafirlerimizi karşilama ve toplanma.
    10.30 DÜZCE ilimizi kısabir tanıtım amaçlı sürüş
    13:00 güzelbir ziyafetin ardından,Çevre Gezisi (samandere şelalesi ) doga parkuru ve kanyon içinde küçük bir yürüyüş. Arzu edenler mayolarını giyip havlu alırlarsa, derede serinleyebilirler) Gezi öncesi bilgiler verilecektir.
    15.00 Halat çekme yarışı
    16.00 Voleybol turnuvası
    19.00 Müzik gruplarının performansları ve sınırsız eğlence

15.temmuz.2012 Pazar:

Güzel geçeni günün mutluluğuyla dönüş hazırlıkları ve dönüş...

Not: Festival programı o günler içerisinde değişiklik gösterebilir

GENEL TAVSİYELER;
    Aileniz, dostlarınız ile katılabilir, hatta araç ile geliyorsanız çocuklarınızla da getirebilirsiniz.Enduro tipi motor ile gelmeniz halinde dağ yollarında dolaşmaktan büyük zevk alabilirsiniz.Bölgede çok güzel yaylalar bulunmaktadır, geziler yaparak yöre insanı ile iletişim kurabilirsiniz.

UYARILAR;
    *Yol boyunca daima kaskınız takılı, farınız açık olsun.
    *Seyahat boyunca trafik kurallarına ve hız limitlerine uyunuz.
    *Kamp süresince oluşacak çöplerinizi, beraberinizde getireceğiniz veya bizlerin tedarik edeceği çöp poşetlerine doldurarak ağzını bağlayıp çöp varillerine atınız.
    *Lütfen doğaya çöp atmayınız, atanları da uyarınız,
    *Kamp ateşi tek yerde yakılacaktır, lütfen bireysel ateş yakmayınız.
    *Festival süresince motosikletlerinizi, araçlarınızı çadırlardan uzak, yerlere park ediniz.
    *Yiyecek içecek getirmek isteyen getirebilir,isteyen festival alanında karşilıyabilir...

Bir çok sponsorumuz var şenliğimizde... Bu vesileyle DÜZCE MOTOSİKLET SPOR KULÜBÜ adına kendilerine çok teşekkür ederiz. Kendi içimizde yaptığımız samimi toplanmaların, bugün bu noktaya gelmesinde emeği olan ve hiçbir karşılık beklemeden, sadece “daha güzel nasıl olur?”, “daha çok dost nasıl bir araya gelir?”, “bu güzelliği daha çok kişiyle nasıl paylaşabiliriz?” düşüncesiyle ve canla, başla emek vererek bu noktaya getirmiş tüm abi, dost ve kardeşlerimize teşekkürlerimizle...

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    *Meşrubatlar piyasa değerindedir. lafı beni çok korkutuyor manavgatta da aynı muhabbet vardı, piyasa fiyatı diye 50cl kutu efesi 7tl ye ittirdiler bize

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler