yunusun üzerine gitmeyin olum ben bi kere şahidim bahçeli 7 de takılmıştık, motoruynan gelmişti...
yunusun üzerine gitmeyin olum ben bi kere şahidim bahçeli 7 de takılmıştık, motoruynan gelmişti...
Anıtparkta buluşup ordan Yunusgile geçelim gençler atölye çalışması var uygulamalı eğitim , ön lastik nasıl çıkarılır disk nasıl değiştirilir konu başlıkları altında =)
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Maksadım tamamen eğitime destek olmak kendimizi geliştirmek .
Ben o zaman eve geçiyorum direk hüseyin başganda bize gelecek ilkin çekirgelerde ordan toplaşssında gelsinler yunusgile
ANGARAJ
Arkadaşlar bugün başıma talihsiz bir olay geldi.
Akşam motorla bir tur atayım diyerek, Çubuk etrafındaki yollarda geziyordum. Yaklaşık 80 km hızla giderken yol kenarındaki bir köpek önüme atladı, motorla kontra yaptım ancak yeterli olmadı ön çamurluğun sol tarafından köpeğe çarptım.
Köpek acı ile oradan uzaklaştı, ben yaklaşık 100 mt. sonra kontrollü olarak durdum. Motoru kontrolüm sırasında çamurluğun bağlantı yerinden çatladığını ve radyatör koruma kabına sis farının bağlantı noktasının kırıldığı gördüm.
Çok büyük çaplı hasar olmadığı için ön çamurluğu ve sis farının bağlı olduğu noktayı bantladım. Ancak çok hoşuma gitmedi görsel olarak..
Ne yapmalıyım Honda servise mi götüreyim, yedek parçayı kendim edip tamir mi etmeliyim?
Offf off
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
çok geçmiş olsun.sevindirici tarafı sende bişey yok
Abi aklinda bulunsun "Engel Kacisi" dedigimiz manevra'da hangi hizda olursan ol debriyaji sikip oyle kontrayi ver daha keskin ve hizli bir bicimde manevra yaparsin aktarmayi keserek sonra motoru dikip debriyaji birak normal bi bicimde. Ucu ucuna carpmis hayvan bu manevra ile kurtarabilirdin belki. Yine de gecmis olsun cok
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Motorun çarpma sonrası resimler
Yunusum geç olsa da tebrik ederim. bu arada teessüf ederim bir hbr verin la tlfumuz var internetimiz yok heral de ben de yeni hava filtresiyle uğraştım nası susamışımm
Fatih ustadım tekrar ediyorum benim fikrim : orası radyatörün sadece kapağı çıkardığın zaman önemli bir işlevi olmadığını göreceksin söylediğim yöntem uzun süre gider böyle durmasın o makine de ayıp olur yani.
Biz<imkilerde o kapağı krom yapıp 100 dolar cıvarı istiyolar custom ama orjinali ne kadardır bilemedim , endülü farkı vardır eminim Yunusum anlar sanırım baktığında o da yorum yapacaktır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------
Yalnız uğur um tamam anladık ingilizce çok kullanıyosun da bilgi vereyim derken :D tevbee
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Kontra için bir video
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Abi geçmiş olsun yahu hani bize geliyodun bugün keşke gelseymişin ya :( yarın motorla işe geleceksen haber et de bi bakalım ikimiz iyicene bakalım nasıl bir çözüm üretebiliriz?
Ha illaki parça alacaksanda takarız beraberce, hoş bugün turgayın diski değiştiremedik benim lokma takımının azizliğinden dolayı ama sana tedarikli bi çalışma yapabiliriz.
ANGARAJ
fatih abi tekrar geçmiş olsun...
gençler bu arada bugün tepe prime da redbull racing F1 aracı mı ne getiriyodu, öyle bi atraksiyonları vardı....pazar günkü gezi ekibi haberdardı olaydan redbull gızları söylemişti ama unuttuk işte...F1 aracıyla pit stop tecrübesi falan yaptırıyolardı....
Yunus dün kesinlik kazanmayınca işe motorla gitmedim, günümde çok yoğun geçmişti, stres atayım diye ilçe etrafındaki köy yollarına girdim stres sahibi oldum. Yarın (bugün) işe motorla gelirsem haberleşiriz birde çıplak gözle bakarsın ona göre hareket ederiz...
Ayrıca bu olay bana tecrübede oldu, kendime güvenim biraz daha arttı çünkü kriz anı ve sonrasını iyi idare ettim diye düşünüyorum. Kaza anı engelenebilir miydi? olay çok ani ve geçiş sırasında olduğu için ben zor olduğunu düşünüyorum. Ama eğitim eksikliğini hissetmiyor da değilim.
Fatih abi büyük geçmiş olsun , bu köpek çarpmaları otomobillerde bile ciddi kaza ve hasarlara neden oluyor ucuz yırtmışsın , nazarlık olsun .
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)