Arkadaşlar şöyle bir Revit mont var satılık, ihtiyacı olan varsa kaçırmasın derim. Bir bakın isterseniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3049852/detay/
(Satıcı ile herhangi bir bağım yoktur ! )
Arkadaşlar şöyle bir Revit mont var satılık, ihtiyacı olan varsa kaçırmasın derim. Bir bakın isterseniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3049852/detay/
(Satıcı ile herhangi bir bağım yoktur ! )
Taylan çok teşekkür ederim şimdi daha iyiyim . ilk baktığım şey motor oldu zaten Bi de o lanet kırmızı ışık
Uğurum benim Siz ancak öyle alabiliyosunuz di mi o kadar korumadan sonra kokuyu ulan adam iki gün önce kaza yaptı hala laf sokuyo diecekler yaa
Resimler çok güzel katılanlar ayağına sağlık
bu arada yeni hayalim aklımda bir motor var fikirler görüşler ne yöndedir paylaşırsanız sevinirim ?
Beyler bende bugün öğlene doğru ankara geldim yalnız yolda felaket rüzgar vardı ara ara da yağmur atıştırdı..
Düğünümüz çok güzel oldu keşke gelseydiniz gerçekten çok şey kaçırdınız TRT sanatçısı bile çıkarttık düğüne daha ne yapalım
Ama hepsini boşverinde düğünde konvoyun önünü kesen çoluk-çocuk, eş dost, esnaf görmüşüzdür ama bunu gördünüzmü bilmiyorum artık...
Birde unutmadan geçmiş olsun soner..Allahtan büyük birşeyin yok..
ANGARAJ
Hoşgeldin kardeşim, gözümüz yollarda kaldı be ya Valla gelsek iyi olurdu harbiden ama iş güç zıçtı planın içine. Amcam Türk olm hertürlü keser yolu, dua et raydan çıkarmamış aleti )
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
İçimden bi ses yunusgil buluşması olacak diyor
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Yunus geldiğine göre yunusgil toplantısı olacak mı? Ona göre işe motor ile geçeceğim...
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
olur abi neden olmasın siz yeterki yapalım deyin ev burda yunusda burda yarın patlatalım bi yunusgil öleyse
ANGARAJ
Yunus hayırlı olsun tekrar kardeşim, Allah mutlu etsin!
Yunus, hayırlı olsun, tebrik ederim, mutluluklar...
Soner, videodaki alet de güzelmiş hani ama merak ediyorum giderken egzozdan çıkan sıcaklık o vatandaşın bacağını ne duruma sokar?
Turgayim Yunusgil bugun degil hergun var, atla gel sen kimse gelmese yine de 3-5 kisi olururuz biz, kendimi 2 kisi saymadim sayani da saymam ona gore
ANGARAJ
Saolasın korayım darısı senle benim başıma artık
Eyvallah abi de bizim biladeri evlendirdik çok şükür üstümden büyük bi yük kalktı 2 senedir yıllık izinlerimi yiyodu bizimkisi yok nişandı yok nikahdı düğündü falan..
O zaman bugünki geleneksel yunusgil toplantısı için liste yapalımmı?
1-GaCCaLL
2-Bülo
3-Bülo
4-Turgay
5-Fatihkarakas
6-?
ANGARAJ
Yatacak yerin yok Yunusum dervisim
ANGARAJ
Yolların kralları bir arada, sizin favoriniz hangisi merak ettim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------
hoşgeldin la...kardeşine de hayırlı olsun diyelim...
O zaman bugünki geleneksel yunusgil toplantısı için liste yapalımmı?
1-GaCCaLL
2-Bülo
3-Bülonun göbeği
4-Turgay
5-Fatihkarakas
6-Buğra
7-Koray
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Gobegim kadar kafana tas dussun Suberk.
ANGARAJ
Buğra sen bi yunusgil patch'i hazırla da yelek neyim yaptırak ,elde zencirler neyim gezek ,gençlik caddesi esnafına kan kusturak
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)