Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    Ya ben dörtlü sinyal olayını çok arıyorum arkadan uzunları yakıp gelenler, dibine girenler için vs. çok lazım oluyor derdimi anlatamıyorum okuzlere, bu işi düzgünce motosikletler için yapabilecek var mıdır acep buralarda.
    '92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı forewer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya ben dörtlü sinyal olayını çok arıyorum arkadan uzunları yakıp gelenler, dibine girenler için vs. çok lazım oluyor derdimi anlatamıyorum okuzlere, bu işi düzgünce motosikletler için yapabilecek var mıdır acep buralarda.
    bence bunu yiba çarşısında çözebilirsin.çinli motorların 4lü flaşör devresini alırsan kendin bile uygulayabilirsin .

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Gönül ne race ister, ne de enduro, gönül kromaj ister chopper şahane!..

pinkkuvars ve Wozy bunu beğendiler.

Motosikleti
    Suzuki DL 1000 V-Strom
    facebook adresinizi ögrenebilirmiyim tşkler.

Komutan1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow VT750 2006
    konur sokak ile akay ın kesiştiği yerdeki 2012 bar nasıl bi yer ?

Motosikleti
    Suzuki DL 1000 V-Strom
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Murat hocam hoşgeldiniz öncelikle,
    Kimse yazmamış niyeyse ben yazayım bari toplanmalar geziler vs burdan ve facebook sayfasından duyrulmakta,
    sadece takip etmeniz yeterli sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız..
    facebook adresinizi ögrenebilirmiyim tşkler

selcukcbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R6S
    motorunu benim gibi site dışına park edipde uykusunda, motorunu kamyonetin arkasına atıp kahkahalar atarak kaçan 3 kişi görmek istemeyen biri olarak ne gibi önlem almayı önerirsiniz? benim aklıma gelen
    1-kalın bir zincir ve sağlam kilitle demirlere bağlamak
    2-alarmlı disk kilidi takmak ( yine rüyada adamlar kamyonete atıyor ama alarma aldırmıyorlar kahkahalar var haayyıırrr)
    3-site yönetimi ile kavgayı ve üstünde zıplayan veletlere hiişşt lan eşek sıpaları inin lan üstünden demeyi göze almak (puff)
    varsa önerisi olan sevinirim.
    lafa bakarım laf mı diye, sonra adama bakarım adam mı diye...

Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı selcukcbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorunu benim gibi site dışına park edipde uykusunda, motorunu kamyonetin arkasına atıp kahkahalar atarak kaçan 3 kişi görmek istemeyen biri olarak ne gibi önlem almayı önerirsiniz? benim aklıma gelen
    2-alarmlı disk kilidi takmak ( yine rüyada adamlar kamyonete atıyor ama alarma aldırmıyorlar kahkahalar var haayyıırrr)
    3-site yönetimi ile kavgayı ve üstünde zıplayan veletlere hiişşt lan eşek sıpaları inin lan üstünden demeyi göze almak (puff)
    Kapalı bir yer için şansınızı zorlayın, hiç değilse sert geçecek kış ayları için, eğer olmuyorsa min. önlem olarak kalın zincir + motosiklet alarmı + motosiklet örtüsü tavsiye ediyorum, üşenmezseniz önlemler artırılabilir ama bu üçü kesinlikle olmalı!!
    ejlover bunu beğendi.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    hocam tabiki öncelik kapalı otopark..sizde yoksa yan binaların değerlendirilebilir...elbette varolan bütün kilit sistemlerinin olması avantaj...site de oturuyosanız avantajınıza kendinize bir köşe ayarlayabilirsiniz...arabanız varsa önüne de arabayı çekebilirsiniz...ayrıca branda tavsiye ediyo herkes dikkat çekmemesi için...böylece sitenin çocukları da üzerine çıkamaz...ben apartman otoparkına demirden kapalı bir kafes yaptırmayı planlıyorum, apartmandan izin aldım...
    ejlover ve eRRRen bunu beğendiler.

Motosikleti
    CBF 500
    Bizim halkımız açıkta ne bulsa kurcalar, özellikle çocuklar motorlara çok meraklı oluyor, bu yüzden örtü kesinlikle şart! bir kere kötü niyetli insanların dikkatini çekmez, mesela benim her gün geçtiğim yolların üzerinde duran 4-5 motor var örtüsüz, artık yerlerini ezberledim, hırsız da bu şekilde avını tespit ediyor, ama üzeri örtülü bir motora yanaşıp, örtüsünü açmak, markasını-modelini-emniyet durumunu kontrol etmek bambaşka bir şeydir, bu anlamda örtü kilitten bile etkili, çünkü videolardan gördüğümüz kadarıyla adamlar kilitleri 30sn de falan geçiyorlar malesef...

forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    Alıntı forewer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güncel diyelim.
    '92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200

yunem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni gt 250 Naket
    Yeni katılımcı arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz görüşmek dilegi ile

ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı Blackbird75 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam defalarca mesaj atmak yerine mevcut sayfanin en ustune baksaniz link verilmis durumda
    erro ve eRRRen bunu beğendiler.
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

FatihKARAKAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Facebook adresim daha önce verilmiş ancak ben tekrar linki ekliyorum.

http://www.facebook.com/groups/162405583878884/

Bu arada Aydın / Didim deyim. Gün boyu yol yorgunluğunu atmaya çalıştım, şimdi internette motor kiralayabilir miyim? diye araştırıyorum.

Geçenki gezi de Murat soruyordu "Abi sizde benim gibi gece kalkıp motorunuza camdan bakıyor musunuz?"
    Vallahi özledim motoru yaaa..

Herkese bol selamlar.....

eRRRen, karapara ve Taylan bunu beğendiler.
    # Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #

eRRRen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R----Suzuki GSXR600
    Alıntı ejlover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle. Motora başlarken kendime bir söz vermiştim. Eksik ekipmanla ASLA motor üzerine çıkmiicam diye. Katalitiğe inat da tutuyorum sözümü

O kadar da kötü değil be abi. Biraz paraya kıyıp yazlık iyi havalandırmalı bir şeyler alırsan 50-60km yetiyor havalandırma için Ama şehir içi trafikte haklısın Ama ekipman eksikliği nedeni ile başına bir şey gelince insan keşke terleseymişim biraz diyor

Trafikte ben de kendimi arabadaymış gibi düşünüyorum. Full duran ve yeşil yanmasına daha çok olan durumlarda yalnızca araları kullanıyorum.

Genel olarak benim çıkardığım sonuç herkesin mutlaka sertifikalı güvenli sürüş eğitimini alması gerektiği. Trafikte böylece kendimizi riske atmadan güvenli ve keyifli bir biçimde daha rahat motorun keyfini çıkarabiliriz.

Frenlere gelince boş bir yolda bol bol panik fren çalışmak lazım. Böylece refleks haline gelir ön+arka kullanımı. Yüksek süratte bile arkayı kaydırmadan, önü kitlemeden durabiliriz böylece. Ne gerek var diyor insan ama ihtiyaç olduğunda hayat kurtaracak bir çalışma bu.

250 ile ben de duran trafikte o kadar rahattım da eğer ilerde cc büyültmeyi düşünüyorsanız bunun keyfini çıkarın
    Ben bunların hepsine Uğur
    Way diyorum
    R diyorum
    1 diyorum
    Hatta dur diyorum :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam tabiki öncelik kapalı otopark..sizde yoksa yan binaların değerlendirilebilir...elbette varolan bütün kilit sistemlerinin olması avantaj...site de oturuyosanız avantajınıza kendinize bir köşe ayarlayabilirsiniz...arabanız varsa önüne de arabayı çekebilirsiniz...ayrıca branda tavsiye ediyo herkes dikkat çekmemesi için...böylece sitenin çocukları da üzerine çıkamaz...ben apartman otoparkına demirden kapalı bir kafes yaptırmayı planlıyorum, apartmandan izin aldım...
    Kafes işine bayıldım Erhan
    Prototipi çiz aynısı bende otopark müsait

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

Alıntı FatihKARAKAŞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu arada Aydın / Didim deyim. Gün boyu yol yorgunluğunu atmaya çalıştım, şimdi internette motor kiralayabilir miyim? diye araştırıyorum.

Geçenki gezi de Murat soruyordu "Abi sizde benim gibi gece kalkıp motorunuza camdan bakıyor musunuz?"

Fatih abicim hepimiz bakıyoruz
    Senin yerinede bakarız merak etme
    ejlover bunu beğendi.

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Bu arada arkadaslar 250den direkt 1000lige gecince nasil oluyor diye Ninja250ci arkadaslardan sorular geliyordu onlar icin ilk izlenimleri yazdim. Merak eden olursa, ya da ileride cc buyultmeyi dununen varsa asagidaki linkten ulasabilir ilgili yazima:

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2735244
    erro bunu beğendi.
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

FatihKARAKAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    İleri sürüş teknikleri ile forum üyelerinden oocan uluslararası geçerli sertifikalı eğitimler veriyor diye biliyorum.
    Geçen yemek sırasında bu konu konuşulmuştu. Ankara MT olarak bu tip eğitim organizasyonu yapılırsa katılmayı düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/memb...can-65496.html
    ejlover bunu beğendi.
    # Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #

Motosikleti
    kawasaki ninja 636

Abicim resimlerle idare edecen artik, bak emin ol bi sure sonra ekrani oksamaya baslayacaksin, motorumda motorum die :D

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    İleri sürüş teknikleri ile forum üyelerinden oocan uluslararası geçerli sertifikalı eğitimler veriyor diye biliyorum.
    Geçen yemek sırasında bu konu konuşulmuştu. Ankara MT olarak bu tip eğitim organizasyonu yapılırsa katılmayı düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/memb...can-65496.html
    Hocam bi dahaki bulusmada ben kisaca acikliim isterseniz o egitimleri almayi dusunen arkadaslara. Yurtdisi sertifikali hocalardan guvenli surus ve ileri surus aldim ben. Ilgilenen arkadaslara CaliforniaSuperBikeSchool ile ilgili bilgilendirmeyi de yaparim. Sadece racing'ci isi demeyin cogu teknik tum motorlar icin gecerli ;)

Ozet olarak guzel fikir Tam destek benden
    karapara bunu beğendi.
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayatımın ilk yolunu(uzunu kısası yok ilk kez gezdim motorla) yaptık müthiş eğlenceliydi
    Bu ilkiyse gerçekten demekki Türklerinde kanında at binme gen i var ozanım ...

Selamlar arkadaşlar
    gezilerinizi ve fotolarınızı inceledim ve çok imrendim
    Bende Ankara'lı bir motosiklet tutkunu olarak gezilerinize dahil olmak istiyorum
    beni de aranıza kabul ederseniz memnun olurum
    organizasyonlarınızda görüşmek dileğiyle
    MURAT
    Geç de olsa hoşgeldiniz Sanırım bugun kurtuluş da yatıyordu sizin yakışıklı

merhaba arkadaşlar bende dün motorumu getirdim istanbul'dan artık sizinle gezilere gelebilirim kabul ederseniz. resimlere bakıp iç çekme günleri bitsin artık değil mi?
    Irk ayrımı yapmış gibi olmasın ama suzuki görünce bir başka mutlu oluyor insan Selçuk hoşgeldin katılımlarınızı bekleriz

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben farklı bi şehir de mi kullanıoyrum acaba..?
    şu ana kadar herhangi bilinçli ya da istemeden olan bi tacizle karşılaşmadım...iki taksici yol verdi...bir minibüscü benim geçmem için arabasını geri saldı....bi araba yanındakiyle arasını açtı beni görünce,ışıklarda beklerken trafik polisi sen geç bekleme dedi....dibime yanaşan, yaklaşan olmadı, sadece ışıklarda arabalarını deneyenler oldu bi kaç kere yanımdan geçmeden önce kornayla uyaranlar da cabası...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

hatta bu motorla trafik zozrluğunu da amma abartmışlar diye bile geçirdim içimden
    Aslında Haklısın erhan ama umarım ilerde de aynı fikirler dvm eder

Kazaya çok üzüldüm geçmiş olsun umarım hemen ayağa kalkıp tekrar aramıza döner , eminim biraz daha farklı dönecektir. ne zaman bir yer de ışık görşem yada kontrolsuz kontrollu kavşak ayağımı elimi frene yaklaştırır kafamı kaldırırım. Uğurum msjı aldım .. Bilinçli bilinçsiz diyolar sanırım bizim gibi lere
    Wozy bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)

Bu Konudaki Etiketler