Ya ben dörtlü sinyal olayını çok arıyorum arkadan uzunları yakıp gelenler, dibine girenler için vs. çok lazım oluyor derdimi anlatamıyorum okuzlere, bu işi düzgünce motosikletler için yapabilecek var mıdır acep buralarda.
Ya ben dörtlü sinyal olayını çok arıyorum arkadan uzunları yakıp gelenler, dibine girenler için vs. çok lazım oluyor derdimi anlatamıyorum okuzlere, bu işi düzgünce motosikletler için yapabilecek var mıdır acep buralarda.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
Gönül ne race ister, ne de enduro, gönül kromaj ister chopper şahane!..
facebook adresinizi ögrenebilirmiyim tşkler.
konur sokak ile akay ın kesiştiği yerdeki 2012 bar nasıl bi yer ?
motorunu benim gibi site dışına park edipde uykusunda, motorunu kamyonetin arkasına atıp kahkahalar atarak kaçan 3 kişi görmek istemeyen biri olarak ne gibi önlem almayı önerirsiniz? benim aklıma gelen
1-kalın bir zincir ve sağlam kilitle demirlere bağlamak
2-alarmlı disk kilidi takmak ( yine rüyada adamlar kamyonete atıyor ama alarma aldırmıyorlar kahkahalar var haayyıırrr)
3-site yönetimi ile kavgayı ve üstünde zıplayan veletlere hiişşt lan eşek sıpaları inin lan üstünden demeyi göze almak (puff)
varsa önerisi olan sevinirim.
lafa bakarım laf mı diye, sonra adama bakarım adam mı diye...
hocam tabiki öncelik kapalı otopark..sizde yoksa yan binaların değerlendirilebilir...elbette varolan bütün kilit sistemlerinin olması avantaj...site de oturuyosanız avantajınıza kendinize bir köşe ayarlayabilirsiniz...arabanız varsa önüne de arabayı çekebilirsiniz...ayrıca branda tavsiye ediyo herkes dikkat çekmemesi için...böylece sitenin çocukları da üzerine çıkamaz...ben apartman otoparkına demirden kapalı bir kafes yaptırmayı planlıyorum, apartmandan izin aldım...
Bizim halkımız açıkta ne bulsa kurcalar, özellikle çocuklar motorlara çok meraklı oluyor, bu yüzden örtü kesinlikle şart! bir kere kötü niyetli insanların dikkatini çekmez, mesela benim her gün geçtiğim yolların üzerinde duran 4-5 motor var örtüsüz, artık yerlerini ezberledim, hırsız da bu şekilde avını tespit ediyor, ama üzeri örtülü bir motora yanaşıp, örtüsünü açmak, markasını-modelini-emniyet durumunu kontrol etmek bambaşka bir şeydir, bu anlamda örtü kilitten bile etkili, çünkü videolardan gördüğümüz kadarıyla adamlar kilitleri 30sn de falan geçiyorlar malesef...
Yeni katılımcı arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz görüşmek dilegi ile
Facebook adresim daha önce verilmiş ancak ben tekrar linki ekliyorum.
http://www.facebook.com/groups/162405583878884/
Bu arada Aydın / Didim deyim. Gün boyu yol yorgunluğunu atmaya çalıştım, şimdi internette motor kiralayabilir miyim? diye araştırıyorum.
Geçenki gezi de Murat soruyordu "Abi sizde benim gibi gece kalkıp motorunuza camdan bakıyor musunuz?"
Vallahi özledim motoru yaaa..
Herkese bol selamlar.....
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Ben bunların hepsine Uğur
Way diyorum
R diyorum
1 diyorum
Hatta dur diyorum :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
Kafes işine bayıldım Erhan
Prototipi çiz aynısı bende otopark müsait
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Fatih abicim hepimiz bakıyoruz
Senin yerinede bakarız merak etme
Bu arada arkadaslar 250den direkt 1000lige gecince nasil oluyor diye Ninja250ci arkadaslardan sorular geliyordu onlar icin ilk izlenimleri yazdim. Merak eden olursa, ya da ileride cc buyultmeyi dununen varsa asagidaki linkten ulasabilir ilgili yazima:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2735244
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
İleri sürüş teknikleri ile forum üyelerinden oocan uluslararası geçerli sertifikalı eğitimler veriyor diye biliyorum.
Geçen yemek sırasında bu konu konuşulmuştu. Ankara MT olarak bu tip eğitim organizasyonu yapılırsa katılmayı düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/memb...can-65496.html
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Hocam bi dahaki bulusmada ben kisaca acikliim isterseniz o egitimleri almayi dusunen arkadaslara. Yurtdisi sertifikali hocalardan guvenli surus ve ileri surus aldim ben. Ilgilenen arkadaslara CaliforniaSuperBikeSchool ile ilgili bilgilendirmeyi de yaparim. Sadece racing'ci isi demeyin cogu teknik tum motorlar icin gecerli ;)
Ozet olarak guzel fikir Tam destek benden
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Bu ilkiyse gerçekten demekki Türklerinde kanında at binme gen i var ozanım ...
Geç de olsa hoşgeldiniz Sanırım bugun kurtuluş da yatıyordu sizin yakışıklı
Irk ayrımı yapmış gibi olmasın ama suzuki görünce bir başka mutlu oluyor insan Selçuk hoşgeldin katılımlarınızı bekleriz
Aslında Haklısın erhan ama umarım ilerde de aynı fikirler dvm eder
Kazaya çok üzüldüm geçmiş olsun umarım hemen ayağa kalkıp tekrar aramıza döner , eminim biraz daha farklı dönecektir. ne zaman bir yer de ışık görşem yada kontrolsuz kontrollu kavşak ayağımı elimi frene yaklaştırır kafamı kaldırırım. Uğurum msjı aldım .. Bilinçli bilinçsiz diyolar sanırım bizim gibi lere
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)