Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Abi hem 10 diyosunuz hem bişeyler atıştır diyosunuz sonra da kahvaltı ayağına bize tarhana yedireceksiniz isyann ederimmm .. Başka şeyler de vardır di mi oralar da!!!

Rocwood Hüseyin başkana park konusunda katırılım amaç hırsızı caydırmak gözönünde olmayacak şekilde bahçe demirlerine bile bağlayabilirsin . ki zaten adamlar kafaya koydularsa gs1200 de gidiyor tır da gidiyor.

şöyle sağlam sen bağlarken herkesin zinciri görebileceği uzunlukta bir zincir yaptır iki tekerden bahçe demirlerine bağla zaten uğraşmaya değmeyeceğini anladığında bırakacaktır apartman yönetimiyle de konuşup zincirin aynı yerde sabit kalmasını sağlayabilirsin. bu arada

sağlam bir kiilit 50-60 tl civarlarında bulursun gösteri den sonra makine güzel gelmeye bşladı gözüme acaba bi ündülü alsamm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün yapılan yunusgil toplantısına gelmiş olmama rağmen çocuk yüzünden fazla katılımcı olamadım.
    beyler artık yapılan her organizasyona katılabilitem çok daha yüksek gece gündüz farketmez...organizasyonlardan organizasyon beğeniyorum, cemiyetten cemiyete koşuyorum...
    Ahan da Erhan sezonu açtı beylerr, adam haklı dağılın

Sonerim yemek 12 de falan yenir o zamana acıkırsın işte sen kalk sabah elini yüzünü bile yıkamadan direk gel, yemek yiyeceğimiz yerde yıkarsın
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    aç karnına 2 saat yol çek ardından menüye bak sonra da baklava dilimi şekerpare mi görüyoruz işte....

dombay35 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Göbek iyidir, zor zamanlar için saklıorum ben onu
    ANGARAJ

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı pinkkuvars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi hem 10 diyosunuz hem bişeyler atıştır diyosunuz sonra da kahvaltı ayağına bize tarhana yedireceksiniz isyann ederimmm .. Başka şeyler de vardır di mi oralar da!!!
    Arkadaş sen de sabahları hiç çekilmiyorsun he kardo sen gel yeterki her türlü ayarlarız, ayaş da mola vereceğiz ya, çay içerken sen poğaça da götür, ben herkes aç olsun ki yemeğe saldıralım istiyorum bu arada kuş cennetine gidene sordum (annem) pek kuş görmedim ama güzeldi dedi çok şahane bir dağ manzarası varmış, göl uzanıyormuş önünde falan, manzaralı kafeler varmış oturacak, galiba otel de varmış konaklama için, rehber bulabiliyormuşsun mevzuları anlatacak, gitmeye değermiş yani, fikri verene bir kez daha teşekkür ediyoruz
    ejlover bunu beğendi.

Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Göbek iyidir, zor zamanlar için saklıorum ben onu
    Nasıl bir zor günse arkadaşşş yi yi bitmazzz :DD

Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş sen de sabahları hiç çekilmiyorsun he kardo sen gel yeterki her türlü ayarlarız, ayaş da mola vereceğiz ya, çay içerken sen poğaça da götür, ben herkes aç olsun ki yemeğe saldıralım istiyorum bu arada kuş cennetine gidene sordum (annem) pek kuş görmedim ama güzeldi dedi çok şahane bir dağ manzarası varmış, göl uzanıyormuş önünde falan, manzaralı kafeler varmış oturacak, galiba otel de varmış konaklama için, rehber bulabiliyormuşsun mevzuları anlatacak, gitmeye değermiş yani, fikri verene bir kez daha teşekkür ediyoruz
    Biz de öperiz ellerinden kardom. oww o zaman ben foto.mak. ayarlayım biyerlerden

FatihKARAKAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Koray benim Annem ve hanım daha önceden Nallıhan'a (Çayırhan gölüne) gitmişlerdi. Göl içinde tekne turları bile varmış. Bizimkilerde olumlu referans verdi gezi için

Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ejlover bunu beğendi.
    # Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Valla geçen akşam Yunusgil operasyonunda Cemal abi de aynı şeyi söyledi, orda pek kuş göremiosunuz dedi, demek ki doğruymuş Neyse amacımız kuş görmek olsaydı hüsrana uğrayabilirdik ama allahtan değil, valla iyi refesanslar gelio geziye, ulen akşam erken dönecem ben, 5 te ankara da olmam lazım o nasıl olacak yaw, hayır motor da 120-130 yapıo max, yani basıp gitsem de biyere kadar hay ben şansıma..
    ANGARAJ

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Valla geçen akşam Yunusgil operasyonunda Cemal abi de aynı şeyi söyledi, orda pek kuş göremiosunuz dedi, demek ki doğruymuş Neyse amacımız kuş görmek olsaydı hüsrana uğrayabilirdik ama allahtan değil, valla iyi refesanslar gelio geziye, ulen akşam erken dönecem ben, 5 te ankara da olmam lazım o nasıl olacak yaw, hayır motor da 120-130 yapıo max, yani basıp gitsem de biyere kadar hay ben şansıma..
    uahaha geçen hafta benle t...ak geçiyodun ama...eyi olmuş sana

Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı FatihKARAKAŞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koray benim Annem ve hanım daha önceden Nallıhan'a (Çayırhan gölüne) gitmişlerdi. Göl içinde tekne turları bile varmış. Bizimkilerde olumlu referans verdi gezi için
    İşin garip tarafı annemin benden önce gitmiş olmasından ziyade annemin Kocaelin de yaşıyor olması bendeki bu gezme durumu kimden geliyor belli yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

Nallıhan Kuş Cenneti Gezisi (Beypazarı üzerinden)
    30 Haziran Cumartesi / saat:10:00 da Efe Honda dan - 10:15 de Sincan/Optimum karşısından hareket

http://www.nallihan.bel.tr/kuscenneti.asp
    https://maps.google.com/maps?saddr=%...&sz=12&t=m&z=9

1- Koray+1
    2- Bülent
    3- Fatih
    4- Osman
    5- Uğur (ejlover)
    6- Erhan büyük ihtimal
    7- Soner Kuvvetle yüksek tahminli
    8- Koray-zzr
    9- Ozan (?)
    10- Cemal
    11- Havatar
    12- Yunem (Faruk) Büyük bi ihtimal optümumda bende olacam )
    13- Caner
    14- Taylan
    15- Evren
    16- ...
    17- ...
    18- ...
    FatihKARAKAŞ bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Bülent bak Cemal abiler bile Racinge tav olmuşlar, sen de dün ER-5 denedin. Alırsın bir 600 RR olmadı 1000 RR sonra 180-200km Allah ne verdiyse yardıra yardıra gelirsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

Ya bu arada geziye hanım arkadaşlar gelecek mi? Bizim hanım beni yokluyor ben gelecek miyim?? diye de

Yunus'tanda ses çıkmadı videolar için herhalde youtube de onu banladı

Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Bülent bak Cemal abiler bile Racinge tav olmuşlar, sen de dün ER-5 denedin. Alırsın bir 600 RR olmadı 1000 RR sonra 180-200km Allah ne verdiyse yardıra yardıra gelirsin
    [COLOR="Silver"]
    İşte arkadaş böyle durumlar da oluyor paran olacak alacaksın bir racer bir endülü 5-6 tane de chopper cruiser duracak garaj da :D
    Redmoon bunu beğendi.

Motosikleti
    CBF 500
    Ben artçı getiriyorum fatih, bence yenge de gelebilir, senin motora ben bile artçı gelebilirim hatta

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Ah ahhh, öyle koca bahçeli bir ev, kocaman garaj, her çeşit motor, tamam olm bu akşamki rüya hazır şimdiden

Valla az önce Bugrayla yazısıoduk, cbf500 var bitane, fiyatı düşmüş yine diye, o bize 2-3 sene gider, ya da bunla idare edip 2 sene sonraya er6n alacam, derken canım çapır çekicek, ondan kaçıcam endülü çekicek ben biliorum abi kendimi, bana her tipten birer tane alıp koyacaz köşeye, hayır bugün süper loto da oynamadım, bari cmt. sayısal oynayım napayım yaw umut fakirin ekmeği

Fatihin motor 3 oda bi salon valla, 2 kişi bilem getirir istese
    ANGARAJ

Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Ah ahhh, öyle koca bahçeli bir ev, kocaman garaj, her çeşit motor, tamam olm bu akşamki rüya hazır şimdiden

Valla az önce Bugrayla yazısıoduk, cbf500 var bitane, fiyatı düşmüş yine diye, o bize 2-3 sene gider, ya da bunla idare edip 2 sene sonraya er6n alacam, derken canım çapır çekicek, ondan kaçıcam endülü çekicek ben biliorum abi kendimi, bana her tipten birer tane alıp koyacaz köşeye, hayır bugün süper loto da oynamadım, bari cmt. sayısal oynayım napayım yaw umut fakirin ekmeği

Fatihin motor 3 oda bi salon valla, 2 kişi bilem getirir istese
    Abi arkaya kaskı taksam bile aralardan geçemiyorum ( forever apachi müdürrrr nerdesinn müdürrr ) kızılay dan yukarı dönmek için ta esatı dolanıyorum bir endülüm olsa atlarım kaldırımdan zıplar geçerim aralardan dalarım . bu sefer de biliyorum trafik de çok dikkat edilmem..sonra hızz abicim ne desek de hepimizin içinde var o lanet tamam gezelim tozalım ama şöyle yanına gelen adamlar oluyo ya sanki peşinden yetişebilecek hayır makineme daha yetişebilecek araba olmadı da insan şöyle sağlam bir racer la ağızlarına etmek gelmiyo değil adamı 8 yapıp ambele edene kadar. sonra bir bobberr ahhh Korayımmm boberim da bobber im. cool bir takım elbise heytt ulenn yada şöyle sağlam bir touring Fatih hocamın ki gibi aileyi alıp git tatile deponun altında arpalar soğuk soğuk yada goldwing şöyle ağır abi.
    Ahh ahhh Bülentttt söz ver tutarsa en azından 600rr alsan yeter hacı çok istemiyorum..:D
    Redmoon bunu beğendi.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı pinkkuvars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi arkaya kaskı taksam bile aralardan geçemiyorum ( forever apachi müdürrrr nerdesinn müdürrr ) kızılay dan yukarı dönmek için ta esatı dolanıyorum bir endülüm olsa atlarım kaldırımdan zıplar geçerim aralardan dalarım . bu sefer de biliyorum trafik de çok dikkat edilmem..sonra hızz abicim ne desek de hepimizin içinde var o lanet tamam gezelim tozalım ama şöyle yanına gelen adamlar oluyo ya sanki peşinden yetişebilecek hayır makineme daha yetişebilecek araba olmadı da insan şöyle sağlam bir racer la ağızlarına etmek gelmiyo değil adamı 8 yapıp ambele edene kadar. sonra bir bobberr ahhh Korayımmm boberim da bobber im. cool bir takım elbise heytt ulenn yada şöyle sağlam bir touring Fatih hocamın ki gibi aileyi alıp git tatile deponun altında arpalar soğuk soğuk yada goldwing şöyle ağır abi.
    Ahh ahhh Bülentttt söz ver tutarsa en azından 600rr alsan yeter hacı çok istemiyorum..:D
    o malla çoğu kez 250 cc ile bile cevpalarını alıyolar ama 250 nin yetmediği arabalar da denk geliyo...

arkadaş yazılanlardan anladım ki herkes bir gün en sonunda endurocu olacak...benim de hayallerimi er5n/f ya da f 650 gs süslüyo...

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Ne demek Sonerim sen iste yeterki, 600rr köpeğin olsun, ben de alırım, gazlarız beraber, geziye gitmek için çok erken kalkmamıza gerek kalmaz, yolda yakalarız falan bak akşam ki rüya gittikçe şekilleniyo gözümde şimdi
    pinkkuvars bunu beğendi.
    ANGARAJ

Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Erhan aslında herkesin gönlü birden fazla tarz motorda...
    Gazı açtığında fırlayacak, ivmelenmesi nefes kesecek bir RR
    Yol yetmediğinde yol açacak Enduro
    Açık havayı sesiyle çınlatacak, kasıla kasıla yol alacak bir Cruiser Chopper
    Uzun yolları artçıyla keyfe çevirecek Touring

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o malla çoğu kez 250 cc ile bile cevpalarını alıyolar ama 250 nin yetmediği arabalar da denk geliyo...

arkadaş yazılanlardan anladım ki herkes bir gün en sonunda endurocu olacak...benim de hayallerimi er5n/f ya da f 650 gs süslüyo...
    pinkkuvars bunu beğendi.

Motosikleti
    tracer 900
    abi doğru diyon da en optimum u enduro görünüyo nihayetinde..tek seçenek varsa

Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Ne demek Sonerim sen iste yeterki, 600rr köpeğin olsun, ben de alırım, gazlarız beraber, geziye gitmek için çok erken kalkmamıza gerek kalmaz, yolda yakalarız falan bak akşam ki rüya gittikçe şekilleniyo gözümde şimdi
    duygulandırdın vallaha beni hemen yelekleri yakıyorum şuanda ))) off bide bügünkünden bir artçi pardon öncü Hem erken de kalkmazzızz kalka kalka rideerrr ))) pisim evet ruhumda mı var ne :D

İmzamı attım bu yazının altına izninizle

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler