1..Osman
2..Erhan
3..Fatih
bey nereden çıkıyor anlamadım şimdi... )
1..Osman
2..Erhan
3..Fatih
bey nereden çıkıyor anlamadım şimdi... )
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Fatih sen bize önderlik edersin zira Erhanla biz iki ACEMİYİZ...Yer konusunda da öneriniz olursa açığız
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
(28 günde ) Bir ayda 4 tane Cumartesi var, yaz 4 ay desek, 1 ayda ramazan, 3x4=12 cumartesi var...Hesaplayayım dedim öylesine
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
12 tane de pazar olur bu durumda...
türk insanı hesaplar..
1..Osman
2..Erhan
3..Fatih
4..Koray
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
Arkadaşlar Facebook ta Özgür Beypazarı önerisinde bulundu.
Hüseyin organize etmeyince katılım sönük oluyor bayağı...
Adana MT organizasyon konusunda imrendiriyor...
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Abi bize heryer uyar yol olsun yeterki...
şimdi çıkmam mlazım..acil..yarın görüşürüz..
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
1..Osman
2..Erhan
3..Fatih
4..Koray
5..Bülent (inşallah bir aksilik çıkmazsa)
Özgür ve arkadaşları sanırsam daha erken gidecekler, siz 11:30 diyodunuz Efe Honda diye, o zaman ben de 11:30 da Efe Honda da olurum bir terslik olmazsa. Telefonlar var zaten, sorun olursa araşırız.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Gelince bana haber verde size geliyim hemen dikelim çadırı bi bakalım kalitesine
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Bende gelmek isterdim ama bu hafta sonu adaptasyon sürecinin sonu(motosiklet kursu)
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Beyler nereye gidiliyor bişey çıkmaz sa bende geleyimm
Ankara'dan Konya'ya 2 motor 4 kişiyiz . Daha konaklama yerleri vs. belli değil.. Ortak karar alınacak...İlgilenen arkadaşlar isim eklesin
1)Kenan Yılmaz-Çağlar Abatay
2)Veysel Abatay-Cihan Abatay
3)
4)
5)
26.06.2012 Salı Sabah erken gidiş.. Gece dönüş şeklinde Gün içinde şehir gezilcek
Arkadaşlar bugün Beypazarına gidemeyip benim gibi aklı orada kalanlar için yarın bir organizasyon yapıyoruz Bugünkü tayfadan da gelecekler olabilir düşüncesiyle rotanın aynı olmaması açısında Kızılcahamam olarak planladık, ben şehir dışından geleceğim için eğer herkese uyarsa öğleden sonra 14:00 civarı hareket edicez, muhtemel liste şimdilik şöyle
1- Koray+1
2- Buğra+1
3- Ekrem+1 (?)
4- Bülent
5- Ahmet (?)
6- Ozan
7- ...
8- ...
9- ...
10- ...
Göründüğü üzere guruptaki östrojen seviyesini artırmaya çalışıyoruz ama bakalım
8-9 kişi olarak çıktığımız geziyi tamamladık...saat 12 gibi efe honda dan hareket edilip beypazaraı gişirişinden karagöle saptık...orda grup 2 ye ayrıldı...birinci grup oradan bolu ankara rotasını takip etmek istedi...vakit kısıtı olanlar ise aynı yolu geri dönüp yol üstünde yemek yiyip yolculuğumuzu tamamladık..katılan arkadaşlara teşekkür ederim...güzel bi gündü..
Listeye kendimi ekledim ama bulusma yeri neresidir belirtir misiniz? Eger organizasyon iptal olur ise uyari yazarsaniz sevinirim. O durumda daha erken solo cikmayi dusunuyorum.
Bu vesile ile kendimi de kisaca tanitayim. listenin pasif takipcilerindenim. ER-5 kullanıyorum yaklaşık 15000 km.dir. mühendisim, 32 yasindayim, daha fazlasini merak ederseniz yarin konusuruz.
gorusmek uzere.
1- Koray+1
2- Buğra+1
3- Ekrem+1 (?)
4- Bülent
5- Ahmet (?)
6- Ozan
7- Evren
8- Turgay
9- ...
10- ...
Buluşma mekanı v.s belli mi beyler ?
Buluşma yeri hakkında birşey kararlaştıramadık henüz ama çok da problem olmaz. Mutlaka bir şekilde buraya yazarız sabahdan. Olursa listede olupda bizde telefon numarası olmayan arkadaşlarla bi irtibat sorunumuz olur diye tahmin ediyorum. Bunu engellemek adına isteyen özel mesaj ile telefon numarasını bana veya koraya gönderebilir.
Ben sanırsam 2 kişi gelemeyebilirim şuan gene belirsizlikler içindeyim
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)