Selam Arkadaşlar,
Bayaadır forumdayım ama il grubuna bakamamıştım pek.
Geziler, etkinlikler v.s. burdan duyruluyor sanırım. Bunun haricinde Face'te bi grup falan var mı acaba?
Yakınlarda bir buluşma, gezi olursa katılmak, tanışmak isterim
Görüşmek ümidiyle şimdilik hoşçakalınnn
0533 474 3891 soner hoca ara istersen
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Konuştum arkadaşlarla, verdikleri rakamı biraz yüksek buldum. Yine de teşekkürler...
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
http://www.facebook.com/groups/162405583878884
Davet gönderin yönetici onaylaması gerekiyor. Görüşmek üzere..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Olm pazarlığı baştan sıkı tutacaksınız işin formülü bu..Sonradan motorcu olmicaksınız doğuştan gelecek o ruh hani bilmem erhana falan taş gittimi te buralardan
Dün akşam 9 gibi seni tunalı kıtırdamı gördüm yoksa bana mı öyle geldi Soner??
Bu arada sende scarver almışssın hayırlı olsun dedimiydik biz ona
ANGARAJ
ozan hocam hayırlı olsun, senin adına sevindim shadow kalite ve ihtişamdır her ne kadar fazer desemde..
bu arada bizim toplu sürüşlere katılmak için 1 ay motive olman gerekmez, aksine motive olmak için birebirdir..
1-grup zaten yavaş genelde, 2-daha tecrübeli arkadaşların nerde nasıl kullandığını görme şansın olur (örn redmoon)
3-trafikte yalnız olmuyorsun, 10 tane motoru görmeme ihtimalleri olmuyo genelde
Kaç gündür görüşemedik çok özledim napıyım
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Merhaba Ankara Mt. ozan ve fatih yeni motorlarınız hayırlı olsun.. Ejlover nickli arkadaş gruba hoşgeldin.
Mt Ankara olarak her hafta geziye çıkma olayını 3-4 motor olsa da devam ettirebildik. En önemlisi eğlendik..katılanlara teşekkür ediyorum. Hüseyin başkan yokluğunuzu hissettik. En kısa sürede motor alman dileğiyle.
karagöl gezisinden...
Yeni katılan ve yeni motosiklet alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun....
Ahmet sen bütün fotolarda varsın = hep artistik pozlar verip sen hiç fotoğraf çekmemişsin
Ünal hocam diğer fotoları da bir ara alırsak, süper olur...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
Arkadaşlar, Hocalar,Uzmanlar şu cahilin hatalarını düzeltin lütfen...Özellikle kolların ve belin pozisyonu merak konusu...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Çok teşekkür ederim canım kardeşim. Motoru adatasyon süreci bitmeden bana vermiyorlar bu gittiğim kursun kuralı yoksa bende sizle gelmek isterim eryaman da gezeriz beraber offf dayanamıyorum bugün nasıl uyurum bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
Tahmin edebiliyorum iyiki Fazer almadım. Fazer'dan vazgeçmiş değilim ama tam anlamıyla kullanamıyacağım aşikardı bu iyi bir seçim oldu bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Sağolun sizlerle en kısa zamanda tanışırım umarım.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
motorumu sattığım ve artık grupla birlikte sürüş yapamayacağım için,hız artacaktır.ben genelde arkadaşları sinir ediyordum 60-70 civarı gittiğim için.gruba daha hızlı makineler gerek uzun yola giderken.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)