erro hocam benim is cok karisik ben erzurumdayim motor adanada tayin ankaraya cikti kismetse haziran ortasi gibi ankaraya tasinacam sonra butun toplantilara katilmaya calisacam ama bu aralar darma daginim
Hacı'ya bi götürelim bakalım o zaman bir de orayı deneyelim.
beyler yine bişey danışmak istiyorum
ilk uzun yoluma çıkmayı düşünüyorum bu akşam...bakanlıklardan konutkente (başkent üni karşısı)...gidiş 18:00, dönüş 21:00, yağmur yağabilitesini ve benim tecrübemi de göz önünde bulundurarak motorla gidip gitmemem hususunda tavsiyelerinize ihtiyacım var..
Abi maşallah bu kahvaltı ise ))
Erhan yağmur ciddi bir görüş kaybıdır vizör açıkken kullanmazsın, kapalı önüne göremezsin yarım kullanacaksın , tekerlerin iyi olsa bile yatman zorlaşır , arabaların arkalarından gidemezsin keza iyi su yersin.. yine de deneyim olsun diyorsan kısa bir yere gitmeni öneriririm , vazgeçmen kolay olması için
Valla kahvaltı ama hergün değil tabii, haftada birgün şimartiyorum kendimi
Ben yağmurda birkaç gün kullandım, öncelikle yağmur yağmasa bile yerler ıslaksa eğer, ayak bileklerinden dizlerine kadar ıslanıyor pantolon, benim motor yere çok yakın olduğundan ve grenajsız olduğundan böyle olmuş olabilir, sende daha az olabilir ama yine de paçalar ıslanacaktır bunu göze almak lazım. Onun dışında yine sadece kendi tecrübem, asla sert fren yok, yavaşça arka fren ve ardından yavaşça ön fren, hatta baktın trafik yavaşlıyor, direk gazı kes, kompresyonla yavaşla, fren sakat olabilir,tabii aynı şekilde sert gaz açmak da yok, bunun dışında Soner in dediği gibi vizörü hafif açık bırak ki deli gibi buğu olur önünü göremezsin, yatmayı unut, çok az yatabilirsin, bir de arabaların arkasına fazla yaklaşmamaya çalış çünkü feci derecede su kaldırıyorlar, bütün suyu yersin üzerine ben yedim akıllandım. arkadan gelen aletleri aynada göremeyebilirsin, sürekli kafanı çevirerek arkanı kontrol et bence. Bunların dısında yavas ve sakin gittiğin sürece birşey olmaz, yağmurda kullanmak ta enteresan bir zevk ve tecrübe oluyor.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
yahu ne kadar da çok tatlı su motörcüsü varmış
ANGARAJ
olum üzerimizde kumaş pantul içimizde ütülü gömlek var anasını satiim..altımızda kundura, içinde ipek çorap
gittiğimiz yerde boş değil
tabi biz tatlı su moturcusu olacaz...
o değilde bugün asansörde öğle tatili dönüşü daire başkanı beni sırtımda mont ve elimde kaskla gördü karşısındaki elemanı dinlemeyi bırakıp beni baştan aşağı bi süzdü de konuşan elmanın sözünü kesmemek için bişey diyemedi...ilk fırsatta lafları sokmaya başlar...valla çok keyiflendim
Haci ben gv 250 ile bu kadar yağmurda geziyorum, bir de endülüm olsa var ya sağnak bilem işlemez peheyyyy
Bu arada hala akşam için planı olan mötörcular bulamadık, herkesin ayrı planları var sanırsam?
ANGARAJ
Sanırım burdan bana da pay düştü Yunus ben Keyfine düşkün bir adamım napayımm )
Takılacak yer buldun di mi? olm haber versene ben de Tolga abiye bi bakıtayım diyodum
Üstad kimsenin çıkmaya niyeti yok sen şuraya gidiyom diecen biz de arkandan mekana gidecez
İpek çorap Erhan da tripod gibi yapışır bence hava süper valla, kimse bi yere gitmiy mi yaw, ben çıkıom işten 10 dakkaya. Valla hiçbiyer yok kafamda, ortak bir sinerji olsa da ben de gelsem diodum tam
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)