Bulent ile mesajlastik. bende motomax a gepiyorum bekleyin
---------- Post added at 13:57 ---------- Previous post was at 12:33 ----------
Ben cubuga gidiyorum
Bulent ile mesajlastik. bende motomax a gepiyorum bekleyin
---------- Post added at 13:57 ---------- Previous post was at 12:33 ----------
Ben cubuga gidiyorum
Ohoo biz haber verene kadar yola cıkmıssın bile, biz Eymir e gidicez büyük ihtimalle ama daha var, çıkmadan burdan seslenirim, çalışıyo mu herkes yoksa tembellik mi var anlamadım ki, nerde Ankara MT yaw?
Bulent senin telefonu bilmiyorum. Benim tel 532 595 24 81 mesaj atabilirsen veya buraya tel. Yazarsan arayabilirim.
Ah be hocam, internet yavaş diye vazgeçtim sayfaya bakmaktan, 3 kişiydik bizde, kayıkhane dediğin genel olarak motorların durduğu yer değil mi, biz de ordaydık, gölün kenarında 2 bira içip bir saat muhabbet edip kalktık, görseydim mutlaka gelirdim, tanışırdık, neyse bir dahaki sefere inşallah.
Sonunda fazer alabildk..
du bakalım ne olacak şimdi..
Uploaded with ImageShack.us
Vay be, ağzımın suları aktı sanki, çok güzelmiş Ünal, koruma demiri de var bakıyorum da, artık kimki yok Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız nice kilometrelere inşallah.
Senle şimdi geziye de gidilmez arkadaş, 4 silindir alete biz nasıl yetişecez, bak ya bize de 4 silindir aldırtacak illaki, şeytan mısın arkadaşım sen ne dürtüp duruyorsun
abi hayırlı uğurlu olsun..kymco daha şekil esasen ama bilmiyorum ne kadar zamandır kullanıyodun...kymco yu kaça verdin almayı düşünebilirdim valla hyosunga inat..
Abi o nasıl makina ya kütür kütür tam binilikmiş. Aman nazar değmesin bugün bitane geziyodu kızılayda senmiydin acaba
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Daha iyileri senin olsun.
Teşekkürler ama, Mustafa ile karıştırdın sanırım. 3 yıllık tecrübem olmasına rağmen hergün yeni bişeyler öğreniyorum.
Evet bu konuda haklısın kymco nun sesini duyanlar kaçışıyordu.. hoşuma gidiyordu..
Evet bir ara geçtim ama başka bitane daha vardı.
Hayırlı olsun motorunuz. Güle güle kullanın.
Bulent78
Evet hocam motorların durduğu yerdeydim bende balık ekmekle biraz içtim ,zaten zor attım kendimi millet çıldırmış gibi göldeydi arabalardan geçemedim bi ara ..Defalarca sayfayı yenile yaptım ama kimse dönmeyince 19:30 da ayrıldım bende ,sağlık olsun be arkadaş zamanımız var haberleşir buluşuruz yine inşallah ;)
beyler günaydın;
iki gündür boğazımda duyduğum hafif ağrı, kamaşma kısa da olsa sürdüğüm motordan dolayı olabilir mi? artık buff kullanıcam. eğer ondansa valla bademcikleri alırız elimize iki güne...
Beyler bu arada Perşembe günü 19.30 da hüseyin abi ile Kızılay ormancı kafede buluşuyoruz bilginize
Kendisini yazamadığı için burdan ben duyuruyorum motoru olan, olmayan herkezi bekliyoruz..
ANGARAJ
Bu cafe nerde olur aceba tam olarak, motorla nasil geliriz, nereye parkederiz?
bu akşam işyerinden eve motorla gitmeyi deniyecem..bakalım nasıl olacak...bakanlıklardan cevizlidereye...
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)