SAFRANBOLU
Uploaded with ImageShack.us
SAFRANBOLU
Uploaded with ImageShack.us
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
beyler çalsın sazlar oynasın gızlar;
motorumu bu sabah teslim aldım..yunus arakdaşım saolsun vaktini ve emeğini benim için feda ederek motoru iş yerine yakın bi yere kadar getirdi. ordan itibaren de ben devraldım...valla süper bi duygu..Allah isteyen herkese nasip etsin ve kazasız belasız sürüşler versin...
yunus fotoları bana mail atsana la imkanın varsa...
stata.veritas@gmail.com
tekrar hayırlı olsun, kazasız ve kasklı sürüşler
boş bir pazar yeri bul, yavaştan başla ;) resimleri bekliyoruz.
bu arada yarın resmi tatil dolayısıyla vakti olan arkadaşlar varsa ufak bi gezi yapabiliriz. Gölbaşı, mavi göl, çubuk veya başka su olan bi yere gitmek istiyorum.
kimse gelmezse ben Mondial 250 MR ile gezeceğim
Eh o zaman birdahaki gezi de Erhani yazalim ilk siraya, hayirli olsun Erhan, kazasiz belasiz insallah. Bu satirlari yazacagim aklima gelmezdi yaw, Erhan a hayirli olsun diyoruz, ben seneye kalir heralde diyodum
valla şu an için geziye çıkabilir miyim bilmiyorum..sadece geçen sene aldığım eğitim var bünyede...aslında çıkılabilir grupla birlikte...6-7 motor çevremi sarar ilerleriz...aslında motoru yunustan aldıktan sonra iş yerine getirene kadar 1 km çok iyi sürdüm
Olur olur biraz zaman lazim, biraz daha ogrenince ustunden inmek istemiyor insan, bakkala bile motorla gidiyorum ben kullandikca okudugun teorik seyler daha bir yerine oturuyor, yani teoriyi pratikle birlestirmek lazim ki ise yarasin, daha cok gezeriz nasi olsa, mevsim yeni basladi.
beyler öğle tatilinde atladım moturuma yaklaşık 7 km lik bi yolculuk yaparak bahçeliye git gel yaptım...gayet keyifli...250 cc nin çekinecek bi tarafı yok o kadar fazla...trafik insanı şaşırtabiliyor...pis bi yerde stop etti..panik yapmadan çalıştırdım...o değil insan fena terliyo, sırılsıklam oldum...
ikinci vitese atınca motor neden öne doğru yığılma yapar..erken vites değiştirdiğimden dolayı mı acaba?
Arkadaşlar Forumdaki Ertan (WTP) arkadaşımızın bir yakını için acil AB rh+ kana ihtiyaç vardır kendisi yazamadığından ben yazıyorum
İletişim:
Ertan:+90 541 528 54 58
ANGARAJ
hayırlı olsun güle güle kazasız günlerde kullan.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
@Ertan WTP ye geçmiş olsun.
Arkadaşlar aşağıdaki başlığı açtım. Yarın müsait olan varsa ufak bir gezi yapalım. tek başına gezi pek sarmıyo
http://www.motosiklet.net/forum/moto...lanlamasi.html
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)