Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    motoriderrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Alıntı luthier76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gezilere motor ne olursa olsun katılanabilir mi? Yoksa vrod u var bunun olmaz denebilir mi?
    Tabiki katılabilirsiniz. Bize katılmak için insan olmak yeterli.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı motoriderrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabiki katılabilirsiniz. Bize katılmak için insan olmak yeterli.
    Vay bee adam taşkın ya, beni de insan yerine koydu ya ne güzel bir insansın sen

@hüseyin abi @buğra grup muhabbetini çok pisliğe sarasım geldi ama neyse artık ...
    nezih77 bunu beğendi.

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay bee adam taşkın ya, beni de insan yerine koydu ya ne güzel bir insansın sen

@hüseyin abi @buğra grup muhabbetini çok pisliğe sarasım geldi ama neyse artık ...
    Tabiki insan olmak yeterli ama sen ikidir yoksun hayır mı
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Ben yine bahtsiz bedevi olarak bugun de yagmur yiyecegim heralde motorla. Eger bu meteorolojinin sayfasi dogru diyorsa cuma cmt pazar yagmur yok ve 20 derecelerde gezecekmis hava sicakligi. Valla mangal, kofte, cay, corba, cacik artik ne yiyip icmek isterseniz bana uyar. Burdan ya da facebook sayfasindan haberlesirsek kesin gelirim heralde
    nezih77 bunu beğendi.

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben yine bahtsiz bedevi olarak bugun de yagmur yiyecegim heralde motorla. Eger bu meteorolojinin sayfasi dogru diyorsa cuma cmt pazar yagmur yok ve 20 derecelerde gezecekmis hava sicakligi. Valla mangal, kofte, cay, corba, cacik artik ne yiyip icmek isterseniz bana uyar. Burdan ya da facebook sayfasindan haberlesirsek kesin gelirim heralde
    E pazar günü gidiyorsunuz, benimde pazar günü mangal planım zaten var klüp olarak. Ondan katılamıyorum, zaten belirtiyorum da

Onu bende yaşayacağım bugün, dünkü havaya bak bugünkü havaya bak arkadaş...

Motosikleti
    Varadero

qsTah, nezih77 ve TUĞR@ bunu beğendiler.

Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Fotoğraflar, videolar iyi/güzel ama senin lens fena kirliymiş Buğra...
    Bu arada bir haber, aman dikkat;
    "Denizli'nin Çal ilçesinde şiddetli lodosun şarampole yuvarladığı 28 yaşındaki motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi."

Motosikleti
    Varadero
    Alıntı Taylan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fotoğraflar, videolar iyi/güzel ama senin lens fena kirliymiş Buğra...
    Bu arada bir haber, aman dikkat;
    "Denizli'nin Çal ilçesinde şiddetli lodosun şarampole yuvarladığı 28 yaşındaki motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi."
    Telefonu motorun koltuğunun altındaki küçük bölmeye koyup 40 km yol gittikden sonra bu hale geldi. Sınava telefon almıyorlar diye oraya koymuştum ama keşke yol yapmamış olsaydım sadece toz değil her tarafı çizik

Dışarıda felaket bi hava var.fırtına yüzünden göz gözü görmüyor.aman dikkat arkadaşlar.ağaç dalları kırılıp çatılar uçabilir.

KAYA28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QM250

arkadaşlar dışarısı toz duman resimde ankamall ve crown plaza resmen yok olmuş ..

işyerinden çektim az önce

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Evt 5 dakıkaya yola cıkıyorum, aksam benden haber alamazsanız, sızle tanıstıgıma memnun oldum arkadaslar, kendinize iyi bakın, kasksız falan yola cıkmayın

KAYA28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QM250
    Evt 5 dakıkaya yola cıkıyorum, aksam benden haber alamazsanız, sızle tanıstıgıma memnun oldum arkadaslar, kendinize iyi bakın, kasksız falan yola cıkmayın
    yarın sabah 10'a kadar bekleyip ben geldim demezsen selanı okutalım mı?

Dışarısı bi garip olmuş kırmızımsı bi pus sis var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Rüzgar ybryle aynı hızda gidiyor!
    lan bu nedir, eryamandan çetin emeçe diye çıktım zırhlı birliklerde motoru bırakmak zorunda kaldım, dönüşte 2 kere bildiğin ölümden döndüm, kazadan değil ölümden döndüm vala..
    normal giderken yandan bir giriyor motor şerit değiştiriyor valla, kopup fırlayan jilet gibi tabelamı arasın, çatımı, poşetmi.. eve geldim şükürler olsun..
    balgatta, etimesgutta, eskişehir yolunda patlayan kuryeler gördüm, motorla çıkmayın hele hele scooterle hayatta çıkmayın..

77k/sa hızla esiyormuş.aman aman bülent motorla çıkma bence.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    motorla çıkacaksanız cıkmayın hocam, öyle böyle değil..
    konya yolunun tam altında, eskişehir yolunda kaldırımda otobüs durağına yürürken, 3 mt yanımdan 'yolver, azemi 80' tabelası 50 kms ile gidiyordu.. vahim..

Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Aman arkadaslar, aman diyeyim. Trafikte hic sakasi yok ruzgarin. Sakin cikmayin, onceki mesajimda verdigim haberi okuyun. Unutmayin ki; bu gece de camur yagacak ve yollar kayganlasacak.

Fox haberi izliyorum da bi sürü vatandaş hayatını kaybetmiş.çamur yağacakmış.perşembe günü de fırtına devam edecekmiş.

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Mission completed Benim ev zaten yakın 4-5 km falan, ben de 100 kg bir adam olarak motorla beraber yere iyi basınca sağ salim eve geldim. Gelirken bir iki virajda motoru döndürmek için ya allah abanmam gerekirken bir iki virajda da alet zaten kendiliğinden dönerken yere yapışmamak için ters yöne abanmam gerekti. Atakuleden Seymenler kavsagına kadar olan duzlukte de motoru dengede tutmak için sürekli sağa sola yüklenmem gerekti, enteresandı yani, bir sağdan tokat yedim bir soldan. Neyse bu kiloların birgün işe yarayacağını biliyordum İnşallah akşam biraz yağmur yağarda ortalığı temizler, bu hava çekilmez arkadaş, yağmura sevinecek hale geldik resmen.
    nezih77 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    bu arada dün çoşkun motorda zinciri kestirdim

Mission completed Benim ev zaten yakın 4-5 km falan, ben de 100 kg bir adam olarak motorla beraber yere iyi basınca sağ salim eve geldim. Gelirken bir iki virajda motoru döndürmek için ya allah abanmam gerekirken bir iki virajda da alet zaten kendiliğinden dönerken yere yapışmamak için ters yöne abanmam gerekti. Atakuleden Seymenler kavsagına kadar olan duzlukte de motoru dengede tutmak için sürekli sağa sola yüklenmem gerekti, enteresandı yani, bir sağdan tokat yedim bir soldan. Neyse bu kiloların birgün işe yarayacağını biliyordum İnşallah akşam biraz yağmur yağarda ortalığı temizler, bu hava çekilmez arkadaş, yağmura sevinecek hale geldik resmen.
    aynı şeyleri yaşadım, bi tarafım selenin dışında, racing viraj modunda ama düz gitmek zorunda kalıyordum rüzgara göre..
    ve öğrendimki rüzgar mesela sağdan vurdumu gazı acıp üstüne gitmemiz gerekiyor, arka teker torku bırakırsa eğer savrulmak, düşmek kaçılmaz oluyor..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler