aynen kardesım satısı ertesı gun yapabılceksın oda paranı onceden verecegın ıcın sıkıntı hıc gırme derım ben bu ıse cok cetrefıllı ve belkı olurya sonunda uzulursun
mersindeki motoru satın aldığı honda bayii ile görüştüm. motor zaten onlardaymış, alıcılar orada bakıyomuş. motor ilan sahibinin yeğeni. işe girdiğinde almış ama işten çıkınca ödeyememişler. ailesel mevzulardan da çocuğa motor bindirmek istemiyolar. (19-20 yaşında sanırım askere gitmemiş daha). honda bayisi de sıkışık olduklarını söyledi. Böyle durumlarda arada protokol imzalanıp yatırılan paranın bilmem ne plakalı motorun x tarihinde devri için yatırıldığı gibi bi belge imzalanıyomuş. ama konuştuğum kişi hukuki bağlayıcılığını bilmediğini yine de bir avukata danışmam gerektiğini söyledi..fiyat çok uygun
bunun dışındaki handikap ise bu aralar 2 günlüğüne mersine gidemem. tek gün neyse olabilir ama iki çok çok zor...
erhan fıyat uygun ama gıtmen gelmen orda konaklaman fılen ve sıkıntıya dusme olasılıgın var motor gıder dıe uzulme daha ıyısını bulursun bence cok fazla o makınayla baglanma gec olsun temız olsun sezon yenı acılıyo
saolasın tuğra. konuyu anasayfaya taşıdım. riskli ve stresli bir süreç olmasının yanında iki gün mersine gidemem işlerin yoğunluğundan dolayı. esasında senet falan alınabilir ama nebileyim...daha iyisini bulursun diyosun da motor 650 km de ve 1000 piyasadan lira ucuz gelde sen bağlanma makinaya
o konu zaten senı cezbeden ama dıgerlerınıde dusun kanka essegını saglam bagla dıkkat et yınede
Tuğra, sen nerede yapıyorsun askerliği?
antalya larada kardesım
kardesım 35 gunum kaldı donuyorum ankaraya gelınce goruselım bı tanısalım ...
onumuzdekı ay ordayım sıteyee yenı uye olmusum bılmyrm yapıyı en son gecen yılkı yazılanları goruyorum dedım bu mıllet nerde
tüm borçlar sana ait ise önceye bankaya gidilir kredi kapatılır. kredi kapatma ücreti olarak banka ekstradan keyfi bir miktar para alır.insaflı banka50 tl. paragöz banka 300 tl. sonra notere gidilir. noterden rehin kaldırılma yazısı alınır. notere her damgaya para verilir. alınan belge trafiğe götürülür rehin kaldırılır. yeni ruhsat istenmez. sonra notere gidilir devir alınır. tekrar notere para ödenir. hemen gidilir sigorta yapılır. sonra motor artık senindir. 15 gün sonra ruhsatın adresine gelir oh çekersin. ama bunları iki günde halledebilirmisin ben bilmem. ben bu işleri bir günde halletmiştim. ama mersini bilmiyorum.
saymamaya calısıyorum ama bıraz zor o gelınce gorusruuz kardesım kesın ulascam sana ..
--- ANKARA MT --- Hangi devirde yaşıyosun dedi? 18.500 devirde dedim. Sustu! ♥:bounce:
Dostum saolsun arkadaşlar gereken bilgilendirmeyi yapmışlar ama ben yinede ikinci posta cevaplamış olayım, bütçemi artırmak amacıyla motoru satma planım vardı ama sonradan gerek kalmayınca o da iptal oldu, ama sana tavsiye olarak YBR125 i öneririm, doğru karizması yok ama kullanması gerçekten kolay ve risksiz bir makina, tam acemiler için, fakat ankarada temizini bulmak çok zor olabilir, imkanın varsa başka ilden al derim hatta o derece!!
Bu arada arkadaşlar yarın motorla Kocaeline gidiyorum kısmetse, ilk uzun yol deneyimim, 360 km dualarınızı esirgemeyin
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)