herkes çapırcı oluyo arkadaş!
bir araştırma haberi alıntılayayımda gençlerimizi düştükleri bu çapır batağından kurtarmaya faydamız olur belki;
ÇAPIR KULLANIMINDA PATLAMA!
"Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan bir araştırmaya göre 14 yaş altındaki çapıra başlama oranının yüzde 28,4 olduğunu belirterek, "Ülkemizde yaklaşık 21 milyon kişi çapır kullanmakta ve sebep olduğu hastalıklardan da yılda 165 bin kişi telef olmaktadır. çapıra başlama yaşı 7'ye düşmüştür" dedi.
"Ergenlik dönemi riskli"
Dündar, Türkiye'nin alkol tüketiminde dünya üçüncüsü, çapır kullanımında ise dünya dördüncüsü olduğunu dile getirirken, bağımlılık yapıcı madde kullanmaya başlamada ergenlik döneminin en riskli dönem olduğunun altını çizdi.
Dr. Dündar konuşmasına şöyle devam etti:
"Bu dönemin getirdiği stresli ve fırtınalı kimlik kazanma süreci de yukarıdaki sebeple beraber gençlerimizi birçok zararlı alışkanlığın kazanılmasın da açık hale getirmektedir. çapır sorununun çözümünde en önde gelecek etken ise koruyucu hizmetler ve tedbirler olmalıdır."
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Parmak arası giymek affedilebilir ama çorapla beraber giydiyse biraz sıkıntılı bi görüntü olur. Buna ne benim nede MT nin tahammülü olmaz
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Valla dün oran sitesindeki shell benzinlikte söyledi paketçiler.
Öncesi ne kadardı bilmediğim için bişey diyemem.
---------- Post added at 17:32 ---------- Previous post was at 16:44 ----------
http://ekonomi.haberturk.com/makro-e...96-benzine-zam
Dediğim gibi zam gelmiş.:(
lapa lapa kar yağıyo abiler. nolacak bu melmeketin hali?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şaka gibi valla.
---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 18:24 ----------
Allahtan motora branda almışım.yoksa karın altında kalacaktı.
Spor motor dediğin sıralı dört chopper dediğin v2 olmalı
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
hayırlı olsun hüseyin kardeşim yeni motorun benim için çok güzel bir haber oldu ihşallah yakın zamanda bir gezi organizasyonu düzenlersinde katılırız havalar iyi olduğu müddetçe
Çok teşekkür ederim şadan ağabeyim.yağmur kar olmazsa eğer,bu pazar kızılcahamam gezisi düşünüyoruz bekleriz
---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:02 ----------
01.04.2011 pazar günü kızılcahamam gezisi.
Buluşma noktası...Çiftlik kavşağı efe honda önü.
Yaz mevsimine yaklaştığımız bu zamanlarda,artık resmen sezonu açıp ilk uzun yola beraber çıkıp güzel bir gün yaşayalım mı?
Saat 09:45 de efe honda önünde buluşma.Saat 10:00 da teker döner.
Kurtboğazı barajında fotoğraf çekimi için mola.Kızılcahamam'a varış.*
kahvaltı Ve öğle yemeği için tekliflere göre hareket ederiz.
ister alışveriş yapar kendimiz hallederiz.Ya da dışarıdan hazır olarak yeriz.
Akşam saat 16:00 civarında hareket eder hava kararmadan ankaraya döneriz.
Fikirleri olanlar lütfen belirtsin.
arkadaşlar benim fren diski fena yamulmuş, nerde nekadara düzeltirim bilen, yol gösteren olurmu acaba?
Arabanınkini düzelttirmiştim tornada ama motor için aynı olay oluyor mu bilmiyorum.
İstersen bi kuvvetmira fatihe sor.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)