Güzel fikir kardeşim.dur şu yarını bi atlatayım da motor çalışsın yarın akşam toplanma yerini kararlaştırız.şimdi şurası olsun deriz motor çalışmaz sakata gelmeyeyim.
25.03.2012 pazar günü saat 12:00 mühye mangal organizasyonu
1.hüseyin
2.ali
3.koray
4.erkan
5.buğra
6.özgür
7.hakan (çift silindir)
8.ahmet
9.
10.
11.
12.
Listeyi devam edin arkadaşlar.
Bu tip durumlarda eğer telefondan internete girebiliyorsanız, bir mesaj atın buraya gelirim ben. Bir çok yardım edecek arkadaş da çıkacaktır.
öncelikle hüseyin abime geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi sunarım.
ve etkilikten bir gün önce motorumu satmış olmamı müthiş bedeviyatıma borçlu olduğumu belirtirim:(
yine de dolmuş+otostop yolu ile gelmeyi düşünüyorum
Arkadaşlar birlik mahallesi cıvarında işiniz düşerse beni arayın bir yakınlardaysam; ki çoğunlukla buralardayımdır, hemen gelirim. Etraftaki tamircileri ve motorcuları tanırım bir işiniz olursa yine beklerim.
Ayrıca pazar günü mangala katılamasamda öğleden sonra eşimle ya da yalnız uğrarım, haberiniz ola. Mangalı eymirin girişinin yanındaki arazide mi yapacaksınız ?
Ha bu arada aramak isteyenlere telefon vermek lazım diilmi : ) 0533 417 24 98
Davut ağabey teşekkür eder bekleriz ne zaman arzu ederseniz.evet o geniş boş arazide olacağız.
beyler selamlar;
3 gün ortadan kaybolduk baya atraksiyon olmuş...
hüseyin abi pazar günkü etkinliğe katılabilirim bende..ama saati belli değil...bir de ekipmanın için bende atıl durumda olan deri montu getirebilirim medium beden..olursa alabilirsin...
Uçağı boşver motorla git
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Ne şekil yapıyoruz şimdi yarın ki buluşmayı
ANGARAJ
Bilmiyorum ki nasıl yapsak 2 gündür motor itiyorum.derman kalmadı.cok yorgunum şimdi girdik eve.motoru tamirciye bıraktım.pazartesi çıkacak.yunus gelemiyor kenan yok tahirin motor yok.benimki tamirde.ali motoru sattı.ne bileyim isterseniz haftaya pazara değiştirelim mi.
O zaman değiştiriyorum haftaya pazar gününe itiraz eden olmaz ise
5 km akü gezdirdim!
akü bağlı oldugu yerden çıkmış, - kablosunu koparmıs, + kablosu kopmamış 2 teker arasında 5 km asfaltta sürünmüş..
bir pick up yanaştı trafikte akü kopmuş fln dedi anlamadım durup bir baktım inanamadım..
+ kablosuda kopsa akü arka tekerin altına girse bu saatler de yoğun bakım ünitesindeydim..
aküyü telle sabitledim, sürtünmeden heryerinden su kaçırıyor, ve marş basmayacak kadar bitiyor..
yedek aküm var fakat kırıkkalede, gidip almam lazım, yani bu hafta olmasada olabilir benim içinde..
Geçmiş olsun ahmetcim.şükür kazasız belasız günü bitirmişsin.
Mangal organizasyonunun tarihi 01.04.2011 olarak güncellenmiştir.duyduk duymadık demeyin.
Mangal organizasyonunun zamanı değiştirmişken mekanını da değiştirmeyi öneriyorum. Toplu sürüş sonrası, piknik organizasyonu daha güzel olur diye düşünüyorum.
Kızılcahamam --> Soğuksu
Çubuk --> Baraj yada Karagöl
Önümüzdeki hafta Salıdan itibaren havalar soğuyacak görünüyor, ancak sonrası ısınıyor. AccuWeather de 1 Nisan 18 derece
http://www.accuweather.com/tr/tr/ank...t/316938?day=9
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)