Öncelikle seni istemeden kırdığım için özür diliyorum ama bilmiyorum bu sayfaları ne kadar okudun forumun içerisinde gerek benim gerek buluşmalarda gördüğün arkadaşların birbiriyle iletişim teması saygısı sevgisi nasıl?
Dalga geçmek için demedim eğer ki öyle olsa bu sayfada yazdıklarımdan kenanın gelip beni tepelemesi lazım ki en çok da ona takılıyorum zaten farkettiysen
.Ha herkez kenan değil zaten bende herkeze öyle davranmıyorum oda bi tartışma mevzusu, yalnız şimdiye kadar ki yazdıklarımdan az çok ne demek istediğimi kestirmiş olduğunu varsayıyorum, kaldı ki kimseye ne benim ne de başka bir üyenin "beğenmiyorsan yürü git" demeye bi hakkı olduğunuda düşünmemekteyim; ki ben gelmeni istediğim için o şekilde bir cümle sarf ettim.
Sen bazı konularda titizsin bunun farkındayım belkide herkezden çok ben farkındayım ki o "şeker değilsin ya erimezsin" cümlemi yazmadan belki inanmazsın 2 defa düşünüp 3. de yazdım acaba kırılır mı yanlış anlar mı ama demekki yanlış anlaşılmışım.
Birde bu sadece benim attığım post ile de ilgili değil genel manada biraz içerlemişsin benim, kenanın, hüseyin abinin ve o bu ankara sayfasında yazan herkezin verdiği tam net olmayan kesin olmayan cevaplarına.
Peki niye içerlemişsin?
Detaycısın, niye?
Kendine göre uyduğun muntazam kuralların hoşlanmadığın şeyler var, o konuda saygımız sonsuz,
kimse kalkıpda ne biçim adamsın sen nasıl böyle duruyorsun veyahut "arkadaş sen öyle bir ortam istiyorsun ki otur evinde aç klimanı içeride gram toz duman koku vs olmasın kusura bakmada sende biraz şeymissin..."
demeye hakkı yok.Genel manada hepimiz elimizden geldiğince herkeze yardımcı olmaya çalışıyoruz ki herkezin işi gücü farklı burda stres atmak için ne bileyim bi kaç yazıyı okuyup kafasını dağıtmak için bulunuyor.
illa her sorulana net bir cevap beklemekte de haklı olabilirsin ve son çare olarak zaten mekanı arayıp sormuşsun, Sende şunu unutma ki insanoğlunun 5 parmağının 5'ide bir değil senin beğendiğini ben beğenmem benim beğendiğimi hüseyin abi istemez hüseyin abinin istediğini de Kenan sallamaz hani bu konulara çok takılmamak lazım niye dersen; mesela Kenanların kendi grupları klupleri var onlar daha organize daha belli başlı kuralları vardır eminim ama bizimkisi daha genele hitab eden bir kitle olduğu için çok daha geniş yelpazesi olan bir yapı bilmem anlatmak istediğimi anlatabildim mi?
Ha organizatör diye de birşey yok aslında Hüseyin abi zaten senin benim onun bunun isteklerini yerine getiriyor. Her seferinde elini taşın altına koyuyor bu düşünce de yanlış nazarımda.
Sen dersin ki ya şöyle bişey yapalım, böyle edelim, şuraya gidelim onuda yaparız açık fikirliyiz yani. İşte kluplerden farkı da burda meydana çıkıyor Ankara MT'nin. Eğerki Hüseyin abiye kalsa çok dehşet planları programları var ama kaçımız uyabiliyoruz buna?
Neyse fazla uzattım, uzun lafın kısası üzülmeni istememiştim ki, burda yazan kimsenin öyle bir niyeti olduğunu sanmıyorum... Kusurumuza bakma...