Kızlcahamam uzun mesafe sayılmaz arkadaşlar. 70-80 km. Hüseyin abinin belirttiği hızla 1 saatlik yolumuz var ve oranın yollarıda çok keyifli.
Buluşmada bir kaç kişi daha katılırım diye el kaldırmıştı diye hatırlıyorum onlar nerdeler?
Kızlcahamam uzun mesafe sayılmaz arkadaşlar. 70-80 km. Hüseyin abinin belirttiği hızla 1 saatlik yolumuz var ve oranın yollarıda çok keyifli.
Buluşmada bir kaç kişi daha katılırım diye el kaldırmıştı diye hatırlıyorum onlar nerdeler?
kışın bi kamp yapalım konaklamalı, orada da sizin bu motorları yakıp ısınalım.ne bu size çektirdikleri valla ben soğudum siz anlattıkça...:(
Beyler 70 km ankara içinde her türlü yaptığınız yol daha az önce çıktım kentparka gidip geldim 60km yapmışım bişey olmaz korkmayın. diyelimki oldu dert etmeyin yalnız değilsiniz yardım edecek birileri var sıkıntı yaşamazssınız.
Ben yarın grupla studyoya gideceğim saat 1 e rezervasyon yaptık saat2-2,5 gibi işim biter siz orda olursanız ben atlar gelirim kızılcahamama yanınıza ;)
Somebody Else Is Lover
Geçmiş olsun Kenan... Allah'tan bizimkilerin parçası ucuz da yap-boz gibi sürekli değiştirebiliyoruz, seninki gibi olsa hapı yutmuştuk... 250 TL nedir ya ? Ben komple motor indirsem o kadar tutar... Demek ki neymiş ; İyi mal, iyi para...
Hadi bizim ki belli de senin ki de mi çin malı yoksa...
1-) nezih77-hüseyin+3
2-)unalx
3-)
4-)
5-)
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
slm ankara mt naber nasılsınız ?
Hani zincir temizleme organizasyonumuz vardı bugün Neyse gez bakalım yerimizi biliyosun zaten hakan gaz yağını kapıp gelir şimdi bekliyorum.
Bu arada az önce eskişehir yolunda araya karışıp eve kadar geldiğim grupdaki (seymen chopper dı sanırım) hyosunglu arkadaş burayı takip edersen bizim buluşmalarda daha uzun sohbet edebiliriz bunu saymıyorum. Selamlar..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Ankara MT uyuyor mu? Nerde bu devlet..q nerede millet.kızılcahamam iptal galiba...bari şehir içinde bir yerlere gitsek...olmammı…
ya müdür makinayı aldım bi baktırayım dedim sis farları yanmıyordu onlara tesisat çektirdim oda aküye ağır geldi akü cortladı, zaten hava filtresi bitmişti o değişecekti o belliydi zaten hava filtresi 140 tl sadece =) Neyse artık bu ay biraz sorun olacak artık gelecek ay toparlayacağım kendimi, daha lastik almam lazım ya o daha beter, pirelli yaklaşık 750 tl, metzeller yaklaşık 1150 tl, iki tane de şambriyel tanesi yaklaşık 70 tl o bana acı koyacak işte =)=)
arkadaşlar kızılcahamam organizasyonu iptal oldu.geleceğim deyipde gelemeyen tüm arkadaşlara sevgiler,ünal hariç bi daha da gemem davos'a !
Japon kesinlikle çözüm hakan, kn hava filtresinin ömrü 100.000 km., Lastikler zaten her 3 yılda bir değişmesi gerek cruiser da, motorun yarı parası çıkmış olabilir ama şimdi sadece bi lastik aldıktan sonra 3 sene sonra bir çift daha lastik gerek başka birşeye ihtiyaç yok =) Aldığın zevk ise cabası, tekrar söylüyorum Japon kesinlikle çözüm.
Kısmet abi yapacak birşey yok, paramı motora yatırmak zorunda kaldım...
Abi kimse gelicem demeyince bende tek motor gelmek istemedim. Sanada ayıp oldu özürlerimi iletiyorum.
beyler yarın sabah erken saatlerde güneye doğru gaz açıyorum. inşallah kazasız belasız bi tatil gezisi olur dönüşte görüşürüz.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Merhaba buberk,
Bir terslik olmazsa dahaki buluşmada uzun uzun oturup sohbet ederiz. Ve evet bugün beraber sürüş yaptığımız grubun adı "Seymen Choppers" idi.
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
Sizler polatlı tarafından ankaraya dönerken bizde polatlıya karşı turkuaz tokiye gidiyorduk. Gerçi selamlaştık öndekilerle. Ama buberk (buğra) ve kahkahax (hakan) sizleri görmemiş, sonda sizin sarı comet vardı.
Bugün benim matür ile çok uğraştım ama çözüme yaklaştım sayılır.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)