Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    arkadaşlar ben gecikeceğim 11den sonra gelebilirim çalışıyor olacağım o saate kadar umarım kaybolmazsınız ertesi gün iş var diye
    ANGARAJ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha FZR6
    arkadaşlar akşam 9 gibi işim bitecek , 9:30 civarı gelmeye çalışıcam , beni de yazın listeye ama orda olurmusunuz bilmiyorum . görüşmek üzere , selamlar ...

saat 20:30 uygun gibi aç gelmeye çalışın tantuniler çok güzel .yemeği yeriz oradan çay içmeye ferhat kardeşimin dediği semaver olan parka gidebiliriz.olmadı çay işini bende halledebilirim malum tüp demlik çay mevcut ortama ve çoğunluğa göre hareket ederiz...
    1-Hüseyin abi-selma
    2-Kenan
    3-Yunus
    4-Taşkın
    5-Buğra
    6-Hakan
    7-Cem
    8-Tarik
    9-Hakan(Mukavemeth)
    10-unal
    11-ferhatkars
    12-joee

!Lk£® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    abi gizliden gizliye takip ediyorum ben sizleri bu hafta sonu cumartesi açık öğretim sınavım var.önümüzdeki 2 gün iptal durumdayım.yazamıyorum ama gözüm kulağım sizlerde bu buluşmayı da malesef pas geçmek durumundayım.ama bundan sonraki ilk buluşmada katılmayı çok isterim.bir arkadaşımı da getirmeyi düşünüyorum yanımda bahsettim ona da =)

Şimdilik bol eğlenceler dilemekle yetineceğim malesef hüseyin abi
    Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
    Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
    Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km

canın sağolsun ilkerciğim sınavında başarılar dilerim şimdiden .görüşmek üzere

Motosikleti
    BMW R 1150 GS
    Beyler ben gelemiyorum güzel bir ev buldum akşama ev bakmaya gidiceğim işim biterse size ulaşırım
    Somebody Else Is Lover

motoriderrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Alıntı mukavemeth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler ben gelemiyorum güzel bir ev buldum akşama ev bakmaya gidiceğim işim biterse size ulaşırım
    Ev uzaktamı. Gel ya sohbet edecektik ne güzel. Ev arkadaşı lazım mı, lazımsa bende bizimkilerin yanından kaçmak istiyorum.

forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    Ben de geleceğim kuvvetle muhtemel

1-Hüseyin abi-selma
    2-Kenan
    3-Yunus
    4-Taşkın
    5-Buğra
    6-Hakan
    7-Cem
    8-Tarik
    9-Hakan(Mukavemeth)
    10-unal
    11-ferhatkars
    12-joee
    13-koray
    '92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200

~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    1- Hüseyin abi-selma
    2- Kenan
    3- Yunus
    4- Taşkın
    5- Buğra
    6- Hakan
    7- Cem
    8- Tarik
    9- Hakan(Mukavemeth)
    10- unal
    11- ferhatkars
    12- joee
    13- koray
    14 - Mehmet
    15 - Bahadır
    16 - Emre

dombay35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 1000 VStrom (2010)
    Ekip toplanmış, iyi eğlenceler
    Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
    ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.

valla süper bi geceye daha imza atmış bulunmaktayız... tantunicide buluşmanı akabinde tantuniler yendi sohbetler yapıldı kenan kardeşimin yeni vn800 ü incelendi beğeni topladı. kazasız belasız kullan kenancım oradan da bahçeli tarafında bi mekana giderek serdar kardeşimin yeni yaşına basması şerefine pasta kesildi. afiyetle yenen pastanın yanıda yapılan sohbet pastayı aratmadı tüm katılar kardeşlerime teşekkürlerimi sunarım tekerinize sağlık dostlar allah yolunuzu açık etsin kazasız belasız günler dilerim

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla süper bi geceye daha imza atmış bulunmaktayız... tantunicide buluşmanı akabinde tantuniler yendi sohbetler yapıldı kenan kardeşimin yeni vn800 ü incelendi beğeni topladı. kazasız belasız kullan kenancım oradan da bahçeli tarafında bi mekana giderek serdar kardeşimin yeni yaşına basması şerefine pasta kesildi. afiyetle yenen pastanın yanıda yapılan sohbet pastayı aratmadı tüm katılar kardeşlerime teşekkürlerimi sunarım tekerinize sağlık dostlar allah yolunuzu açık etsin kazasız belasız günler dilerim
    Tekrar teşekkür ederim Hüseyin abi, Bu arada merak edenler olursa gittiğimiz mekanın ismi pyro, okhan abi işletiyor, oda bizden =) Valla güzel bi geceydi bitmesini istemedik ama işte bu saatte işbaşı yaptık, nassı uyku çekiyor canım yaa =(

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tekrar teşekkür ederim Hüseyin abi, Bu arada merak edenler olursa gittiğimiz mekanın ismi pyro, okhan abi işletiyor, oda bizden =) Valla güzel bi geceydi bitmesini istemedik ama işte bu saatte işbaşı yaptık, nassı uyku çekiyor canım yaa =(
    off sorma ruh gibiyim..
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    sizi bilmemde ben 04.30 da yattım şuan gözerimin yerinde 2 adet kırmızı bilye var biraz geç de olsa katıldık doğumgününü yaptık herkeze çok teşekkür ettim tekrardan
    ANGARAJ

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizi bilmemde ben 04.30 da yattım şuan gözerimin yerinde 2 adet kırmızı bilye var biraz geç de olsa katıldık doğumgününü yaptık herkeze çok teşekkür ettim tekrardan
    Ben o kadar kalmadım müdür saat 3 gibi evdeydim hemen yattım sonra zaten ama o iki bilyadan bende de var =)=)

Motosikleti
    Yamaha FZR6
    öncelikle gece için herkese teşekkürler , tantuni , sohbet , muhabbet gayet iyiydi.bu arada gecenin devamındaki pastayı kaçırmışız , haberimiz olsaydı kalırdık ama neyse kazasız belasız sürüşler ve saygılar , sevgiler ...

evet arkadaşlar yeni bir organizasyonda daha birlikteyiz..
    11.09.2011 tarihinde saat 11:00 da kızılcahamam soğuksu da kaplıcaya hamam sefası yapmaya gidiyoruz.
    yemek için sultan köfte de taze bazlama üzeri mükemmel köfteleri mideye indiriyoruz...
    hamama giriş 6 tl.kese 6tl.masaj 6tl. kese ve masaj yaptırmak istemeyen arkadaşlar sadece 6 tl ye oradan çıkabilirler.içeride soğuk içecekler mevcut ve fiyatları da oldukça uygun yanınızda herhangi birşey getirmenize de gerek yok.terlik havlu ve peştemal içeriden veriliyor.sabun ve şampuan ihtiyacı olacak onu da hemen karşısında ki dükkandan çok uygun fiyata alabiliyoruz yada evden temin edebiliriz.gelecek arkadaşları bekliyoruz ortalama hızımız 70 km/h olacaktır.
    1-) nezih77-hüseyin+3
    2-)
    3-)
    4-)
    5-)

Motosikleti
    KAWASAKİ
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar yeni bir organizasyonda daha birlikteyiz..
    11.09.2011 tarihinde saat 11:00 da kızılcahamam soğuksu da kaplıcaya hamam sefası yapmaya gidiyoruz.
    yemek için sultan köfte de taze bazlama üzeri mükemmel köfteleri mideye indiriyoruz...
    hamama giriş 6 tl.kese 6tl.masaj 6tl. kese ve masaj yaptırmak istemeyen arkadaşlar sadece 6 tl ye oradan çıkabilirler.içeride soğuk içecekler mevcut ve fiyatları da oldukça uygun yanınızda herhangi birşey getirmenize de gerek yok.terlik havlu ve peştemal içeriden veriliyor.sabun ve şampuan ihtiyacı olacak onu da hemen karşısında ki dükkandan çok uygun fiyata alabiliyoruz yada evden temin edebiliriz.gelecek arkadaşları bekliyoruz ortalama hızımız 70 km/h olacaktır.
    1-) nezih77-hüseyin+3
    2-)
    3-)
    4-)
    5-)
    Güzel bi organizasyon yine her zamanki gibi ama yine her zamanki gibi uzun mesafe gidecek bi motorum olmadığı için yanlızca fotoğraflarla avunucağım sanırım... Zaten öğlene kadar da açık öğretim sınavım var, o da sıkıntı yaratırdı... Size iyi eğlenceler diliyorum, sağ salim gidin gelin...

kahkahax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ EN500
    evet cok guzel bır organızasyon ve benım mesaı durumu aksama bellı olacak dıyelım kı mesai yok su an motorumun arka takozları dagılmıs zıncır bollaşmış hareket halınde tekleyerek ılerlıyorum bu yuzden bakıma sokmak zorundayım acıkögretım sınavını soylemıyorum bile....

size iyi eylenceler arkadaslar bende fotolarla avunmak durumundayım...

Motosikleti
    KAWASAKİ
    Geçmiş olsun Hakan... Gel biz bu çinli motorları yakalım, adam gibi iki tane motor alalım...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)

Bu Konudaki Etiketler