Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı motoriderrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende sana güveniyodum Hakan. Beni yalnız göndermeyin arkadaşlar oralara kadar kurda kuşa yem etmeyin
    Yalnız gitme müdür eşlik eden bulunur ya =)

Alıntı mukavemeth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ah be taşkın kenan gibi alsam 600+ bi motor kesin gelirdim :D bakınız VN800 :D
    Ya VN800 aldık ama çok açıldım hacı bildiğin gibi değil, cebimdeki son parayıda notere vermiştik, hafif hafif toparlanıyoruz ama yalova falan bilmem ama 15 eylülde muğla da bi festival var diyordu hüseyin abi, baktım göremedim, iptal oldu sanırım. Bakalım biraz toparlarsam olabilir gelebilirim yalovaya ertanıda alıp =)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yasinim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250r
    Alıntı ~~NEO~~ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkes güzel gezmiş, tebrik ettim ama rekor bende... Evden - işe 25 km...

Eğer bi aksilik çıkmazsa 15 Ekim Cumartesi Düğünüm var, konvoy da 15 motordan az olursa hepinizin lastiklerinin havasını indiririm ona göre...

Not : Çinli motoru olmayanlar konvoyun arkasından gelsinler...
    davet gelirse +2 motor da bendenn
    Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...

Motosikleti
    BMW R 1150 GS
    1 ile 4 motor arasıda benden :D
    Somebody Else Is Lover

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı ~~NEO~~ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkes güzel gezmiş, tebrik ettim ama rekor bende... Evden - işe 25 km...

Eğer bi aksilik çıkmazsa 15 Ekim Cumartesi Düğünüm var, konvoy da 15 motordan az olursa hepinizin lastiklerinin havasını indiririm ona göre...

Not : Çinli motoru olmayanlar konvoyun arkasından gelsinler...
    Ayıpsın müdür, ben başı çekerim merak etme =P ama sende düğün arabası falan yapma, düğün motoru yap, al arkaya yengeyi de gideriz öyle =)=)

motoriderrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Evet arkadaşlar bu haftasonu Yalova motosiklet festivali. Katılmak isteyen dostlar el kaldırsın.

Hep beraber gidelim diyorum. Beraber gidersek yol çok daha keyifli olur.

Motosikleti
    tay çiftyüzlük
    beyler elden çıkma gösterge camı arıyorum motorun modeli önemli değil..

yada ank. neresinde bulurum ??
    ::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı TSunam! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler elden çıkma gösterge camı arıyorum motorun modeli önemli değil..

yada ank. neresinde bulurum ??
    Ulus yiba çarşı bitişi Tayfun Motorda bulabilirsin belki ne dersin?

ulem ne adamsın gece gece..

Taşkıncım bu arada haftasonu şehirdışında olucam bizim biladeri nişanlıyoruz allah nasib ederse
    ANGARAJ

Motosikleti
    tay çiftyüzlük
    yarın gidip tayfun kankana selam solucem olm..

bakıyorum agzından tayfun lafı eksik olmuyor..

bizde seni onunlamı nişanlasak naapsak..
    ::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı motoriderrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar bu haftasonu Yalova motosiklet festivali. Katılmak isteyen dostlar el kaldırsın.

Hep beraber gidelim diyorum. Beraber gidersek yol çok daha keyifli olur.
    Bak taşkınım, Hüseyin Abi paylaşmış linki, yol biraz daha uzayacak ama bence yalovadan ziyade sccb taktiği izleyip sıcak sulara inmeliyiz =) Yalova işi bana pek cazip gelmedi ya açıkcası, millet eskişehire emok' a gitti, hiç memnun değillerdi falan falan... Neyse Ben yalova işini esgeçiyorum arkadaşlar eğer gidebilirsem muğlaya gitmeyi düşünüyorum, bilginize.

kahkahax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ EN500
    haftasonu sınavımız var buberk le biz sınavlarda boğusacagız o saatlerde size iyi eylenceler...

Motosikleti
    Alıntı kahkahax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haftasonu sınavımız var buberk le biz sınavlarda boğusacagız o saatlerde size iyi eylenceler...
    hakan dün seni merkez orduevi civarında gördüm ıslık çaldım duymadın 7.caddeye doğru gidiyordun artın ne işin varsa oralarda

yarın gidip tayfun kankana selam solucem olm..

bakıyorum agzından tayfun lafı eksik olmuyor..

bizde seni onunlamı nişanlasak naapsak..
    Laf mı şimdi bu?
    ANGARAJ

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Ya millet o bu değilde perşembe akşama bi buluşma ayarlayalım haydi, bi görüşelim bi konuşalım, bi toplaşalım. Yine konuşuruz gerçi ama ben perşembe akşam voodoo da olacağım ilgilenenlerin dikkatine =)

kahkahax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ EN500
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakan dün seni merkez orduevi civarında gördüm ıslık çaldım duymadın 7.caddeye doğru gidiyordun artın ne işin varsa oralarda
    Bugranın yanına gıdıyodum bende baktım senmiydin degılmıydın tam cıkaramadım (ustundekı elbıselerden kaynaklı) sonrada gıttım ıslık fln duymadım ...

Motosikleti
    BMW R 1150 GS
    perşembe okey bence ama mekanı değiştirelim kenan başka bi yerde toplanalım
    Somebody Else Is Lover

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı mukavemeth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    perşembe okey bence ama mekanı değiştirelim kenan başka bi yerde toplanalım
    ok farketmez ama içecek konusunda alternatifi olan biryere gidelim, herkes çay, kahve ya da kola içmek istemeyebilir, mekan farketmez benim için =)

Motosikleti
    aslında biz bir tantunici denemeye karar vermiştik tandoğan tarafından üniversitelere yakın da bir yerde hatta hüseyin abi konuşmuş da motorları da koyacak yerler var yemekler güzel artı fiyatlar makul ve çaylar da şirketten ama sadece çay içmeye gidilirse de cüzi bi miktar olur tahminim hüseyin abi nerelerdesin ismini sölesene bi o mekanın?

ha kenan alternatif içecek demiş alternatif içecek içmek isteyen arkadaşlar da orda konuştuktan buluşulduktan sonra isteyenler istediği kişiler ile istediği yere gidip istediğini içebilir o tarzda düşünmüştük.
    ANGARAJ

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında biz bir tantunici denemeye karar vermiştik tandoğan tarafından üniversitelere yakın da bir yerde hatta hüseyin abi konuşmuş da motorları da koyacak yerler var yemekler güzel artı fiyatlar makul ve çaylar da şirketten ama sadece çay içmeye gidilirse de cüzi bi miktar olur tahminim hüseyin abi nerelerdesin ismini sölesene bi o mekanın?

ha kenan alternatif içecek demiş alternatif içecek içmek isteyen arkadaşlar da orda konuştuktan buluşulduktan sonra isteyenler istediği kişiler ile istediği yere gidip istediğini içebilir o tarzda düşünmüştük.
    Müdür yanlış düşünmüşsünüz bence ya, konuşup buluştuktan sonra isteyen istediği yere gider muhabbeti pek hoş olmaz bence ki gelen herkes birbiri için geliyor oraya, kimi çay içmeyi sever kimi bira kimi kahve kimi vodka. Herkese saygı duyulur bizim aramızda ama böyle ayrı gayrı muhabbeti olmaz dostum.

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    İlla bir yer olması lazım mı. uygun bir park, piknik yeri gibi bi yer olsun, hatta herkes ne içmek istiyorsa getirsin yanına, çay içmek isteyenler semaver getirelim vs vs. Önemli olan muhabbet ayrı gayrı da olmamış olur Hatta buluşmalarıda öyle bir yerde düzenleriz hep. Devamlı bir işletmeye para bağlamak o işletmeciyi şımartıyor.
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı MotoGT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlla bir yer olması lazım mı. uygun bir park, piknik yeri gibi bi yer olsun, hatta herkes ne içmek istiyorsa getirsin yanına, çay içmek isteyenler semaver getirelim vs vs. Önemli olan muhabbet ayrı gayrı da olmamış olur Hatta buluşmalarıda öyle bir yerde düzenleriz hep. Devamlı bir işletmeye para bağlamak o işletmeciyi şımartıyor.
    Oda uyar, bana her yol aynı abicim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler