Hakan sana fazer6 iyi gider. Bu motor seni çapırdan soğuttu gördüğüm kadarıyla cbf600 de güzel motor onada bak derim
Hakan sana fazer6 iyi gider. Bu motor seni çapırdan soğuttu gördüğüm kadarıyla cbf600 de güzel motor onada bak derim
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Hoşbuldum abilerim kardeşlerim...
Bende değiştirmek istiyorum, 70-80 den sonra SM 250-4 yetersiz kalıyor, ayrıca 110 km den sonra vibrasyon inanılmaz artıyor.
Motorumu satabilirsem hedefim Hyosung GV 650 alabilmek. Birinci tercihin Cruiser almak ama nakit durumuna göre Kawasaki Er-5, Hyosung gt250 Comet vb Naked türü alabilirim.
Herkese nice bayramlar....
Ayrıca 30 Agustos Zafer Bayramımız da kutlu olsun....
Ankara MT HAyırlı Bayramlar.. Bayramlaşma düzenlesek mi?
Merhaba Ankara bugün şekerleri çift alın;) Çifte bayram var bugün. Bayramlarınız kutlu olsun.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
beyler okumadım yazılanları yokluğumda ama kısacık yazayım gene..
öncelikle kenan motor almış, motoru görmüştüm önceden zaten, hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah...
yolculuğu özetleyeyim kısaca, daha sonra uzun uzadıya yazarım bir ara..
250cc motor, 4200 km, 7 ülke, yalnız başına..
bunu niye böyle özetledim? kendinize güvenin beyler.. korkmayın böyle planlar yapıyorsanız.. hayatımın en güzel günlerinden 15ini bu yolculukta geçirdim. yayında ve yapımda emeği geçen herkesi çok seviyor ve öpüyorum.
bayramınızı da kutluyorum. öpenziiiiiii
it's a long way to the top...
Arkadaşlar 4.44 motorda 2008 model Hyo GV 650 var. Fiyatı yaklaşık 12.000 TL. İnternet üzerinde 2007-08 Model GV 650 ler hemen hemen aynı kilometrede ve temizlikte olamalarına rağmen fiyat skalası oldukça geniş.
8000 ile 12.500 Tl arasında geziyor fiyatlar. Nedir bu işin aslı normalde olması gereken fiyat nedir motor için.
Bu arada 4.44 Motor nasıldır forum üyelerine yönelik indirimler olur mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
bu arada 4.44 de bahsettiğim motor http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7611380/detay/ bu adreste
hiçbir hyosungun 12000 lira etmeyeceğini etmemesi gerektiğini düşünüyorum. bu paraya çok temiz dragstar alınır shadow alınır, istediğin herşey alınır. Sırf harley davidson v-roda benziyor diye 12bin lira verilmez ama.
hyosung kullanan arkadaşlar yanlış anlamasın makul fiyat skalasına göre hyo iyi bi seçenek ama 12bin liralık makine değil istediği kadar da 80 hp olsun.
iyi bayramlar
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Ankara'da hyodan az çok anlayan bi ustanın telefon numarasını bilen var mı? Bayram sonrası ankara üzeri istanbul seyahatim var 1 gün ankara konaklamalısından Ne olur ne olmaz yol üstünde bi kaç tamirci telefonu almaya çalışıyorum ilk defa bu kadar uzun yola çıkacam neler olacak bilmiyorum
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)