bayramdan sonra başlarız inşallah kardeşim.bu hafta içi evi taşıyacağız bakalım olmadı ev taşıma organizasyonu yaparız
bayramdan sonra başlarız inşallah kardeşim.bu hafta içi evi taşıyacağız bakalım olmadı ev taşıma organizasyonu yaparız
hah tam üzerine bastın mehmet bizim evde de inşaat temizliği olacak vay anam vay bakalım nasıl temizlenecek yarın temizliğe girişiyoruz
Yeni evleriniz hayırlı olsun arkadaşlar.
---------- Post added at 13:32 ---------- Previous post was at 13:25 ----------
Sen geç dalganı bakalım Ben kendi kulübümü kurcam Naked severler kulübü Şaka bi yana Yunus Abi'nin dediği gibi bayramdan sonra başlarız bencede. Sahurda herkes Cumartesi akşamı için hemfikirdi sanırım. Bu arada sahura gelmeyen arkadaşlar bilmiyordur belki. Her hafta sabit bir gün ve mekanda buluşalım diye konuşmuştuk. Değişik fikirleri olanlar varsa söylesinler. Mekan konusu netleşmemişti.
bi ertanımız vardı bizim ne oldu o yad ellere gitmişti en son??Şuan konuyu okuyorda yazma zahmetinde bulunur umarım?
Bu arada buluşma için ekonomik bir mekan arayışı içerisindeyiz ve her türlü fikire açığız arkadaşlar bilginize...
ANGARAJ
yunus buluşmalarada artçın olmaya talibim ne dersin? yoksa gelen teklifler değerlendirilecektir.. (motorun enduro olması tercih sebebidir)
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
cumartesi akşamı buluşmak için bence kötü bir seçim olur. cumartesi genelde herkes özel plan yapar, sevgilisiyle eşiyle vs. dışarıda olur, ya da onun dışındaki arkadaş davetleri, yani başlayan flörtler falan da hep cumartesi olur benden size söylemesi cumartesi kimse motosiklet toplaşmasına gelmez. Yok grup tam kadro geliyosa o gün o grupta bi sıkıntı vardır uzak durmak gerekir ))
çarşamba felan daha bi mantıklı olabilir sanki.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Yunus gene yaptı yapacağını ve "ekonomik bir mekan" projesiyle hislerimize tercuman olarak gönlümüzden kopan bütün puanları kaptı. Destekliyoruz
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Kenan yeni motorun hayırlı olsun. Buluşmada deneyimlerini ve görüşlerini alacağım ona göre Bi çalıştırıp sesini dinlettirirsin bizlere. Videolarda pek fazla farkedemiyor insan.
Haftada bir düzenli olarak buluşma fikri güzel, sonuna kadar destekliyorum.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Kenan naked severleri alma yanına şımarıyolar sonra
Somebody Else Is Lover
Değişir tabi olm imzada değişir herşey değişir ben bile değiştim dün yozgattan ankaraya getirdim motoru =) Hacı ama hakkaten o motora binince acayip hissediyorsun kendini ya, görüştüğümüzde tarif ederim sana =)=) şirketteyim müdür resim koyamıyorum imageshack.us i kesiyor websense akşam çıkarız biryerlere takılırız dostum, muhtemelen voodoo olur, oradaki çocuklarıda özledim gidemiyorum ne zamandır =) akşamüstü yazarım tekrar ben ona göre görüşürüz dostum
ne kadar naked da sevse insan insandır hacı, biz taşkını böyle sevdik =)
RamuthRa hayırlı olsunalmısın bır foto koyarsan guzel olurdu ya cıdden...
Teşekkür ederim hacı ama daha ses istediğim gibi değil, üzerinde orjinal egzozu var, bugün bi susturucuları çıkarıp bakacağım olmadı bi egzoz şart makinaya =)
---------- Post added at 10:00 ---------- Previous post was at 09:52 ----------
Teşekkür ederim Hakan ama Kenan de yaa RamuthRa bi tuhafıma kaçıyo, Kenan demesende badi de bana herkes badi der =) Resim akşama falan koyabilirim dostum maalesef laptopuda almadım yanıma şirkete motorla geldim =)
Arkadaşlar Selamlar;
Yaklaşık 3 sene önce 34 TZ 4523 plakalı Asya 150T 19a Kırmızı renkteki motosikletimi bi arkadaşıma sattım.. Sonra askerlik evlilk falan derken ardaş üzerine almadan başka birine satmış derken araştırmalarım sonucu motosikletin Ankara da olduğunu öğrendim. Eğer 34 TZ 4523 plakalı Asya 150T 19a Kırmızı renkteki motosikleti görürseniz lütfen beni yada polisi aramanızı rica ederim. 0533 741 74 82
Bu arada ruhsat bende olduğundan ve alan kişiler motosikleti üzerine almak istemediğinden aracı trafikten çektim. Şuanda hiçbir sorurumluk bana ait değildir ve ne vergisini nede muayne ücretini ödemek zorunda değilim. O yüzden gördüğünüzde lütfen haber veriniz.
Bu arada mesajı buraya yazmanın amacı Motosikletin Ankarada olduğundandır.
Herkese kazasız sürüşler dilerim.
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)