çadır
çadırın üzerine yağmur yağma ihtimaline karşın hırdavatçılarda satılan naylon branda
uyku tulumu
lastik tamir spreyi
cep telefonu şarj aleti
fener
çakı
yedek ampül
sigorta almanda fayda var
bartına uğramadan,kalesine çıkıp gün batımını izlemeden,alabalık yemeden,safranboluya uğramadan dönmemen gerekir
Buluşma videosuna baktıktan sonra karşıma bi video daha çıktı... Hüseyin Abi bu sen misin emin olamadım ama sen isen ''harcanıyosun be Abi'' demem lazım... Helal olsun hiç boş durmuyorsun...
http://www.youtube.com/watch?v=Rfyh7...eature=related
güzel eğlenmişsiniz maalesef buna da katılamadım. bu arada fotoğraflar çok güzel çıkmış.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
-
ellerine sağlık büyük adamsın hepsi süper
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
şu tatlılığa bakarmısın arkadaş dicem şimdi gene yanlış yere çekecekler ama olsun demem lazım
ANGARAJ
Tatlılık demeyelim Asalet diyelim bari... Ne olur ne olmaz...
Herkese merhaba merhaba merhaba =) Sahurda yanınızda olamadım kusura bakmayın, bende bi o kadar üzgünüm zaten gelemediğime ama yoğun bi şekilde çalışıyor ve sürekli sahibinden+telefon trafiği ile dolu olduğum için siteye de bakamadım çok fazla. Ama aradığımı buldum sonunda eğer bi aksilik olmazsa perşembe günü gidip alacağım motoru, artık bende vn800 ümle tekrar hızlı bir dönüş yapacağım aranıza =) Özledim sizleri yaa şu alım-satımdan bi kurtulsaydımda bi rahata erseydim yaa =)
Bu VN 800'ler fabrika çıkışlı eğri çamurlukla üretiliyormuş... Nasıl düzeltiliyor bilen varsa Kenan'a söylesin...
RamuthRa hadi hayırlısı vn 800 bomba haber cok sewındım Allah kaza bela vermesin...
Geleneksel haftalık buluşmamız için hangi gün de karar kıldık beyler...?! Hüseyin Başkan, Yunus Başkan, Taşkın Başkan yok mu bi karar...?
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)