Tüh be evimin dibinde buluşma yapmışsınız hiç haberim yok ne şanssızım
Tüh be evimin dibinde buluşma yapmışsınız hiç haberim yok ne şanssızım
Sabah baya soğuktu ama tarıkla eskişehir yolunda güneşin doğuşuna doğru keyifli bir sürüş yaptık Gece muhabbet çok koyuydu anlatılan hikayeleri yazsak kitap olur gülmekden yarıldık doyamadık bidaa yapalım...
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Arkadaşlar merhaba. Süper güzel gecemizden bize hatıra kalacak fotoğraflarımızı ekliyorum
---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 22:36 ----------
---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:42 ----------
yunus fotoğraflarda bi hayli tedirgin çıkmışsın.. fatih hocamla alakalı deildir umarım =)
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
Unutamayacağım günlerden birisi) herkese teşekkürler. Daha nice buluşmalara.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
bende işten dolayı gelemedım arkadaşlarla Carrefourda tanışma şerefine nail oldum umarım başka zaman(bayramdan sonra) musait olursam bende katılmak ısterım ...
aranızda şadan abi yokmuydu
Arkadaşlar, dün gece ki toplu sürüş, yemek ve sohbet tek kelime ile harikaydı... Öncelikle Hüseyin Abi ve Selma Ablaya emeklerinden dolayı, sonrasında da tüm arkadaşlara hoş sohbetlerinden dolayı çok teşekkür ederim... Fotoğraflarda çok güzel çekenlerinde elleri dert görmesin... Özellikle benim altına kaçıran Macit çok hoş çıkmış, fotoğrafları gören de gerçekten motor sanacak... Bi daha ki buluşmayı iple çekiyorum...
Abicim, ben sizi çok güzel bi noktaya çıkarıcaktım pat diye döndünüz vedalaşamadık bile, çıkış yolu bulabildiniz mi bari İstanbul yoluna...?! Neyse kazasız belasız eve ulaştınız ya gerisi mühim değil...
taşkıncım süper ötesi fotoğraflar için teşekkürler.bende beim makinamdakileri yarın atacağım.videolar vardı,onları klip yaptım.yüklenince link vereceğim... çok güzel bir geceydi katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım daha nice buluşmalara...
Mukavemeth geçen bolu gölcüğe gelmiştiniz fotolardan tanıdım seni Güzel etkinlik olmuş tebrikler.
HONDA
evet arkadaşlar videomuz hazırlandı izleyebilirsiniz
http://www.youtube.com/watch?v=prvnQlwUB7Y
çok guzel bir gezi öncelikle Hüseyin Abi ve Selma Ablaya teşekkürederiz böyle bir oragnızasyon yaptıkları için
neo kusura bakma ben oralarda baktım sola donuluyo dondum valla
yeni organizasyonda tekrar bulusmak dilegi ile .............
Hüseyin abi video 10 numara olmuş ya eline sağlık valla izlerken sürekli suratımda bi mutlu eşek ifadesi vardı
ANGARAJ
Bu arada Bayram tatilinde Ctesi sabahın ilk ışıklarıyla Safranbolu üzerinden AMASRA ya gidiyorum, Kesin bir rota yok kafa nereye biz oraya gelmek isteyen, giderken yanına bunu al diyen veya orda şuralara uğra şunları yap diyenler varsa dinliyorum. ilk kez günübirlik olmayan bir seyehate çıkacağım yanıma gereken aletleri falan da söyliyebilirsiniz.
Somebody Else Is Lover
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)