Bence Gölbaşı uygun. Rahat oluruz keyfimize bakarız. Yalnız gece serin olabilir tişörtlerle gelmeyin arkadaşlar.
Bence Gölbaşı uygun. Rahat oluruz keyfimize bakarız. Yalnız gece serin olabilir tişörtlerle gelmeyin arkadaşlar.
(sahurda alkolmü) mavi gölde güzel olabilir aoç da olabilir tigem kaçta kapanıyor sahura kadar açık değilmi
mavi göl sabaha kadar açıkmıdır bilmem ... bide orada çok rahat olunur mu ! A.O.Ç de uygun gibi ...eğer gölbaşına gidilecek olursa saat 12 den önce giriş yapmamız gerektiğini söylediler giriş 12 de kapatılıyormuş içerideki olanlara bişey denmiyormuş.
yarın akşam 22:00 de bahçelievler ankaray durağı önünde buluşalım nasıl olsa konuşur karara bağlarız
Şehir merkezinden yana oyumu kullanıyorum... Gece geç saatte şehrin diğeri tarafına dönüş yolu sıkıntı olabilir mesafe açısından... Benim motorun canı eksozunda olduğundan her an yolda kalma korkusu yaşıyorum... Merkezi bi nokta olursa daha iyi olur, herkese eşit mesafe olur...Saygılar...
bende yenı motor aldım cbr 125 ama ehlıyet olmadıgından batıkent dışına cıkamıyorum bırgun bende sızlerle buluşmak ısterım ama seneye sanırım :S sizlere bol eglenceler şimdiden
Ben katılmak isterdim ama Çubuk tayım o yüzden Gölbaşına gelemem. Umarım Bayram sonrası Karagöl ve piknik organizasyonu olur. Şimdiden iyi eğlenceler.
Mehmet hocam sıkıntın olmasın yolda kalma konusunda sen sürekli bu korkuyla bir yerlere gittiğin için öyle oluyor kanımca en fazla senin motoru benzinliğe çekeriz ben bi akşam gider bakarım ayak üstü yapılacak birşeyse halleder geliriz getiririz yani.Zaten uzun zamandır seninlede görüşemiyoruz bir türlü.. Ayrıca şehirden uzak olmak düşüncesi beni fazlasıyla cezbetmekte....
ANGARAJ
Ben gölbaşından yana kullanıyorum kimse karışmaz rahat olur
Somebody Else Is Lover
bu gidilecek mekanda yiyecek ve içecek var değilmi arkadaşlar yani sahurda aç kalmayalım bu arada benim gölbaşına aynı günün akşamında 2 sefer gelmiş olacağım iftarada ziraatin lokaline geleceğim hadi hayırlısı bakalım ünalx geliyormu bileniniz varmı
Tamam o zaman beyler 22.00 da bahçeli metrosunda buluşuyoruz tarkibi hareket saati 22.30....
ANGARAJ
Benim size güvenim sonsuz o konuda sıkıntı yok da sonuçta keyifli bi gece geçirmek varken motorla uğraşmayı kim ister ki... Sıkıntı çıkma ihtimali stres yaptırıyor bende... Çünkü hep olmayacak yerlerde kalıyorum son zamanlarda, bu da beni sinir ediyor... Yoksa ben şehrin gürültüsünden kaçmak için her yere tamam diyenlerdenim...
Senin iş yorucu olur gerçekten, kolay gelsin... Aksi bi durum olursa seve seve seni götürürüm, bilgin olsun...
Eyvallah Yunus, o konuda bi sorun yok, yardımınızı esirgemeyeceğinize adım gibi eminim... Yukarıda da yazdım son zamanlarda çok çektirdi bu motor bana, bıktım yanii... Eğlenmeye gidelim derken yolculuk çileye dönmesin diye söyledim... Yoksa düzgün bi motorum olsa sizinle dünyanın öbür ucuna gelirim... Hele ki şehirden uzak olmak sadece seni değil hepimizi cezbetmekte ama şartlar malum...
Biz Batıkent'ten iki motor gelicez... Batıkent bölgesi, Eryaman, Etimesgut v.b. yerlerden gelecek arkadaşlar, bi ortak nokta belirleyip, buluşup, beraber yola çıksak daha hoş olur diye düşünüyorum, Ne dersiniz ?!
tamam o zaman gölbaşında karar verildi sanırım.gün içerisinde mangallık malzeme alalım çünkü akşam o saatte açık yer bulamayız ...gönüllü olan varsa alsın buluşunca kime ne kadar düşüyorsa verir.
mehmetcim merak etme motora bişey olursa ortada bırakmayız.sadece sen de değil kim olursa olsun ortada kalmaz...
o değil benim motorun gaz teli koptu iyimi Cem sağolsun adamı motorla çok değil 2 dk başbaşa bıraktık çalışmayan motorun gaz telini kopardı gecenin bi yarısı nasıl başardı nasıl etti hala anlamış değilim işin aslı sadece kendisini burdan tebrik ediyorum cidden bravo yani..bugün gaz teli ayarlayabilirsem motorla gelicem olmadı hüseyin abi geçerken beni alırsınız artık napalım tabi yeriniz var ise yok ise arkadaşlardan birine artçı da olabilirim mesela buğra .... birinin mangallık malzemeyi alması hakikaten iyi olacak ben alırdım ama malum at yok araba yok :S ...
Listeyi tekrardan alalım ki alınacaklar ona göre alınsın..
1-) nezih77 selma hüseyin
2-) Yunus
3-) _pLay_06 ( eren ) gece 12ye kadar yanınızda kalırım yada en gec 1 e kadar =)))
4-) motoriderrr - Taşkın
5-) mukavemeth- Hakan
6-) guitarmix - Ramazan
7-) buberk - buğra
8-) ~~NEO~~ ( Mehmet + Bahadır )
9-)şadan abi
10-) Ünalx
11-)
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)