arkadaslar bende cok gelmek ıstıyorum ama bana mesai gozukuyo eger kı mesai olmazsa bende gelirim...........
vallaha bu kadar sevildiğimizi bilmiyorduk cümleden hoşbulduk arkadaşlar vallaha bende sizleri özledim cumartesi ünalda müsait olursa gelelim erenide alırız üçümüz geliriz ihşallah
way sadan abı nerelerdesın sen yaw motoru naptın duruyormu kerata =)))))
---------- Post added at 13:10 ---------- Previous post was at 13:04 ----------
unalda abımde gelmıs . en son unal abı ve sadan abıyle gecen sene ramazanda bulusmustuk hatta sadan abının motoruna bır kac bakım yapmıstık sızlerı tekrardan burda gormek uzel bırsey =))))
Pazar günü mesai yapacaklar için baya zorlayıcı bir gece olacak ama bu sefer kendini özleten arkadaşlarda gelecek gibi duruyor. Bu buluşmayı kaçırırsak hüseyin abinin kara listesine gireriz Fazla kalamayabilirim ama gelmeye çalışacağım
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Sahur fikri güzelmiş daha fazla zaman geçirilebilir ve trafik vs. sorunu olmaz diye düşünüyorum. Büyük bir aksilik çıkmazsa bende gelicem inşallah.
1-) nezih77 selma hüseyin
2-) Yunus ve ekibi duruma göre(4-5-6 kişi bile olabiliriz)
3-) _pLay_06 ( eren ) gece 12ye kadar yanınızda kalırım yada en gec 1 e kadar =)))
4-) motoriderrr - Taşkın
5-) mukavemeth- Hakan
6-) guitarmix - Ramazan
7-) ???
8-) ???
Şimdi geçen seneki gibi gençlik caddesi üzerinde yapalım derim sahuru arkadaşlar siz ne dersiniz bu konu hakkında?ortak bi görüşe varalım ki ben önceden gidip mekan ile görüşeyim yer ayarlayım sonra bazı arkadaşlarımızın ayarladığı gibi sıkışmayalım ufacık koltuklarda
ANGARAJ
Mekan olarak nereyi düşünüyoruz arkadaşlar ? Bi aksilik olmazsa bende iki kişi gelirim...
3-) _pLay_06 ( eren ) gece 12ye kadar yanınızda kalırım yada en gec 1 e kadar =)))
4-) motoriderrr - Taşkın
5-) mukavemeth- Hakan
6-) guitarmix - Ramazan
7-) ~~NEO~~ ( Mehmet + Bahadır )
8-) ???
4-) motoriderrr - Taşkın
5-) mukavemeth- Hakan
6-) guitarmix - Ramazan
7-) buberk - buğra
8-) ~~NEO~~ ( Mehmet + Bahadır )
9-) ???
10-) ???
işin aslını isteseniz arkadaşlar biz bu gün gölbaşına gittik mangal yapmaya. içeri araçla giriş 5tl.motorla daha da ucuzdur. otoparkı çok güzel, 10 kişilik masa sandalyeleri,hemen yanında barbeküsü var.sabaha kadar açıkmış... püpür püfür esinti var.buluşunca oraya gideriz,çekirdek alırız bide çay demleriz ateş üzerinde sohbet muhabbet sabahı buluruz.sahura yakın da mangalımızı canlandırır kanat sucuk vs. yapar yeriz.kim ne isterse yoldan alınır daha da hesaplı olur.zırt pırt başımıza gelip bişey içermisiniz diyen biri olmaz.ücretsiz halı sahası var top getirilirse oynanabilir.tenis kortu,çeşmeler ve wc ler baya fazla.isterseniz balığa meraklı olan varsa oltasını getirip balık ta avlayabilir.
Abi süper fikir bence
Arkadaşlar gençlikparkındaki langırt videosu yüklenmiştir.
http://www.facebook.com/video/video....57683&comments
selam abilerim kardeşlerim ybr125 cbf150 modelleri çerçevesinde az yakıt tüketimi olan 3-4 saatlik yola gidebileceğim
sağlam dayanıklı yedek parça sorunu olmayan fiyat olarakda uygun olmalı genelde şehir içi kullanacağım tavsiye edebileceğiniz marka ve modeller varmı yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekürler
"İyi Geçinmek İki Kişinin Kusursuz Olmasıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmesiyle Olur"!..
Selamlar arkadaşlar geçen gece motorsiklet eldivenimi kayıp etmişim önere bileceğiniz parmaksız korumalı eldiven varmı... Teşekkurler.
Selamlar dostlar nasılsınız ? uzuuuunnnn zaman oldu bir selam vereyim dedim.
Nerrde buluşacaz veya nereye gidecez hala belli değil sanırım
yunus yeter ulan cem yılmazın reklamını yaptığın deiş artik şunu beaa
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
Hayırdır tanışıyormuyuz?
teklif güzel abi de ankara merkeze uzak olduğundan dolayı kimseden ses çıkmadı galiba şehir merkezinde oturulup sonradan aoç tarafınada gidilebilir oturulmaya yalnız orda da saat sınırlaması olabilir.benim teklifim gölbaşından yana çok güzel bir gece olabilir gibi eğer katılım sayısı yüksek olursa tabiki...arkadaşlar kimseden ses seda çıkmıyor sahur yeri hakkında
ANGARAJ
mavi göle gidelim olmamız ?
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)