hüseyin abi video vardı bide orada çok orjinal görüntüler olduğuna inanıyorum, mesela bazı arkadaşlar hatim indiriyorlardı (serdar gibi =) ) youtube a mı atarsın nası yaparız ?
hüseyin abi video vardı bide orada çok orjinal görüntüler olduğuna inanıyorum, mesela bazı arkadaşlar hatim indiriyorlardı (serdar gibi =) ) youtube a mı atarsın nası yaparız ?
valla bende atmaya çalıştım ama 1Gb a yakın olduğu için baya bi zahmetli olacağı için atmadım
valla şu an atmaya başladım 151 dakika kaldı diyor 819mb
Taşkın abi yine tutturamamışsın tişort kawasaki motor yamaha ama yaklaşıyosun .. baya güzel bir geceymiş
Somebody Else Is Lover
super kareler =)))) umarım en kısa zamanda aynısını tekrarlarızda bu sefer sonuna kadar kalma fırsatım olur .
Merhaba Ankaralı Mtciler
18 yaşındayım ve çevremdeki herkes gibi bende motosiklete merak saldım )
Ancak kimse öğretmeye yanaşmıyor veya vakti olmuyor, hepsi mobiletten supersporta gelmiş oldukları için benimde kendi kendime yapacağımı düşünüyorlar :( ama ortam yok yer yok vs vs ...
O yüzden iyi bir kurs veya kurs verebilecek birini arıyorum...
Daha önce iki tekerlekli tecrübem sadece bisiklet :D ve artçılık )
Şimdiden teşekkürler...
lunapark explorer videosu eklenmiştir vatana millete hayırlı uğurlu olsun
http://www.youtube.com/watch?v=QQKFv9VSpnc
Slm Arkadaşım motosiklet hakkında yardım istemişsin yardımcı olmaya çalışayım. Ne tarafta oturuyorsun? ehliyetini aldın mı? motorsikletin varmı?
---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:52 ----------
Süper bi aksamdı teşekkur ederim ve mükemmel ötesi yemeklere içinde ayrıca cok teşekkur ederim....
dediğinie göre sanırım henuz ehlıyet almadınız. bence once ehlıyetınızı alınız ehlıyet ıcınde ankarda karanfıl sokak karanfıl ıs merkezı karanfıl surucu kursunu tercıh edebılırsınız gıdenlerın gayet memnun oldugunu duymustum . zaten kursda gereklı egıtımlerı alacagınıza ınanıyorum.
arkadaşlar 20.08.2011 cumartesi gecesi sahur için buluşalım diyorum. ne dersiniz ? akşam saat 22:00 gibi buluşur sohbet muhabbet geceyi buluruz sahura doğru da gider biyerlerde yemeğimizi yeriz.yer mekan konuşulup karara bağlanır.
1-) nezih77 selma hüseyin
2-) ???
3-) ???
4-) ???
5-) ???
bi sıkıntı olmazsa bizde geliriz Hüseyin abi ;)
2-) Yunus ve ekibi duruma göre(4-5-6 kişi bile olabiliriz)
3-) ???
4-) ???
5-) ???
ANGARAJ
3-) _pLay_06 ( eren ) gece 12ye kadar yanınızda kalırım yada en gec 1 e kadar =)))
4-) ???
5-) ???
Benide yaz Hüseyin abi bensiz o sahur olmaz
3-) _pLay_06 ( eren ) gece 12ye kadar yanınızda kalırım yada en gec 1 e kadar =)))
4-) motoriderrr - Taşkın
5-) ???
4-) motoriderrr - Taşkın
5-) mukavemeth- Hakan
6-)???
Somebody Else Is Lover
geçenki buluşmanızı açıkcası kıskandım ama haberim olmamıştı. bu sefer gelmeye çalışacağım bu arada hüseyin hoşgeldin tekrar
gel şadan ağabey özlettin kendini haberin olsun ...hoş gördük ağabeyim sağolasın
liste güncel
4-) motoriderrr - Taşkın
5-) mukavemeth- Hakan
6-) ???
7-) ???
8-) ???
ooo şadan abimiz gelmiş.....Hoşgeldiniz efenim....
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)