Arkadaşlar merhaba,
guitarmix; kazasız-sorunsuz mutlu günlerde kullan.. Yanlız red line dikkat et...
Arkadaşlar merhaba,
guitarmix; kazasız-sorunsuz mutlu günlerde kullan.. Yanlız red line dikkat et...
guitarmix;
hayırlı olsun güle güle kullan.
kırmızı gtr250 görünce aklıma geldi. 2006 yılında turan güneşte hyosung bayisi açılmıştı. o zaman motosikletle daha yeni tanışıyorum hiçbişey bilmiyorum. bir gün iş çıkışı oraya gitmiştik. kravat takım elbiseyle falan oturmuştum üzerine. nasıl beğenmiştim nasıl içim gitmişti, 8800 TL gibi bi rakamı vardı yanılmıyosam. günler yavaş yıllar hızlı geçiyor be
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Beyler 2006 model Honda Cbr 125 Repsol marka motorumu satıyorum ilgilenen varsa işte ilanı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2818490/detay/
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
) o halde en ideali budur :
http://www.facebook.com/profile.php?...type=1&theater
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
slm herkese geçici olarak yaşadığım bir hesap probleminden doyayı yazışamadım bu arada bugun hakanı etimesgut zırhlı birliklerde gördüm selam verdim ama görmedi sanırım. bide bugun yağmurun sayesinde ilk yaralanmalı düşüşümü yaptım virajda ızlak zeminden dolayı moto kaydı sol aağı burktum sağ ayağıda sıyırdım ama sıkıntı yaratamıyo
Somebody Else Is Lover
walla abı bana msj gelmedı ne yazıkkı :(
---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:29 ----------
,
buyuk gecmıs olsun bende aksam dıkmenden nato yoluna gıderken cevre yolunda kaza vardı ıkı araba bırbırıne gırmısdı adamlar yerde yatıolardı cokda kalabalık vardı cok uzuldum :(
geçmiş olsun kardeşim umarım çok ciddi bişeyin yoktur yağmurlu havalarda lütfen daha fazla dikkat
sana da geçmiş olsun kardeşim yeni motorunun nazarlığı olsun o da artık cana gelen mala gelsin diyelim
takribi yarım saat önce oradan geçtim eren halen arabalar oradaydı 3 tane de ekip arabası vardı başka bişey göremedim allah yardımcıları olsun
Sagolun önemli bisey yok ama mont ve kask olmasa hastanede olabilirdim.motordanda ses geliyodu ama dün bakamadım ne var diye yarın bakiden ne olmuş. Gitseniz sanada gecmis olsun önemli bişeyin olmaması güzel nazar boncuguyla bu kazalardan korunursun ;)
Somebody Else Is Lover
geçmiş olsun arkadaşlar,
ben de dün akşamüzeri motorla dikmen caddesinden inerken kavşağın birinde bi hareketlilik gördüm yerde duran bir Suzuki DR400 görünce kenara çektim, motorcu yaralıydı ayak bileğinin üzerinden kırılmış, kavşaktan aniden u dönmeye karar veren bir audiye çarpıp düüşmüş. Bilinçli korumalı bir sürücüydü dizliği bile takılıydı ama işte botu olmadığı için kırık yaşadı. Eğer kaval kemiğine kadar çıkan bot giymiş olsa kalkıp yürüyecekti büyük ihtimalle.
Ambulans gelene kadar bekledik bindirip gönderdik inşallah en kısa zamanda toparlanır.
Herkese geçmişler olsun. Hava değişimleri yol şartlarını etkileyebiliyor. Aman dikkat edelim. Bu arada botun ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha öğrenmiş oldum. En kısa zaman da almalıyım.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
I dont think.. Thinking is dangerous.. I just only wink :wiinkk:
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)