arkadaş kalbiniz ne kadar kararmış sizin ya yok şahin k yok günah keçisi vallahi billahi şu mübarek günlerde töbe töbe....
ANGARAJ
Bari sansürleseydiniz de toplumda ifşa edilmiş olmasalardı
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Evet kesinlikle sansür gerekiyordu haklısın en azından madur arkadaşın gözlerine siyah çizgi cekilmeliydi bende kızdım emire, Yayın ahlakı diye bişi var olmamış gerkcekten olmamış kınıyorum emiri.
Sonuç olarak insanlarda inkar edecek tabi başka ne denir ki...
yunus napion len fotoda =D
fotoyu kopyalayacağm olm ahahaha
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------
Beyler yunus'un fotoları için 3. sayfa gazete manşetlerini alalım kimin hayal gücü daha genişmiş görelim. ilki benden olsun.
ÇAPIRLI FENTEZİK
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
endüröğcülerin çapır kaçamağı
Arkadaşlar merhaba,
Bu ve diğer başlıklar altında sizden motosiklet konusunda oldukça yardım aldım ve sonunda hayalim olan motosiklete kavuştum.
Pek istemesem de Hyosung GT250R aldım ama beklediğimin üstünde bi motor çıktı sesi dışında oldukça memnunum. Motorum 2009 model 10 binde resimlerini paylaşayım, henüz gündüz resim çekmek mümkün olmadı biraz karanlık ama idare edin artık
Ankara'ya yeni taşındım. Gezi, tur vs. organizasyonlarınıza katılmak isterim.
hyrlı ugurlu olsun ankarayada hos geldınız . motorunuzu kaca satın aldınız ?
hogeldin guitarmix
MT buluşmasına ilk defa katıldım ve inan mükemmel insanlarla tanıştım kesinlikle tavsiye ederim. Motorun hayırlı olsun..
Merhabalar arkadaşlar, sonunda uzun yıllardan sonra a2 için başvurumu yaptım. Kışa yetişecek ehliyet muhtemelen ama geçen süreçte temel eğitimlerimi tamamlamayı düşünüyorum.
guitarmix hocam hayırlı olsun öncelikle allah kaza bela vermesin motorun çok güzel rengide öyle
yok kızmadım hep beraber güldük eğlendik neticede arada olacak öle napalım bizde biraz gediklisi olduğumuz için ona bulaş buna bulaş böle olunca herkez bize yükleniyor .velhasıl kelam kapattık mevzuyu.Şaka yapmıştım Yunus, kızacağını tahmin etmedim, kusuruma bakma...
ANGARAJ
guitarmix; güle güle kazasız mutlu günlerde kullan. Fiyatına göre süper bir motordur, GT250R.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Teşekkürler arkadaşlar. Rengi internette resimlerde gördüğümde pek hoşuma gitmemişti açıkçası ama gerçekte görünce benim rengim buymuş meğer dedim Fiyatına göre de gerçekten iyi bi motormuş. Performans bakımından pek bişeyde beklemiyodum ama bugün özellikle denedim gerçekten iyi kaçıyo.
Bu aralar sanıyorum ramazan dolayısıyla kimsenin sesi çıkmıyor ama umarım fırtına öncesi sesizlikdir
Doğuşdan organizatör arkadaşlardan beklentimiz büyük
Bayramda motorla Rize'ye gitmeyi düşünüyorum, bi Karadeniz turuna ne dersiniz
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)