gördünüz saldırgan hemen saldırıya geçiyor. Oysa ben şahitim. Bu kareler gerçek sayın vatandaşlar.
Viragon nickli Özgür arkadaşımızın hayatını riske atarak çektiği ve yayınladığı kareler bunlar
gördünüz saldırgan hemen saldırıya geçiyor. Oysa ben şahitim. Bu kareler gerçek sayın vatandaşlar.
Viragon nickli Özgür arkadaşımızın hayatını riske atarak çektiği ve yayınladığı kareler bunlar
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Bu olay bir milat olsun insan insana böyle şeyler yapmasın diye yayınlandı fotoğraflar.
Gazeteye ve polisede bir örneği gönderildi fotoğrafların ilgili kişilere duyrulur...
Layyynnnnnn!!!!!Noluyo burda ne saldırısı ne komplosu!!! biz orda kendi kendimize çapırcılıların taklidini yapıyorduk saldırı falan sözkonusu değil arkadaşlarBidahaki seferede razingcilerin taklidini yapıcaz varmı!!!!Hem chopperrider'a ne oluyor ki bu fotolar özgürdeydi burda bi çapırcı razingci dayanışması seziyorum nedir arkadaş bu razingcilerden çapırcılardan çektiklerimiz bizim??
ANGARAJ
işte sayın seyirciler görüyorsunuz. Zavallı mağdur yavrucak yaşadığı travmanın etkisiyle reddetme eğilimine giriyor, inkar ediyor hatta stockholm sendromu yaşıyor ve saldırganına aşık bile oluyor )
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
e yuh!! Aşıkmış!!
Varya burdan çok pis bir kuyruk acısı kokusu sezdimmmm!!!Geçen toplantının birinde Emir'in bir fotoğrafını koymuştum ondan kaynaklanıyor heralde..daha durun bakalım intikam soğuk yenen bir yemek bunun rovanşını alıcam ben allah canımı alsın sendrommuş, Pehh...
ANGARAJ
Zavallı madur genç kim bilir ne ümitleri ne hayalleri vardı ama şimdi....
(Olsun olanları olmamış gibi yapalım yaşanmamış sayalım dışlamayalım onu...)
hehehehehehehe ))
biz kendimize güveniyoz çok şükür böyle genel ahlaka mugayir karelerde yer almıyos ))
valla o kadar da emin olmazdım teknolojinin elinin kolunun uzanmadığı yer yok bi photoshopa bakar icabında :D sonra yandım anam diye gezmek de var
Birde burda ahlaka aykırı bir durum yok lütfen gerçekleri saklamayalım sayın okurlarımızdan bunlar bizi karalamak için ortaya atılmış kareler biz orda kendi çapımızda eğleniyorduk çapırcılarla, baktılar hakkımızdan gelemiyorlar hemen bi komplo hemen bir böle bulduk bu fırsatı kaçırmayalım...cıks cıks cıks.... ayıp yahu
ANGARAJ
emir çok sagol çiçeem..
bunlar konvoy monvoy yapmazlar abi..
ekipman konusunda da, aslında öyle bir ihtiyac da yok ama hani böyle herkesten bir şey olsun üstümde dedim. ne biliyim, bir anahtarlık, bir bişi.. tek gidiyorum olm sonuçta ))
---------------
ayrıca bu fotolar içimi ısıttı, fatih abi bırak da iki tur da biz binelim =))))))))))))))))))))))))))))
şakası bir tarafa, ben onlara güveniyorum, yapmaz onlar. parlak adamlar onlar.. parlak derken, gelecekleri parlak.. =)))))
-----------------------
şimdi konsolosluğa gidiyorum, hadi şans dileyin öperimmm
it's a long way to the top...
abi bu ne ya, herkes uğur dündar olmuş...
o değil de çok pis gol yedim, hüseyin abi akşam buluşalım )))
it's a long way to the top...
yav ertan neden kızıyorsun ya tamam tamam lütfen kızma bi daha yapmam anammmmmmm korkuyorum
buluşalım kardeşim konyadaki draglardaydık çok keyifliydi dün akşam geldik orada da yaptım acar muhabirlik hatta bi dergide yazarlık aldım işleri büyütüyorum artık
yunus abi yakıştıramadım hakkaten olay fotoğraflar
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
ooğğğhhhfff parlak marlak azında bi emziğin eksik olm senin kalkmışın bana laf sölüyon
Aslanım hüseyin abim bee!! Abi herdayım yanındayım bunu bil!!
ilker ketenpeleye geldik hiç sorma ama bunların acısı çıkar veya şimdiye kadar yaptıklarımıza mı saysak bilemedim şimdi bende kararsızım
ANGARAJ
hadin gari akşama organizasyon yapalım. luna park a gidelim, sağlam makinalara binebilecek delikanlılar gelsin görelim m.t delikanlılarını kimlermiş... binemeyen arkadaşları tek tek ifşa edeceğim ona göre. bahane olmasın yoklama yapacağım girişte.....
Abi lunaparka da gidelim ama bazı endurucu arkadaşlar yakın zamanda sendrom yaşadılar kalabalığa girmek istemiye bilirler...
yok yok kimse sendrom yaşamaz asıl sendrom bu gece sonunda olacak korkanlar kusanlar başı dönenler bu fırsatı kaçırmayın derim
Bak söylüyorum abi gelmezzler... Beni yaz kadroya kaç nerde onu söyle yeter.
tamam işte gelmeyeni ifşa edeceğim
Abi, bu nasıl Fotoğraf ya, yıkıldım...! Aklımda direk şu film geldi... ; Günah Keçisi - ŞAHİN K
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)