O, 2-3 parça eksiğini de ben vereyim bari dostum...
Vize için bol şans dilerim...
Size şimdiden keyifli yolculuklar, iyi tatiller dilerim... Dikkatli gidip dikkatli gelin...
O, 2-3 parça eksiğini de ben vereyim bari dostum...
Vize için bol şans dilerim...
Size şimdiden keyifli yolculuklar, iyi tatiller dilerim... Dikkatli gidip dikkatli gelin...
çok sagolun beyler ya, gözlerim doldu diyecem de, daha dolmadı, dolunca doldu derim o hakkımı harcamıyım ))
olm böyle de dilenci gibi oldum yaa...
neyse, ben gene de sorayım, 10 günlüğüne tank-bag'i olup da verebilecek var mı acaba? cüzdan müzdan koymalık var benim küçük ama, daha büyükçe, sırt çantası ebatlarında olan varsa çılgın olur...
öperim ))
bir dilencinin günlüğü, Vol I.
---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:09 ----------
çok sagol mehmet.. tek gidiyorum dostum, çoğul'a gerek yok )
it's a long way to the top...
olm 10 gün deyip geçme, adam tedbirli ki öyle de olması lazım, adam karadeniz turuna çıkmıyor, yurtdışına çıkıyor =)
---------- Post added at 14:37 ---------- Previous post was at 14:20 ----------
ama o bu değilde bana bi motor bulun ya, motoru sattım kaldım ortada :s tecihen: vn800, vt750, intruder, volusia =)=)
Slmlar Volusia istiyorsan 4.44 de temiz birtane var. 535 istersen bende satmayı düşünüyorum ama biraz yüksek istiyorum.
Siteye foto nasıl yükleniyor bi anlatırmısın kardeşim bende de güzel bi foto var bir motorun üstüne binmiş iki kişi onu yayınlamak istiyorum.
Ertan, gidiyo musun ciddi ciddi harika ya. gideceğin gün ankara çıkışına kadar konvoy yapalım uğurlayalım şaka demiyorum cidden yapalım bunu.
bu arada ekipman eksiğin neler ? epey bi ıvır zıvır var ben de. depo üstü demişsin ama bendeki küçük biraz sanırım yaramaz işine.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
Kenan, Çorumda bi tane kawasaki vn900 custom gördüm inceledim. Mat siyah komple, harika bi makine. çok beğendim. biliyorum kızıcan kaç para o haberin var mı diyeceksin ama vala çok güzeldi, fotolarından falan güzel, asil hiç japon chopperı gibi değil amerikan gibiydi sanki
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Bazı gerçekleri haykırmak istiyorum! _play_06 nickli eren arkadaşımız özünde bir apacidir. Dün beni ulusdan mamağa kadar arkasında kocaman bir kutu olan paketci motoru Honda titan ile artcısı yaptı. Bi kaç kere teker yaptı. Ve en kötüsüde dik bir yokuşda motor çekmeyince beni indirdi ve yürüttü çok utandım herkes bize baktı...
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Ve uzun zamandır saklanan, gizlenen fotolar huzurlarınızda. Keşke bu kareler hiç çekilmeseydi keşke bunlar montaj olsaydı ama maalesef değil :(
Buyrun :
öndeki masum genç ne kadar da huzursuz !! Zavallı genç adam
Ve işte saldırı başlıyor !!!! Resmen bir insanlık dramı
Ve işte masum genç utancını kameralardan böyle gizlemeye çalıştı
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
komplo!
ulen ne adamsın
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Hayır değil Bizzzat ellerimle çektim fotoğrafı ve genç savunmasız arkadasım kurtulmak isterken sen hiçte oralı olmadan mutlu bir şekilde saldırına devam ediyordun. Yazık Yazık Motorcu MOTORÇUya bunu yapar mı? (Halkın Takdirine Bırakıyor ve Böyle Bir Olayın Bir Daha Yaşanmamasını Diliyoruz.)
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)