slm mt ankara sonunda 1saat once memleketıme dondum ne var ne yok nasıl gıdıyor gorusmeyelı :D
Selamlar MT nin sevgi böcükleri nasılsınız bakalım?
Eren hoşgeldin. Sana bahsettiğim motor bugün ilandan kaldırıldı. Dediğim gibi pazar gününe kadar dayanmadı sattı adam sanırım. Peynir ekmek gibi satılıyor bu aletler ya gene kaçırdım neyse önümüzdei ilanlara bakacaz artık
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
http://www.facebook.com/media/set/?s...9709fa5&type=1
gördüğünüz üzere, son iki fotograf, uluslararası ehliyet ve gümrük geçiş belgesidir...
mesaj alındı mı? ))))
it's a long way to the top...
o ne yav valla gidiyor adam.bırak yunanı falan kardeşim kuzeye gidelim kuzeye
bu arada şu dünya göz hastanesinin çekilişinde bende varım de hadin gayri bana oy atın kardeşlerim bende laser olayım
http://apps.facebook.com/dunyagoz-lazer/?ref=bookmarks hüseyin birinci
ertan mikonosa mı gidiyossun
kenan hayırlı olsun hyosung.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
kenancığım hayırlı uğurlu olsun şimdiden kuru kuru olmaz ıslatmak lzım onu
selam arkadaşlar bende ankaradan yazıyorum kısmet olursa bi makina satın almau-yı planlıyorum 8- 13 arasında cbf 600 er-6 n-f ,dl 650
bildiğiniz satacak arkadaş varsa değerlendirelim yada nerelere bakabilirim sahibinden .com dışında
en yakın zamanda aranıza katılmak üzere iyi akşamlar
Ey ankara ankara geçti bi haftasonu daha
Oldukca sıcak bir haftasonnuydu bende baktım motor alamıyorum gittim bi tane çeneden açılır GDR kask aldım bu gün oh mis gibi evde takıyorum
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Hüseyin abi az önce senin için oy kullandım seni 3. sayfaya taşıdım Yalnız ilk sıradaki çocuğun oyunu gördün mü 3 bin küsürdü.
O çocuğu ben daha önce motosiklet.nette gördüm o da bizden herkesten oy topluyordu. Sana birde özelden mesaj attım konu ile ilgili.
İnşallah şu gözlüklerden tez zamanda sorunsuz kurtuluruz özgür kalırız.
---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:02 ----------
Kenanım hayırlı olsun şimdiden. Bu hafta içi buluşalım mutlaka.
---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:06 ----------
Hakan sen neler yapıyosun görüşemiyoruz. Ben bu haftasonu babamın köyündeydim. Şehirden uzaklaşmak iyi geldi.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)