Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Herkese merhabalar, Tatilden döndüm.

Hiçte planda olmayan yolculuklarım oldu, böyle durumları severim Gündüz vakti 275km otobüs, 231km kullandığım 2010 S&T GT250R Motosiklet, 410km kullandığım araba, 200km tekne ile toplamda 1116km yol gittim. Gece ise 1206km otobüs, 487km kullandığım 2010 S&T GT250R Motosiklet ile toplamda 1693km yol gittim. Genel Toplam: 2809km'dir. Verilen değerler tekne gezintisi hariç hepsi şehirler arası yolda gidilmiştir. Yollarda kaplumbağa, sahte trafik polisi araçları, viyadükler, tahmin ettiğimden keskin virajlarla karşılaşılmıştır ha birde korku filmlerini hatırlatan gecede aniden soğuyup sıcaklaşan hava akımını unutmamak lazım) Yolculuk Marmara-Ege-Akdeniz en son durak olan (Ankara) İç Anadolu bölgesinde gerçekleşmiştir. Yukarıdan aşağı doğru indim işte

Sonuç olarak S&T GT 250R performansı ile beni üzmedi. Yalnız otoruş pozisyonu oldukça yordu beni ama olsun
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı MotoGT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar, Tatilden döndüm.

Hiçte planda olmayan yolculuklarım oldu, böyle durumları severim Gündüz vakti 275km otobüs, 231km kullandığım 2010 S&T GT250R Motosiklet, 410km kullandığım araba, 200km tekne ile toplamda 1116km yol gittim. Gece ise 1206km otobüs, 487km kullandığım 2010 S&T GT250R Motosiklet ile toplamda 1693km yol gittim. Genel Toplam: 2809km'dir. Verilen değerler tekne gezintisi hariç hepsi şehirler arası yolda gidilmiştir. Yollarda kaplumbağa, sahte trafik polisi araçları, viyadükler, tahmin ettiğimden keskin virajlarla karşılaşılmıştır ha birde korku filmlerini hatırlatan gecede aniden soğuyup sıcaklaşan hava akımını unutmamak lazım) Yolculuk Marmara-Ege-Akdeniz en son durak olan (Ankara) İç Anadolu bölgesinde gerçekleşmiştir. Yukarıdan aşağı doğru indim işte

Sonuç olarak S&T GT 250R performansı ile beni üzmedi. Yalnız otoruş pozisyonu oldukça yordu beni ama olsun
    hoş geldin o zaman.keyif aldıysan ne mutlu sana...

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    selam başkent ahalisi bende dün döndüm pazar günü çıkıp salı sabahı tekrardan geri geldim hava sıcak, 100 km/s ın altına düşünce insan motor üstünde terlemeye başlıyordu yolda sıcaklara aman dikkat..
    ANGARAJ

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam başkent ahalisi bende dün döndüm pazar günü çıkıp salı sabahı tekrardan geri geldim hava sıcak, 100 km/s ın altına düşünce insan motor üstünde terlemeye başlıyordu yolda sıcaklara aman dikkat..
    iyi de senin endürö 100 km/h üzerine çıkabiliyo muki

ya beyler bu arada acımız büyük. çorumda kısa bir mesafede eldivenlerimi kaskın içine koydum kaskı da koluma takıp sürüş yaptım. bu apaçiliğin cezası eldivenimin tekini kaybetmekle kendini gösterdi. olan bizim 175 tl'ye olacak
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

hoşgeldin yunus sağ salim gidip gelmene sevindim...darısı senin başına

Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ya beyler bu arada acımız büyük. çorumda kısa bir mesafede eldivenlerimi kaskın içine koydum kaskı da koluma takıp sürüş yaptım. bu apaçiliğin cezası eldivenimin tekini kaybetmekle kendini gösterdi. olan bizim 175 tl'ye olacak
    sanada geçmiş olsun emir tüm m.t ailesini 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum

Motosikleti
    '10 GV 250

emir sakın ha kask için olan zımbırtıyı da düşürme senden almadan..
    it's a long way to the top...

Motosikleti

yahu bak demeyelim diyoruz ama artık sen bilenem kabullenmişssin bu apaçi olayını daha biz ne yapalım hem benim endüro 100km/h üstüne çıkmıyo Fukara endurosu olunca en fazla 90 deyince kalıyo...
    emir sakın ha kask için olan zımbırtıyı da düşürme senden almadan..
    birileride okumaktan sıkılıp yazmış hayret?

hoşgeldin yunus sağ salim gidip gelmene sevindim...darısı senin başına
    teşekkürler abi vakit olsa ürgüp göreme detaylı bi şekilde gezilmeli ama vakit sınırlıydı işte..
    ANGARAJ

Motosikleti
    BMW R 1150 GS
    yahu bak demeyelim diyoruz ama artık sen bilenem kabullenmişssin bu apaçi olayını daha biz ne yapalım hem benim endüro 100km/h üstüne çıkmıyo Fukara endurosu olunca en fazla 90 deyince kalıyo...

birileride okumaktan sıkılıp yazmış hayret?

teşekkürler abi vakit olsa ürgüp göreme detaylı bi şekilde gezilmeli ama vakit sınırlıydı işte..
    Hakan bunu beğendi :D

Motosikleti
    okuyan bisürü kişi war da niye yazmıyorlar bilmem topaca...
    ANGARAJ

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    pazar günü gürleyik şelalesine yüzmeye gelmek isteyen var mı? gidiş dönüş toplam 400 km....
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

kahkahax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ EN500
    slm arkadaslar uzun suredır gıremıyordum foruma :S

dun iş çıkışı balgatdan aşti yoluna gırerek etimesgut yolunda ilerledim ve etimesguta gırdıgımde arka takozlar kırıldı basıyorum zıncır donuyo ama tekerde tık yok böylelıkle bu motor ılk yolda bırakma olayını gerçeklestırmıs oldu
    şimdi coskun motorda çengız ustada parca beklemekte

bu arada bu gun bugraya motor bakmaya gıdecez ınşa anlaşırız ve temız cıkar motorda artık buberk te motorlu olur....

Motosikleti
    '10 GV 250
    işte bir şeyler bir şeyler, laf vurmalar, kırmalar, dökmeler vs.. yakışmıyor sana ))) yazarız bro ayıp ediyorsun..

bu arada motoruyla daha önce yurtdışına çıkmış birileri lazım beyler. agustos'ta düşünüyorum bu yunanistan olayını haberiniz ola, her türlü deneyim ve tecrübe aktarımına açığım. internetten deli gibi okuyorum, sürekli okuyorum zaten ama şahsen görüşmek eminim ççok daha yararlı olacaktır.

öpenzi..
    it's a long way to the top...

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı kahkahax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaslar uzun suredır gıremıyordum foruma :S

dun iş çıkışı balgatdan aşti yoluna gırerek etimesgut yolunda ilerledim ve etimesguta gırdıgımde arka takozlar kırıldı basıyorum zıncır donuyo ama tekerde tık yok böylelıkle bu motor ılk yolda bırakma olayını gerçeklestırmıs oldu
    şimdi coskun motorda çengız ustada parca beklemekte

bu arada bu gun bugraya motor bakmaya gıdecez ınşa anlaşırız ve temız cıkar motorda artık buberk te motorlu olur....
    Haaa geçen gittiğimde görmüştüm senin motoru durum hafif vahim gibi.

Yunus ben paso okuyorum ama yazmaya üşeniyorum Bazen fransız kalıyor insan

motoriderrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Yunus sen diyince bende şimdi farkettim bende okuyorum okuyorum ama yazmıyorum

Yazmak okumak güzelde buluşmak daha bi güzel. Buluşsak mı ne yapsak?

Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Alıntı motoriderrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yunus sen diyince bende şimdi farkettim bende okuyorum okuyorum ama yazmıyorum

Yazmak okumak güzelde buluşmak daha bi güzel. Buluşsak mı ne yapsak?
    Ramazana bişi kalmadı. bi akşam buluşması fena olmaz. Ramazanda da sahur buluşması yaparız. Geçen sene yapmıştık onun da tadı ayrı oluyor

@Soykan67 sendin sanırım 21 Temmuz 2011 Saat 14:00 gibi Ben Coşkun Motordan çıkarken bir as 200 gy geldi.
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    Bu Coşkun Motor'un yeri tam neresi bi tarif edin arkadaşlar... Herkes övüyor, iyi usta sanırım... Motorun bi kaç elektrik işi var onları hallettireyim dedim... Ne dersiniz ?

Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Alıntı ~~NEO~~ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu Coşkun Motor'un yeri tam neresi bi tarif edin arkadaşlar... Herkes övüyor, iyi usta sanırım... Motorun bi kaç elektrik işi var onları hallettireyim dedim... Ne dersiniz ?
    Etimesgut Turgut Özal Köprüsünden girilerek ulaşılan Etiler Caddesi üzerinde Batıkent istikametinde giderken soldadır.

Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı MotoGT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ramazana bişi kalmadı. bi akşam buluşması fena olmaz. Ramazanda da sahur buluşması yaparız. Geçen sene yapmıştık onun da tadı ayrı oluyor

@Soykan67 sendin sanırım 21 Temmuz 2011 Saat 14:00 gibi Ben Coşkun Motordan çıkarken bir as 200 gy geldi.
    Evet bendim, bende seni gördüm duracakmısın diye yavaşladım ama uçtun gittin

Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet bendim, bende seni gördüm duracakmısın diye yavaşladım ama uçtun gittin
    acele bir yere yetişmem gerekiyordu gördüm emme çok geçti kusura bakma artıkın ama içimde bir ukte kaldı yazayim dedim)

Motosikleti
    BMW R1100GS
    Rica ederim Cengiz ustanın yanında ki arkadaşta ben gelince sayıklandı.Bugün bu motorun karter korumasını 3. kez söküşüm diye.Bizden önce bir kişi daha gelmiş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler