Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    ~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    Ben de yarın bi terslik çıkmazsa Mavi gölde olucam... Ortam uygun olursa, sizde müsait olursanız görüşürüz belki Hüseyin Abi... Benim de arkadaşlara mangal sözüm vardı, sizi de beklerim mangala ve semavere...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dombay35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 1000 VStrom (2010)
    Yarın karnı acıkan Mavigöl e gitsin
    Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
    ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    bende ıstanbuldayım arkadaslar ıstanbulda olmasam etkınlıklerınızde bulunmak ısterdım

Motosikleti
    BMW R 1150 GS
    Alıntı dombay35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarın karnı acıkan Mavigöl e gitsin

mangal kokularımı geliyor

arkadaşlar mavi göle gelmek isteyen olursa bekleriz mehmet ve bizde orada olacağız
    köftemizi alıp geliyoruz mehmet...
    kayınvalideyi bu gün kızılcahamama götürdük.hamama girdik.kese,masaj arkasından sultan köfteye gidip çok lezzetli köfteleri acıkmış midelere indirdik...ankaraya döndük tavsiye ediyorum.

böyle anlamlı bi organızasyonla sesimizi duyurmak kim olduğumuzu göstermek dururken ,mangal yapmayı tercih ediyor olmanız gercekten cok sasırtıcı. acıkcası bu konu hakkında daha hassas olunacağını tahmin ediyordum ,sanırım sadece ümit ediyormuşum . ilginc ,cok ilginc ... sahsen ben cok önemli bi işim bile olsa ,bu organizasyonda benımde tuzum olsun dıye iptal ederdım . 30 bin can vermişiz , çanakkaledeki şehit sayımız ise ortalama 50 bin . uyanma zamanı gelmedimi sizce.. şaka gibi gelsede gerçek arkadaşlar . gencecik fidanlar yok olup gidiyor .

Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    böyle anlamlı bi organızasyonla sesimizi duyurmak kim olduğumuzu göstermek dururken ,mangal yapmayı tercih ediyor olmanız gercekten cok sasırtıcı. acıkcası bu konu hakkında daha hassas olunacağını tahmin ediyordum ,sanırım sadece ümit ediyormuşum . ilginc ,cok ilginc ... sahsen ben cok önemli bi işim bile olsa ,bu organizasyonda benımde tuzum olsun dıye iptal ederdım . 30 bin can vermişiz , çanakkaledeki şehit sayımız ise ortalama 50 bin . uyanma zamanı gelmedimi sizce.. şaka gibi gelsede gerçek arkadaşlar . gencecik fidanlar yok olup gidiyor .
    hiç bir zaman uyumadık uyanalım ... ki gitmeyeceğiz de demedik dikkat ederseniz
    #19405 mesajımda ; kaç gibi biter o organizasyon eğer erken başlar erken biterse bizde katılmak isteriz.....demiştim. ilginç olan yada şaşırmanızı gerektirecek kadar sıradışı bir durum yok

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar mavi göle gelmek isteyen olursa bekleriz mehmet ve bizde orada olacağız
    kayınvalideyi bu gün kızılcahamama götürdük.hamama girdik.kese,masaj arkasından sultan köfteye gidip çok lezzetli köfteleri acıkmış midelere indirdik...ankaraya döndük tavsiye ediyorum.
    ben yokken sız gıdın mavi göle :(

sen varken de gideriz kardeşim ayıp ettin

Motosikleti
    KAWASAKİ
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bizim iş biraz karışıktı o nedenle aramadım seni kusuruma bakma... Bi ara birlikte gideriz...

Arkadaşım, 15-20 gün önceden yapılmış bi planın gerçekleşmesi, şehir dışından gelen misafirlerin ağırlanması, benim için kesin olmayan ''mış'' lı bi organizasyondan daha önemlidir ki kaç kere böyle söylentiler çıkar ve organizasyon olmaz, ortada sap gibi kalırsın bu bir...

İkincisi Şehitlik mertebesine erişmiş kardeşlerimiz için motora binip tur atınca ne sonuç almayı planlıyosunuz onu da kestiremiyorum... Tura çıkanların çoğu da zaten sadece motorumla hava atayım, ara gazı verip dikkat çekeyim diye gelen tipler olacak iyice asap bozulacak... Zaten bunca zamandır yapılan bu tip organizasyonlardan kim ne etki yaratmış o da tartışılır... Bişiler yapmak istiyorsan benim gibi doğudaki okullara yardım kampanyaları başlat, oradaki çocuklar okusun, akılları çalışsın ki oradaki bölücü köpeklere kanmasınlar, gözlerini açsınlar... Onlar bilinçlendikçe dağa daha az insan çıkar... Ne kadar az insan çıkarsa terör o kadar çabuk biter... Emin ol en az senin kadar duyarlıyız hepimiz... Ama bırakın bu işleri... Motora bayrak takıp tur atınca sadece o da belki iki tane internet haber sayfasında yayınlanır, geçer gider... Tüm ülkenin tepki koyması lazım... Ama millet bi fatmagülün peşinde düşmüş gidiyor... Herkes tepki koymazsa, milli mücadele ruhu olmazsa, başında bu ruhu aşılayacak lider de olmazsa, beş tane motorcuyla olacak iş mi bu... Bu terör ne öyle tur atarak ne de mermi yakarak biter... O yüzden akıllı olmak lazım... Oradaki insanların bilinçlenmesi lazım... Geriye kalan 3-5 köpek destek bulamayınca zaten ezilir gider... Bu bayrak, bu vatan, bu şehitler bizim... Ben de oralarda görev yaptım, ölmedim ama gerekirse seve seve de çatışırım, seve seve de ölürüm... Ama ölmemeli insanlar yaşamalı... Tek bayrak altında, tek vatanda, huzur içinde... Biz de bunun için çalışıyoruz emin olabilirsin... Ama hayal aleminde değil, gerçek hayatta...

Seni tanımam, sen de beni tanımazsın...Mesajını iyi niyetle attığına inanıyorum... O nedenle de insanları yargılamadan önce tanımayı denersen senin için daha iyi olur...Yapıldı mı onu da bilmiyorum ama senin o organizasyona gidip gitmediğini de merak etmiyor değilim açıkcası... Saygılar...

http://tvarsivi.com/player.php?y=11&...4+19%3A13%3A02

askerdeyken kimlik kontrolleri esnasında 3-4 terorirst yakalamıştık ... ve hepsi de ya üniversite mezunu ya üniversite ögrencısıydı ... toplanarak eylem yaparak teroru bitirmek gibi bi düşünce sahibi olmak aptallık olur zaten ki kimse öyle bir iddiada bulunmadı . peki sana bir soru o kopek surulerı istanbulun gobeginde bınlercesi toplanıp eylem yaptıgında sen rahatsız olmuyormusun zoruna gıtmıyor mu , küfürler saymıyormusun içinden .. peki yüzlerce motorun binlerce kişinin toplanıp onlara olan nefretını kusması rahatsız etmezmi onları sence gözdağı vermezmi ? psikolojik baskı yaratmazmı ? .. eğer yollarda bizi görünce gururlanan heyecanlanan gözlerinin içi gülen ,moral bulan kendini güçlü hisseden anaları ,yaşlı amcaları ,cocukları görseydın eminim ki burada yazdıgın kelımeler tamamen farklı olurdu . ama şu da bi gerçekki en baştan benimde tahmin ettiğim gibi apaçiler gene herzaman heryerde olduğu gibi organizasyonun içine s.cmak için elinden geleni yapsada fazla etkılı olamadılar . buarada katılanların tamamı kuryeydi .

Alıntı ~~NEO~~ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bizim iş biraz karışıktı o nedenle aramadım seni kusuruma bakma... Bi ara birlikte gideriz...
    sorun yok mehmetim bizde sabah anıtkabire gittik sonra eve gelince de yatıp dinlendik yani biz gidemedik mavigöle

!Lk£® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    mavi göl olayı ne zaman abi, fazla takip edemiyorum tarih yazdıysanız kaçırmış olabilirim.akşam 6-7 den sonra ise mangal olayını kaçırmamak lazım
    Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
    Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
    Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    beyler selam.
    çoruma gittik geldik bayağı kalabalıktı. keşke gelen olsaydı yolculuk da gayet keyifliydi.

bu arada aquapark demişsiniz ama merak ettim şimdi bu kadar erkeği hangi aqupark ya da havuz kabul eder
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler selam.
    çoruma gittik geldik bayağı kalabalıktı. keşke gelen olsaydı yolculuk da gayet keyifliydi.

bu arada aquapark demişsiniz ama merak ettim şimdi bu kadar erkeği hangi aqupark ya da havuz kabul eder
    hoşgeldin emir ....
    valla aqua park dedik ama bende meerak etmiyor değilim bakalım hangi park alacak alan park yönetimini tebrik edeceğim...

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Havalimanı yakınında birtane otelin aqua parkı var.Güzel biryer çok kalabalıkta olmuyor.Tavsiye edilir

Motosikleti
    KAWASAKİ
    http://tvarsivi.com/player.php?y=11&...4+19%3A13%3A02

askerdeyken kimlik kontrolleri esnasında 3-4 terorirst yakalamıştık ... ve hepsi de ya üniversite mezunu ya üniversite ögrencısıydı ... toplanarak eylem yaparak teroru bitirmek gibi bi düşünce sahibi olmak aptallık olur zaten ki kimse öyle bir iddiada bulunmadı . peki sana bir soru o kopek surulerı istanbulun gobeginde bınlercesi toplanıp eylem yaptıgında sen rahatsız olmuyormusun zoruna gıtmıyor mu , küfürler saymıyormusun içinden .. peki yüzlerce motorun binlerce kişinin toplanıp onlara olan nefretını kusması rahatsız etmezmi onları sence gözdağı vermezmi ? psikolojik baskı yaratmazmı ? .. eğer yollarda bizi görünce gururlanan heyecanlanan gözlerinin içi gülen ,moral bulan kendini güçlü hisseden anaları ,yaşlı amcaları ,cocukları görseydın eminim ki burada yazdıgın kelımeler tamamen farklı olurdu . ama şu da bi gerçekki en baştan benimde tahmin ettiğim gibi apaçiler gene herzaman heryerde olduğu gibi organizasyonun içine s.cmak için elinden geleni yapsada fazla etkılı olamadılar . buarada katılanların tamamı kuryeydi .
    Sevgili dostum, ikimizde aynı şeylerden bahsediyoruz aslında ama neyse uzatmaya gerek yok... Sende haklısın, bende... Bende elinde bayrakla gezen bi motorcuyla gurur duyarım ama insanların çoğunluğu da asker uğurlaması, düğün v.b bi olay da zannedebilir... Burası Türkiye...

Benim amacım polemik yaratmak v.s. değil, sadece duyarsızmışız gibi hitap ettiğinden cevap verme hakkımı kullandım... Seni kırdıysam da özür diliyorum... Bu konuyu da burada bitirmek istiyorum... Çünkü uzadıkça uzar bu konu... 25 yıldır çözülemeyen düğüm burada yazarak çözülmeyecek, en güzeli konuyu kapatmak bence... Bir gün uygun şartlar oluşursa uzun uzun konuşuruz, tartışırız... Ama sanırım bunun yeri burası değil... Saygılar...

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Ya antalya dedemanın aquaparkı var, ben çarşamba günü orada olacağım, ben orada elemanları kafaya alırım siz perşembe günü gelebilirsiniz =)=)

ona da gittim kenan ama beğenmedim dakikalarca sıra bekliyorsun bot almak için.beklemem diyorsan 6 lira kirası

ben duyarsızlıktan bahsederken genel olarak konuştum zaten ,kimseyı hedef almadım . bu organizasyonu ben yada biz düzenlemedik , dernek düzenlemiş bizde duyunca yardımcı olalım istedık ama genel olarak bi duyarsızlık sözkonusuydu .ben özellikle foruma cok guvenıyordum ve katılımolacağını düşündüm . çünkü forumdaki arkadaşlar genel olarak hep bilinçli ve kaliteli insanlar , ama iş dolayısıyla internete giremedim ve düzgün bi konu açıp reklamını yapamadım . o yuzdende gaccal arkadaşımızı arayıp rica ettim ,oda saolsun yazmış ankara grubuna . ama hiç ilgi görmeyişi ve katılım olmayışı gercekten uzucuydu . bi ermenı ölünce binlerce insan sokağa dökülürken , böyle hassas durumlarda halkımız neden tepkisiz kalıyor ,umursamaz davranıyor ,anlamak mumkun deil .. aynı organızasyon 4 yıl önce bı aksam karar verılıp gunduz uygulanmış ve sadece yolda gören motorcuların katılımıyla sayıları 250-300 ü bulmuş , şimdi ise 100 ü geçmedi . ya 4 yıl sonra ? .. . bugun okuduğum bi cümleyi yazayım ; Değişik bir milletiz ... işler düzgünse ertesi günü bile düşünmeyiz ,birbirimizi yeriz . işler karıştıkça ağır ağır uyanmaya başlarız. iyice karışınca da , kenetlenip olmayacak işleri başarırız ... birşeyleri anlamak yada başarmak için kaç bin şehit daha vermemiz gerekıyor ? .

bu arada kırgınlık sözkonusu deil , kimseyi kırmakta istemedım, ıstememde . aksi bi durum söz konusuysa bende özür dilerim

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler