Çoruma gitmek konusunda gönüllüyüm ama tek bir şartım var hız limiti 70-80 :D malum titreşim uzun yolda canımı okuyo. başka yerde olur gelirim ben 4 haftada 1300 km salcano sm 250 ile hemde hız 70 km ile :S
Çoruma gitmek konusunda gönüllüyüm ama tek bir şartım var hız limiti 70-80 :D malum titreşim uzun yolda canımı okuyo. başka yerde olur gelirim ben 4 haftada 1300 km salcano sm 250 ile hemde hız 70 km ile :S
evet arkadaşlar 21.07.2011 perşembe saat 19:00 da metropol sineması karşısında bulunan voodoo pub'da buluşma yapıyoruz.tüm arkadaşlarımıza duyurulur... orada buluşma yapıldıktan sonra duruma göre mekan değişikliği yapabiliriz
1-nezih77-selma hüseyin
2-???
kaça kadar takılırız??? ben işten 10da cıkıyorumda
1-)nezih77-selma hüseyin
2-)GaCCaLL
3-) ??
Yok Mu arttıran??
Geçenki gibi olursa 11.30 a kadar ama hüseyin abi geldiğine göre biraz daha geç gitme imkanımız var sanki? birde Kenan dostum bize geçenki gibi yer ayarlicaksa bilelim
ANGARAJ
hız sorun değil yavaş gelen azcık sonra gelir en kötü
ama pek grup olacak bir çoğunluk sağlayamıyoruz sanırım ??
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
yarınki planım belirsiz ama en kötü uğramaya çalışırım mutlaka
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
emir sen boşver leblebi yeme olayını bu sıcakta o kadar yol çekilmez
mutlaka bekliyoruz güzel sohbetini özledik
evet arkadaşlar 21.07.2011 perşembe saat 19:00 da metropol sineması karşısında bulunan voodoo pub'da buluşma yapıyoruz.tüm arkadaşlarımıza duyurulur... orada buluşma yapıldıktan sonra duruma göre mekan değişikliği yapabiliriz
1-)nezih77-selma hüseyin
2-)GaCCaLL
3-) ??
Yok Mu arttıran??
Yarın bende gelebilirim arkadaşlar. Kenan nerelerde. Vodoo Kenansız olmaz
21 inde bende voodoo dayım yarın görüşmekuzere saat 8-9 gibi gelmiş olurum herkes motorlami gelecek?? İçki sorun olmasın motorla ;)
1-)nezih77-selma hüseyin
2-)GaCCaLL
3-)RamuthRa (Kenan)
4-)WTP (Ertan)(Emin değilim sormam lazım)
5-)Motorrider
6-)Mukavemeth
Yok mu Artıran ???
şimdi Yunus müdür, ben yandaki masayı da bize katarız diye düşündüm ama adamlar kalkmadılar, yazdım onları kara listeye, ayarlarız yaa en azından ayakta kalmadık olm 2 masa ayarladım size işte aaaa, bu sefer daha erken giderim =)=)
---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:42 ----------
Evett yaaa voodoo olunca bensiz olmaz hacı, severim gelirim, içeriz takılırız, muhabbetimizi ederiz, pek güzel olur =)
Yok dostum alkol sorun olmaz, içen içer, içmeyen kafasına göre ne isterse içer, bizde kısıtlama olmaz =)=) Herkes motorla gelir, ertan hariç =P bahtsız adam ya motor yine bozuldu adamın =(
Ölmez sağ kalırsam bu sefer bende geliyorum... Motor olmazsa metroyla gelicem... Sonuçta onda da bi motor var dimi ?
Yanımda bir kişi daha olabilir ama işten 20:00 da çıkacağım için 20:45 civarı ancak gelebiliriz... İşyeri kazan da olunca mesafe uzun oluyor malum...
21.07.2011 perşembe günü, saat 19:00 da metropol sineması karşısında bulunan voodoo pub'da buluşuyoruz...
1-)nezih77-selma hüseyin
2-)GaCCaLL
3-)RamuthRa (Kenan)
5-)Motorrider
6-)Mukavemeth
7-)~~NEO~~
21.07.2011 perşembe günü, saat 19:00 da metropol sineması karşısında bulunan voodoo pub'da buluşuyoruz...
1-)nezih77-selma hüseyin
2-)GaCCaLL
3-)RamuthRa (Kenan)
5-)Motorrider
6-)Mukavemeth
7-)~~NEO~~
8-) ???
bu gün mesai ye kalmassam ben gelmeye çalısacagım; ( malum ılk motorum kızılay )
kaça kadar oradasınız bn 10da cıkıyorum ?
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)