slm ankara mt nbr nasılsınız ?
slm ankara mt nbr nasılsınız ?
24 temmuz pazar Çorum motosİklet ŞenlİĞİ'ne gİdelİm mİ ???
NE dersiniz ? Sabah erken çıkacağız yol 240 km civarı. elmadağ virajları keyifli olur yine çorum girişinde koparan virajları da güzeldir. Şenliğe katılır yemek yer muhabbet eder çevreyi turlar akşam da döneriz.
Kimler gelmeyi düşünür ??
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
110-120 yapmasın 100 ile rahatlıkla gidersin 110-120de titreşim manyağı olma ihtimalin var benden sölemesi
ANGARAJ
Merhabalar, Çankaya'ya yakın olup gitar çalan, gitardan anlayan, biraz da boş vakti olan kimse var mıdır aranızda?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Bu kadar hızlı bir cevap beklemiyordum
Satmayı düşündüğüm bir gitar için takas teklifi geldi de, henüz ben de bilmiyorum düşünüp düşünmeyeceğimi ama, olursa diye buradan en azından herşeyi yerli yerinde midir diye bakacak birini bulabilir miyim diye düşünüyordum.
slm angaralı motor severler nihayet açıklandı ehliyet snav sonuçları ve geçtim son 20 gün kaldı eğer bir gezi tertipleyecek arkadaşlarım varsa nolurrr bayramdan sonraya ayarlasınlar bende katılmak istiyorum baştan sona okudum formu çok güzel zaman geçirmiş arkadaşlarım ben de bir üyesi olmak istiyorum motorum tvs apache 150 oda ehliyet almamı bekliyo ewde yatıyo bayramdan sonra hangi pazar nereye olursa gelirim sevgiler saygılarr...
Teşekkürler, tamamdır o zaman, iş daha ciddiye binerse bir daha rahatsız ederim ben burayı
Bu arada sen de hoşgeldin Yasin...
arkadaşlar 20.07.2011 tarihinde bir buluşma ayarlayalım mı ???
hoşbuldukkk arkadaşlarım beraber çok yere gitcez inş.
daha yeni aldım mesajını kardeşim sen bilirsin ister bu gün ister perşembe bize uyar nasıl istersen
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)