ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
ankaranın kışı serttir, soğuktur, son birkaç yıldır çok da yağmurludur.
yollarda kuryelerden başka pek motor göremezsin.
bütün yıl binenler biliyorum ama zorlu bir tercih.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ben varım işte... 1 senede toplam 20,000 km yapmışım... ki bir de motor değişikliği esnasında 1,5-2 ay kadar motorsuz kalmıştım..
kar yağışı dışında yağmur çok ırgalamıyor. ama kar yağdıktan sonra ankara'nın hava sıcaklıkları sebebiyle karın tamamen kalkması sorun oluyor. durum böyle olunca ana arterlerdeki trafik yoğunluğu inanılmaz artıyor ve motorlu ulaşım daha tehlikeli hale geliyor. iyi düşünülüp verilmesi gereken bir karar. ben pişman değilim, bu sene de böyle devam edecek. araba bağımlılığımdan kurtuldum. mutluyum. sözü merkez'e bırakıyorum.
it's a long way to the top...
eee evet. teşekkürler WTP.
konya sütüdyomuzda gaccall var şimdi.
kış ve bmw konusunda fikirlerini alacağız.
gaccall merhaba.
gaccall??
...
sanırım bağlantı kesildi.
evet devam ediyoruz.
trabzonspor Serkan Balcı'nın geçen sezon oynanan Beşiktaş maçında bilerek oyundan atıldığı iddialarını yalanladı.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Bugün Taşkın'la güzel bir Karagöl +Çubuk barajı gezisi +mangal keyfi yaptık resimleri nasıl yüklediğimi öğrenince ilk fırsatta yükleyeceğim önümüzdeki haftalarda daha kalabalık olmak ümidiyle
Bunlar Reklam Kokan Hareketler Mayk!!
Çok Sayın Kuvvetmacunu Ben tam techizatlı BMW'li kameraman GaCCaLL Kelle! Kış ve BMW hakkındaki görüşlerimi daha yaşayamadığımdan dolayı yorumlayamayacağım, lakin ki kış ve motor hakkındaki düşüncelerimi istiyorsanız o konu hakkında bir kaç lakırdım olabilir
eee evet. teşekkürler WTP.
konya sütüdyomuzda gaccall var şimdi.
kış ve bmw konusunda fikirlerini alacağız.
gaccall merhaba.
gaccall??
...
sanırım bağlantı kesildi.
evet devam ediyoruz.
trabzonspor Serkan Balcı'nın geçen sezon oynanan Beşiktaş maçında bilerek oyundan atıldığı iddialarını yalanladı.
ANGARAJ
Sabah olsada yeni motorumu almaya gitsem. Yunusda(GaCCaLL) bende rahatlasam artık. Ama bu sefer adam notere motorla gelmeyecek ve kaza yapmayacak. Gidecem kendim alacam motoru olduğu yerden
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
oy oyy oyyy lunaparktaydık şimdi geldik eve çok güzeldi...
yav bi ara toplaşsak beraber gitsek derim.
merhaba arkadasşlar yeni bir üyeyim aranızda
çok güzel etkinlikler yapmışssınız tebrik ederim.
bu hafta içi bir mini orta karadeniz turu planlıyorum katılmak isteyen olurmu?
wilhami@yahoo.com burdan ulaşabilirsiniz teşekkürler
ve diğer arkadaşlar...
Cevaplar için teşekkürler içimi rahatlattınız. 1 ay bile olsa motor kullanmamaya razıyım, dediğiniz gibi soğuk problem değil sadece kar olmasın yeterli. Motosikletimi alınca inşallah bende buluşmalarınıza, etkinliklerinize vs. katılacağım.
Tekrar teşekkürler.
ana alterler, açık yollar, o yollarda otobüslerin olması daha iyi, otobüsün arkasında kalıp otobüsün motorun sıcağı gelince inanılmaz rahatlarsın =) yaz kış kullanabileceğin bir güzergah ama etliğin yukarıları olmasa iyi olur, o yokuşlar sabah buzlanmada sıkıntı yaratabilir dostum.
buberk in görüstügü 3 kişide satmış bu ne şanstır arkadaş :S alacak motor var para yok para var alacak motor yok
ankaralı arkadaşlar selam,
ankaralı honda kullanıcılarına sormak istediğim bir soru var, honda efe'den memnun musunuz? motoru bu hafta bir tamirat için götürmeyi düşünüyorum, ilgilller mi , motoru çabuk teslim ediyorlar mı, yani kısaca tavsiye edermisiniz honda efe nin motosiklet servisini?
ankarada bir tek efe var biliyorum tavsiye edilmezse istanbula götürmeyi düşünüyorum.
herkese teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)