Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    Alıntı motoriderrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neresi burası?
    meşhur şile - ağva yolu hocam gördüğüm en virajlı ve en manzaralı yolu
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı guitarmix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar.
    Ankara'ya yeni taşındım, işe başladım ve malum olarak sabah iş saatlerindeki trafik ve otobüslerin ful çekmesi beni oldukça rahatsız ediyor. Bu yüzden bir motosiklet almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bikaç nokta var. Ankara'nın kışının çok sert geçtiğini söylüyolar, Ankara'da kışın motosiklet kullanmak desem bana neler söyleyebilirsiniz? Sonuçta motosiklet alıp 5 ay işe otobüsle gitmek pek mantıklı değil.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    hoş geldiniz ...ankarada çok fazla kar yağmaz ,yağan kar ise en fazla 1 hafta yerde kalır. soğuk beni etkilemez sıkı giyinir çıkarım diyorsan sorun yok.buluşmalarda görüşmek ve katılımcı olmanız dileklerimle

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Merhaba arkadaşlar.
    Ankara'ya yeni taşındım, işe başladım ve malum olarak sabah iş saatlerindeki trafik ve otobüslerin ful çekmesi beni oldukça rahatsız ediyor. Bu yüzden bir motosiklet almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bikaç nokta var. Ankara'nın kışının çok sert geçtiğini söylüyolar, Ankara'da kışın motosiklet kullanmak desem bana neler söyleyebilirsiniz? Sonuçta motosiklet alıp 5 ay işe otobüsle gitmek pek mantıklı değil.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    Hüseyin abinin dediği gibi kar pek yerde kalmaz ama soğuğu iyidir cidden, sıkı giyinirsen kullanabilirsin ama son zamanlarda şiddetli yağmurlar revaçta, göllerin içinde sürmeye alışman gerekir, gölde motor kullanma prosedürü için chopperrider a danışabilirsin =)=)

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    ankaranın kışı serttir, soğuktur, son birkaç yıldır çok da yağmurludur.
    yollarda kuryelerden başka pek motor göremezsin.
    bütün yıl binenler biliyorum ama zorlu bir tercih.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    '10 GV 250
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ankaranın kışı serttir, soğuktur, son birkaç yıldır çok da yağmurludur.
    yollarda kuryelerden başka pek motor göremezsin.
    bütün yıl binenler biliyorum ama zorlu bir tercih.
    ben varım işte... 1 senede toplam 20,000 km yapmışım... ki bir de motor değişikliği esnasında 1,5-2 ay kadar motorsuz kalmıştım..

kar yağışı dışında yağmur çok ırgalamıyor. ama kar yağdıktan sonra ankara'nın hava sıcaklıkları sebebiyle karın tamamen kalkması sorun oluyor. durum böyle olunca ana arterlerdeki trafik yoğunluğu inanılmaz artıyor ve motorlu ulaşım daha tehlikeli hale geliyor. iyi düşünülüp verilmesi gereken bir karar. ben pişman değilim, bu sene de böyle devam edecek. araba bağımlılığımdan kurtuldum. mutluyum. sözü merkez'e bırakıyorum.
    it's a long way to the top...

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    eee evet. teşekkürler WTP.

konya sütüdyomuzda gaccall var şimdi.
    kış ve bmw konusunda fikirlerini alacağız.

gaccall merhaba.
    gaccall??
    ...
    sanırım bağlantı kesildi.
    evet devam ediyoruz.
    trabzonspor Serkan Balcı'nın geçen sezon oynanan Beşiktaş maçında bilerek oyundan atıldığı iddialarını yalanladı.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    BMW R 1150 GS
    Bugün Taşkın'la güzel bir Karagöl +Çubuk barajı gezisi +mangal keyfi yaptık resimleri nasıl yüklediğimi öğrenince ilk fırsatta yükleyeceğim önümüzdeki haftalarda daha kalabalık olmak ümidiyle

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı WTP adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben varım işte... 1 senede toplam 20,000 km yapmışım... ki bir de motor değişikliği esnasında 1,5-2 ay kadar motorsuz kalmıştım..

kar yağışı dışında yağmur çok ırgalamıyor. ama kar yağdıktan sonra ankara'nın hava sıcaklıkları sebebiyle karın tamamen kalkması sorun oluyor. durum böyle olunca ana arterlerdeki trafik yoğunluğu inanılmaz artıyor ve motorlu ulaşım daha tehlikeli hale geliyor. iyi düşünülüp verilmesi gereken bir karar. ben pişman değilim, bu sene de böyle devam edecek. araba bağımlılığımdan kurtuldum. mutluyum. sözü merkez'e bırakıyorum.
    Bunlar Reklam Kokan Hareketler Mayk!!

eee evet. teşekkürler WTP.

konya sütüdyomuzda gaccall var şimdi.
    kış ve bmw konusunda fikirlerini alacağız.

gaccall merhaba.
    gaccall??
    ...
    sanırım bağlantı kesildi.
    evet devam ediyoruz.
    trabzonspor Serkan Balcı'nın geçen sezon oynanan Beşiktaş maçında bilerek oyundan atıldığı iddialarını yalanladı.
    Çok Sayın Kuvvetmacunu Ben tam techizatlı BMW'li kameraman GaCCaLL Kelle! Kış ve BMW hakkındaki görüşlerimi daha yaşayamadığımdan dolayı yorumlayamayacağım, lakin ki kış ve motor hakkındaki düşüncelerimi istiyorsanız o konu hakkında bir kaç lakırdım olabilir
    ANGARAJ

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Sabah olsada yeni motorumu almaya gitsem. Yunusda(GaCCaLL) bende rahatlasam artık. Ama bu sefer adam notere motorla gelmeyecek ve kaza yapmayacak. Gidecem kendim alacam motoru olduğu yerden
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

oy oyy oyyy lunaparktaydık şimdi geldik eve çok güzeldi...
    yav bi ara toplaşsak beraber gitsek derim.

Motosikleti
    FAZER8
    merhaba arkadasşlar yeni bir üyeyim aranızda
    çok güzel etkinlikler yapmışssınız tebrik ederim.
    bu hafta içi bir mini orta karadeniz turu planlıyorum katılmak isteyen olurmu?
    wilhami@yahoo.com burdan ulaşabilirsiniz teşekkürler

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoş geldiniz ...ankarada çok fazla kar yağmaz ,yağan kar ise en fazla 1 hafta yerde kalır. soğuk beni etkilemez sıkı giyinir çıkarım diyorsan sorun yok.buluşmalarda görüşmek ve katılımcı olmanız dileklerimle
    Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hüseyin abinin dediği gibi kar pek yerde kalmaz ama soğuğu iyidir cidden, sıkı giyinirsen kullanabilirsin ama son zamanlarda şiddetli yağmurlar revaçta, göllerin içinde sürmeye alışman gerekir, gölde motor kullanma prosedürü için chopperrider a danışabilirsin =)=)
    ve diğer arkadaşlar...

Cevaplar için teşekkürler içimi rahatlattınız. 1 ay bile olsa motor kullanmamaya razıyım, dediğiniz gibi soğuk problem değil sadece kar olmasın yeterli. Motosikletimi alınca inşallah bende buluşmalarınıza, etkinliklerinize vs. katılacağım.
    Tekrar teşekkürler.

Motosikleti
    Scrambler Ducati Classic
    ve diğer arkadaşlar...

Cevaplar için teşekkürler içimi rahatlattınız. 1 ay bile olsa motor kullanmamaya razıyım, dediğiniz gibi soğuk problem değil sadece kar olmasın yeterli. Motosikletimi alınca inşallah bende buluşmalarınıza, etkinliklerinize vs. katılacağım.
    Tekrar teşekkürler.
    Hergün yapacağın güzergah hangisi. Yazarsan daha fazla fikir söyleyebiliriz. Ankarada kışın motora binmek biraz ..döt istiyor. Soğuktan tabi

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı bsd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hergün yapacağın güzergah hangisi. Yazarsan daha fazla fikir söyleyebiliriz. Ankarada kışın motora binmek biraz ..döt istiyor. Soğuktan tabi
    İlgin için teşekkürler Hafta içi her gün yapacağım güzergah Etlik-Kavaklıdere (Kuğulu Park mevkii).

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    İlgin için teşekkürler Hafta içi her gün yapacağım güzergah Etlik-Kavaklıdere (Kuğulu Park mevkii).
    ana alterler, açık yollar, o yollarda otobüslerin olması daha iyi, otobüsün arkasında kalıp otobüsün motorun sıcağı gelince inanılmaz rahatlarsın =) yaz kış kullanabileceğin bir güzergah ama etliğin yukarıları olmasa iyi olur, o yokuşlar sabah buzlanmada sıkıntı yaratabilir dostum.

Motosikleti
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sabah olsada yeni motorumu almaya gitsem. Yunusda(GaCCaLL) bende rahatlasam artık. Ama bu sefer adam notere motorla gelmeyecek ve kaza yapmayacak. Gidecem kendim alacam motoru olduğu yerden
    hadi bakalım Buğrahan hayırlı haberlerini bekliyoruz hakan aldı sıra sende
    ANGARAJ

kahkahax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ EN500
    buberk in görüstügü 3 kişide satmış bu ne şanstır arkadaş :S alacak motor var para yok para var alacak motor yok

Motosikleti
    Alıntı kahkahax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buberk in görüstügü 3 kişide satmış bu ne şanstır arkadaş :S alacak motor var para yok para var alacak motor yok
    ben 50 kere dedim ama azınızı yüzünü ayırmayın sonra bakakalırsınız diye dimi? şu fizmerdeki elemanda mı satmış yahu?
    ANGARAJ

kahkahax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ EN500
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 50 kere dedim ama azınızı yüzünü ayırmayın sonra bakakalırsınız diye dimi? şu fizmerdeki elemanda mı satmış yahu?

evet oda satmıs bugra baktıktan sonra bırı gelmıs anlasmıslar satısı yapacaklarmıs bu gun

ankaralı arkadaşlar selam,
    ankaralı honda kullanıcılarına sormak istediğim bir soru var, honda efe'den memnun musunuz? motoru bu hafta bir tamirat için götürmeyi düşünüyorum, ilgilller mi , motoru çabuk teslim ediyorlar mı, yani kısaca tavsiye edermisiniz honda efe nin motosiklet servisini?
    ankarada bir tek efe var biliyorum tavsiye edilmezse istanbula götürmeyi düşünüyorum.

herkese teşekkürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler