çok güldük güzel muhabbet ettik valla kaçırdınız )
çok güldük güzel muhabbet ettik valla kaçırdınız )
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
evet arkadaşlar dün katılan, katılamayan, katılmak isteyipde arkadaşlarının yüzünden gelemeyen (NEO ) katılıcam deyip sonra okulda sınavı çıkıp tekrardan okula gidemeyip kimseninde numarası olmadığı için yine katılamayan ve katılacağım geçde olsa deyip de en son kalktığımızda dahi olsa yanımıza uğrayan herkeze teşekkür ediyorum!! Erhan abiye anahtarlık için birdaha teşekkür ediyorum burdan! Abi çok sağol ya
ANGARAJ
mekanik park koymuş kenan
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ya dün ehliyeti düşürmüşüm ,kurye bi arkadaş bulmuş restoranına bırakmış ,benide aradı haber verdı bende dedım aksam cıkarken alır giderim. bi gittim restorana ehliyet yok . kuryelerden biri öyle kuru kuruya olmaz demiş atmış ehliyeti cebine gitmiş . adamdaki mantaliteye bak ,böle bi durumda bile bişiler koparmak peşinde . zaten buluşmaya gec kalmısım bide 20 dakkika bu adamı beklemek zorunda kaldım . bi 10 dakka daha gecikse kendisi için pek hayırlı olmayacakdı muhtemelen o sinirle kendimi zor tuttum zaten ama koydugum laflar 10 yıl yeter ona. sonra kızılayda bide dönüşü kaçırdım xD , geri dönene kadar imanım gevredi valla :D zaten bilmiyoruz yolları
hadi yaa iyi bakalım hayırlısı olsun =)
---------- Post added at 15:24 ---------- Previous post was at 15:21 ----------
hadi ya, geçmiş olsun hacı, akşam bütün aksilikler seni bulmuş ya, artık bir sonraki buluşmaya dostum ama o adamın ağzını burnunu iyi kırmamışsın =)=)
selamlar ankara biz geldik...
Dün bende ilk defa buluştum arkadaşlarla ve çok keyif aldım. Bundan sonra da tekrarlayalım.
Yarın veya pazar günü için ben biraz yol yapmayı düşünüyorum. Daha önce hiç gitmedim ama fotoğraflardan Karagöl çok güzel gözüküyor. Gelmek isteyen olur mu?
beyler kusursuz bi fazer var 2007 model 17 bınde nokta hata yok motorda sıfır gibi . makina arayan varsa kacırmamasını şiddetle tavsıye ederım
slm arkadaslar . nbr nasılsınız sınavlara gıttım geldım cokda guzel gecdı =)))) onumuzdekı ılk bulusmada bır sey olmazsa aranızda bende olmak ıstıyorum =)
---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 12:57 ----------
Arkadaslar demın aldıgım bır habere gore 19 yasındakı bır genc kendısını arkadasım ve kuzenım vasıtasıyla azda olsa ı8sım ve sıma olarak tanıyorum
kendısı cankayada ybr 125 motoruyla paketcılık yapıyordu
gecenlerde bundan 20gun kadar once 2001 model hayabusa ıle bızım mahallede gordum
yenı aldıgını belırtmıstı
gıderkende baya suratlı cıkmıstı mahalleden
yazımı takıp edenler varsa bır kac gundur ankara dısında oldugumu bılıyorlardır
bugun sabaj bakkala ekmek almak ıcın cıkmıstım ve
genc arkadasımın mamakda kaza yaparak hastaneye kaldırıldıgını
ve bu sabah ıtıbarıylede
hayatını kaybettıgını ogrendım.
Bu kısıyı aramızda tanıyanlar bılenler varmı ?
yav arkadaşlar bi organizasyon ayarlasak ya bakın ben haftaya yine kaçmış olacağım tatile gitmeden bişeyler yapalım ne dersiniz
Merhaba arkadaşlar.
Ankara'ya yeni taşındım, işe başladım ve malum olarak sabah iş saatlerindeki trafik ve otobüslerin ful çekmesi beni oldukça rahatsız ediyor. Bu yüzden bir motosiklet almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bikaç nokta var. Ankara'nın kışının çok sert geçtiğini söylüyolar, Ankara'da kışın motosiklet kullanmak desem bana neler söyleyebilirsiniz? Sonuçta motosiklet alıp 5 ay işe otobüsle gitmek pek mantıklı değil.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)