"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
bugün düştüm..
facebook'a yazmayın bir şeyler ailenin haberi yok henüz..
it's a long way to the top...
vallaha mı moruk?
geçmiş olsun, var mı bişey?
bende var da motorda yok allahtan, benimki beleşe geçiyor nasıl olsa dkshakjdhakjdhkjasd :D:D:D:D:D dkjlsdakjdksldas
it's a long way to the top...
hayırlı olun güzel günlerde kullan
---------- Post added at 09:57 ---------- Previous post was at 08:42 ----------
bu hafta gezi var mı sağa sola
geçmiş olsun Ertan önemli bişey yoktur inşallah
napalım endüröcüler dışlıyo bizi )))
bu çarşamba akşamı toplantı yapalım derim. herkes önceden ayarlarsa kendisini ciddi katılımlı bi organizasyon yapalım, tanışmadığımız arkasdaşlarla tanışalım.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
şimdik dışlama filan yok gördüğünüz gibi diyoruz herkez gelebilir yok reyzingdi yok çapırdı endüroydu çinliydi capondu alamandı böle şeyler olmuyor lütfen milleti empoze etmeyelim buralarda onun için bu güzel havaların hatırına çarşamba günü bir buluşma yapalım derim ben hazır bende müsaitim önce bi liste çıkartalım ardından da nereye gidip ne yapabileceğimizi tartışırız ilk evvela alkolsüz bir ortam olacak onu bir belirtelim de sonradan alkollü alkolsüz muhabbeti yaşamayalım
eveeett geldik listemizi oluşturmaya:
1-)GaCCaLL
2-)Chopperrider
3-)???
Tanışmak isteyipde birtürlü organizasyon yapamadığımız arkadaşların katılımını israrla bekliyorum bu biline hatta isim vermek gerekirse özel istek de yapabilirim burdan..
uzun lafın kısası "gelin tanış olalım işi kolay kılalım"
ANGARAJ
telefon ile katılmak serbestmidir
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
1-)GaCCaLL
2-)Chopperrider
3-)
4-)KUVVETMİRA
5-)
6-)
7-)
18den sonra ise buluşma bende gelmek isterim.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
telefondan tam ortamın atmosferi yakalanmıyor hani birebir reelde bile hertarafa yetişemiyoruz haliyle kalabalık olunca ama olsun buluşmaların bi tadı da o oluyor zaten
bi zamanlar bi ilker vardı ne oldu ona gören duyan varmıdır
Tabikide 18den sonra çoğumuz çalışıyoruz malum hafta içi.18den sonra ise buluşma bende gelmek isterim.
ANGARAJ
Arkadaşlar tekrardan merhabalar. 2-2.5 ay önce üye olmuştum bu foruma ve birkaç yazmıştım Ankara grubuna. Sağolsun bazı arkadaşlar motorun olmasa da gel diye buluşmalarına davet etmişti. O günlerde fırsat olmadı gelemedim. Sonra da işler vs. foruma bile girmedim ama ilk motorumu aldım (GT250 R). 3 haftayı bitirdim motorumla beraber, siteyi de tekrardan takip etmeye başlıcam. İsmim Önder, umarım herkesle tanışma fırsatımız olur.
o zaman bir aksilik çıkmazsa
1-)GaCCaLL
2-)Chopperrider
3-)_pLay_06
4-)KUVVETMİRA
5-)ABolgi
6-)
7-)
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
tekrardan aramıza hos geldınız carsamba gunu olan gezıye sızıde beklerız . bende ankara mt ıle ılk kez gezıye cıkıcam . emınım sızlerıde aralarında gormek ısterler. . .
---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 19:04 ----------
arkadaslar motoruma alıcı cıkdı vos vos ıle tks etmek ıstıyor eger takas gerceklesırse carsamba gunu olan gezıye gelmem bıraz zorlasacakdır :(
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)