Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    motoriderrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Alıntı mukavemeth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saat 5 de güneş doğuyor . saat 8 geç olur gibi bence en geç saat 7 gibi buluşmuş olalım. hem öğlen sıcağına maruz kalmamış oluruz. Güzergahı neresi seçtik şimdi nallıhan üzerinden mi yoksa eskişehir yolu üzerinden mi on göre buluşma programı yapalım ben eryamandayım eğer nallıhandan gidersek ayaş yolunda optimum sularında buluşurum sizinle eğer eskişehir yolundan gidersek .çevre yoluyla kesiştiği yerde beklerim sizi
    Saat 7 bana uyar. Diğer arkadaşlar ne düşünüyor bilmiyorum. Brody eğer havada sorun olmaz ise geleceğini söyledi. Güzargah ve saat konusunda onunda fikirlerini alalım bence.

RamuthRa da gelebilirm demişti ama foruma girmiyor sanırım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------

Alıntı ~~NEO~~ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Arkadaşlar, size motorumun durumundan bahsetmiştim zaten... Motorda çok dert değil ama yeni haberini aldım, çocukluk arkadaşım düğün yapıyormuş... Zaten ilk fırsatta motoru değiştiricem, ilanı da verdim... Düzgün bi motor alayım bolca uzun yol yaparız... Bu motorla sorun oluyor...Yine de tek sorun motor olsaydı gelirdim ama şimdi bir de düğün çıkınca olmadı maalesef... Adam bana da son dakikada haber veriyor iyi mi ?!... Neyse artık başka sefere...

Mukavemeth, dostum kusuruma bakma... Bende Batıkent'teyim, yakınız, seni yanlız bırakmaya gönlüm de razı gelmiyordu ama baktım ki yol arkadaşı bulmuşsun, sevindim...

Sağ salim gidin, bolca eğlenin bizim yerimize de, fotoğrafları da bekliyorum... Gelince burada yine buluşur, sohbet eder, kısa da olsa yol yaparız... Dikkatli gidin - gelin, yolunuz açık olsun...
    NEO dönüşte görüşmek üzere o zaman. Güzel temennilerin için sağol

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW R 1150 GS
    yarın saat7-8 arası sağnak yağışlı 15derece, saat 8-9 arası 17derece yağmurlu sonrası sorunsuz ama yağmur sorun olacak gibi :S ne yağmurluğum var ne de yağmurda sürüş tecrübem :S

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:02 ----------

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/karayol...n-sistemi.aspx adresindenyola ve saate göre durum bildiriyor saat 6.30 7,00 arası çıkarsak sanırım yağıştan en az etkileniriz gibi görünüyor bi bakında karar verelim

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı motoriderrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saat 7 bana uyar. Diğer arkadaşlar ne düşünüyor bilmiyorum. Brody eğer havada sorun olmaz ise geleceğini söyledi. Güzargah ve saat konusunda onunda fikirlerini alalım bence.

RamuthRa da gelebilirm demişti ama foruma girmiyor sanırım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------

NEO dönüşte görüşmek üzere o zaman. Güzel temennilerin için sağol
    Selamlar,

İstanbulda ve hakketten yoğun olduğum için giremedim bakamadım buralara, işler planlandığı gibi gitmedi arkadaşlar, beni -1 yazın =(

motoriderrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Alıntı mukavemeth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarın saat7-8 arası sağnak yağışlı 15derece, saat 8-9 arası 17derece yağmurlu sonrası sorunsuz ama yağmur sorun olacak gibi :S ne yağmurluğum var ne de yağmurda sürüş tecrübem :S

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:02 ----------

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/karayol...n-sistemi.aspx adresindenyola ve saate göre durum bildiriyor saat 6.30 7,00 arası çıkarsak sanırım yağıştan en az etkileniriz gibi görünüyor bi bakında karar verelim
    Sadece yol yamurlu olsa iyi yarın Eskişehirde sağanak yağışlı gözüküyor. Ama işin enteresan tarafı bir tek yarın yamur var sonra hep açık. Yamurluğun olmadan birde tecrübesizim diyorsun o zaman yarını iptal edelim madem. Daha sonra başka yere gideriz artık.

Motosikleti
    BMW R 1150 GS
    temmuz ayında havalrın mağduru olupta festivale gidememekte komik :S başka yerlere artık

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Bu böyle olmayacak! olmadı biz ankara içinde bi festival düzenleyelim
    ANGARAJ

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu böyle olmayacak! olmadı biz ankara içinde bi festival düzenleyelim
    http://www.beyazgazete.com/haber/201...i-basladi.html
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kesin gidilmeli, alalım çadırları gidelim o zaman hayde!

Motosikleti
    BMW R 1150 GS
    kusura bakmayın baktım hava güzel saat 12 civrlarında dayanamadım fırladım yola kızılcahamam taraflarına doğru gittim ama yolu bilmediğim için uğurludan geri döndüm 15km kalmış şimdi baktım :( neyse haftaya daha güzel bir gezi-piknik ayarlıyalım grup daha zevkli olur

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    cuma öğleden sonra saat 16:00'da 2 CBR600f 2 BM f800s olmak üzere 4 motosiklet festivale doğru yola çıktık. Yolu zaten beypazarı-nallıhan üzerinden rota çizmekle uzatmıştık ancak ben bir de beypazarına kazan üzerinden gideyim diyince daha bi uzadı çünkü ben yanlış hatırlamışım güdül ayrımı kazan değil kızılcahamamdanmış böyle olunca kızılcahamam-güdül-beypazarı-nallıhan üzerinden gittik. beypazarında uzun bir yemek molası da verince karanlığa kaldık. üstelik yolda şiddetli sağanağa yakalanıp bir köy kahvesine sığındık okey oynayıp bekledik
    Nitekim totalde 388 km. yol yapıp festival alanına saat 24:00 gibi ulaştık.
    Yol inanılmaz güzeldi, ard arda bitmek tükenmek bilmez virajlar ve manzara çok iyiydi. Tabi gece karanlığı ve yağışta virajdan viraja koşmak keyifli olduğu kadar da ürkütücü idi. Özellikle sisin içine doğru sürmek baya eğlenceli oldu
    Festivalde eksiklikler vardı ama genelde güzeldi.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    iyi güzel de e hani foto?
    ANGARAJ

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Bir süre Ankarada yokum millet. Kendinize iyi bakın tatile gidiyorum. Ankara size emanet
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

SuPHi_36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250 R alacak (inş.)
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cuma öğleden sonra saat 16:00'da 2 CBR600f 2 BM f800s olmak üzere 4 motosiklet festivale doğru yola çıktık. Yolu zaten beypazarı-nallıhan üzerinden rota çizmekle uzatmıştık ancak ben bir de beypazarına kazan üzerinden gideyim diyince daha bi uzadı çünkü ben yanlış hatırlamışım güdül ayrımı kazan değil kızılcahamamdanmış böyle olunca kızılcahamam-güdül-beypazarı-nallıhan üzerinden gittik. beypazarında uzun bir yemek molası da verince karanlığa kaldık. üstelik yolda şiddetli sağanağa yakalanıp bir köy kahvesine sığındık okey oynayıp bekledik
    Nitekim totalde 388 km. yol yapıp festival alanına saat 24:00 gibi ulaştık.
    Yol inanılmaz güzeldi, ard arda bitmek tükenmek bilmez virajlar ve manzara çok iyiydi. Tabi gece karanlığı ve yağışta virajdan viraja koşmak keyifli olduğu kadar da ürkütücü idi. Özellikle sisin içine doğru sürmek baya eğlenceli oldu
    Festivalde eksiklikler vardı ama genelde güzeldi.
    beypazarında saat 6 civarında motorlarınızı gördüp uzun uzun bakıp iç geçirdim (maşallah deyip) başım önde anne benim neden yok diyerek ayrılmıştım :(

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı SuPHi_36 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beypazarında saat 6 civarında motorlarınızı gördüp uzun uzun bakıp iç geçirdim (maşallah deyip) başım önde anne benim neden yok diyerek ayrılmıştım :(
    arkadaşım neden gelmedin yanımıza tanışırdık .
    bu arada istediğin motora en kısa zamanda kavuşursun umarım.
    ama benim yaptığım hatayı yapıp 60 ay vadeli tüketici kredisiyle motor alma. öde öde bitmiyor vallahi
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    ama benim yaptığım hatayı yapıp 60 ay vadeli tüketici kredisiyle motor alma. öde öde bitmiyor vallahi
    dostum 60ay kredı ıle evmı satın aldın naptın sen ole :D bıter bıter sıkma guzel canını

SuPHi_36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250 R alacak (inş.)
    bakındım etrafa ama malesef göremedim sizi tanışmak isterdim açıkçası kısmetse vbaşka sefere tavsiye içinde tşk

Motosikleti
    Yahu sen memur değilmisin nasıl aldın tüketici kredisini :D vergi levhası filan istemiyorlar mı ona?
    ANGARAJ

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu sen memur değilmisin nasıl aldın tüketici kredisini :D vergi levhası filan istemiyorlar mı ona?
    biz de bordro veriyoruz kardeşim. niye ezdin ki sen şimdi beni

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    herkese benden çay.
    memura yok

aldım motoru bügün.
    savulun huleyn!!
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese benden çay.
    memura yok

aldım motoru bügün.
    savulun huleyn!!
    alacağın olsun
    motor da hayırlı olsun sorunsuz kazasız kullan inşallah. bunu da bi ıslatalım )

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler