Gulp!
ben niye BMW aldım sanıyorsun zati (çamura yatma mode on!)
İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen bakınız gerçekler bu resimde de mevcut yeterince?
ANGARAJ
vay ajan provakatör vay, ankara sayfasını berlin sayfasına çevirdin zaten.
yakala o zaman, tüm bmw tutkunlarına gelsin;
http://www.youtube.com/watch?v=pEdoLKknCi0
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Dur o zaman birtanede ben paylaşayım da BMW tutkunları çoğalsın madem
esas videoyu direk izletebiliyoruz ya bu sayfadan onu beceremedim ahh ahh!!
ANGARAJ
bmw hikaye, adamda tip var topraam
yamaha gibisi var mı la, türküsü bile var;
http://www.youtube.com/watch?v=zDou-EW4CC0
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Vay arkadaş, sayfayı Nazilerle, Samuraylar sarmış...!! Uğranmaz artık buralara...
Arkadaşlar merhaba
Emok fuarına Eskişehir'e Ankaradan gidecek olan yok mu? Fuar bu haftasonu ben gitmeyi düşünüyorum motorla. Siz ne dersiniz?
ben cuma öğleden sonra yola çıkmayı planlıyorum bir aksilik olmazsa emok için
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Biz de eşimle gitmeyi düşünüyoruz. Büyük ihtimal c.tesi sabah olacak.
10.emok festivali diye forum açıp sormuştum ankaradan gidecek var mı diye. kimse cevap vermedi. Biz de aynı gün gideceklerle beraber gitmek isteriz.
bende gitmeyi planlıyorum. yalnız konvoyu biraz yavaşlatabilirim. motor 250 lik çinli ve 1.5 yıldır yatıyordu buji yağ vs değişti umarım yolda bırakmaz. Daha önceki emok a gidenler ne almamızı önerirler yanımıza.
Dün akşam dalgın kafayla festival yazacağıma fuar yazmışım.
Gerçi fuardan farkı olmuyor her marka, çeşit motor oluyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:25 ----------
Arkadaşlar ben daha yeniyi Ankara da. Deneyimli forumda sözü geçen arkadaşlar bir el atarlarsa bir grup kurup cumartesi sabah erkenden Emok'a doğru gaz açalım derim.
Fazla vaktimiz kalmadı bir an önce organize olalım bence.
arkadaşlar çalışmıyor olsam hep beraber giderdik ama malesef ki çalışıyorum haftasonları bile ertan(wtp) arada okuyor sayfayı geçen onlar gitmişlerdi kenanla umarım görürde yazar buralara.
ha organizeden kastınız gidecek arkadaşlar liste oluşturmaya başlasın hangi gün gidecekseniz bende arkanızdan su dökmeye uğurlamaya gelirim olmadı
ANGARAJ
arkadaşlar kim hangi gün gideceğini yazarsa organize olmak kolay olacaktır.
Ben bir ya da iki arkadaşımla birlikte cuma öğleden sonra yola çıkacağım.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ertan ve ben sarıcakayadaki festivale gitmiştik, gayet güzeldi gayet eğlendik, bu festivalede gelmek istiyorum ancak ekürüm ertan gelemiyor =( ama cidden gitmeyi düşünüyorum, şu an istanbuldayım ama cuma akşam ankaraya geliyorum, eğer planlarda bir değişiklik olmazsa pazartesi sabah tekrar istanbula gelmem gerek, cumartesi sabah erkenden gidip, bir gece kalabilirim yani, yol konusunda ben yaklaşık 100 km/h ( max ) hızla seyredebilirim, malum gv250miz yok bizim =) muhtemelen sizin hızınızı kesmiş olurum, dediğim gibi kesin birşey yok ama biz sana ayak uydururuz derseniz sizlere katılmak, bir gece kamp atıp, ertesi gün basıp gelmek isterim şahsen
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)