yeni gelen arkadaşlara can-ı gönülden hoşgeldin der, yapacağımız buluşmalarda kendilerini de aramızda görmekten çok mutlu olacağımızı belirtmek isterim.
sağlıcakla
ANGARAJ
Aramıza yeni katılan arkadaşlara bende ''Hoşgeldiniz'' diyor, selamlarımı iletiyorum... Artık buluşmalarda şöyle 10 - 15 motor olsak, uzun yol yapsak çok keyifli olur sanıyorum... Umarım yeni arkadaşlarda buluşmalara katılım gösterirler...
Sevgili arkadaşlar, haftasonu için aktivite önerisi sunuyorum...
Ankara'nın rutin aktivitelerinin dışında, farklı bi organizasyon olduğu için değişik bi ortam hepimize iyi gelebilir diye düşünüyorum... Saygılar...
aramıza katılan herkese hoşgeldiniz diyorum
hoşbulduk daha önce tanıştık biz ama gezgin pide ye hayırlı olsuna gitmiştik emir abiyle gelmiştim ben
[/QUOTE]
selam arkadaşlar drag yarışlarında buluşmaya ne dersiniz
27/06/2011 tarihinde hipodrumda buluşma dilegi ile
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Ufuktepe veya atapark semtlerden olanlar varmı _? ben aranıza kısmi olarak katıldım . ehliyetimi alıp sonrada güzel bi motor aldıktan sonra size katılmayı düşünüyorum...
Ankara Ahalisi ne alemdesiniz??
Dün AKMnin ordan çıkan 2 şahin ile karşı karşıya kaldım tam anıtkabirin ordan biri drift yaparak döndü ve o esnada bende tam virajdaydım. ne demek istedi acaba?
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 85 kullanıcı var. (0 üye ve 85 misafir)