mafya mısınız ulen bana dağılııınn hulleeyyynnnnn!!!!
mafya mısınız ulen bana dağılııınn hulleeyyynnnnn!!!!
ANGARAJ
gelirim
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
aramızda şifreli konuşmayalım lütfen beylerrrrr
ANGARAJ
kuş yuvaya girdi. yarın malum yerdeyim. tamam.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
anlaşıldı müdür
aman dikkat parolayı vermeyene şifre vermeyin. aramızda ALMAN casusları dolaşıyor
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
şu perşembeyi cuma yapsanızda bende gelsem perşembeleri çayyolunda bisiklete biniyoruz da
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
iyi peki yarın sende gel, unutma bu kıyağımı
http://www.youtube.com/watch?v=SPZ6s2Bny_w
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
hava ne kadar da güzel Yahu!! Şimdi bütün razingciler kuruzırcılar Kara kara düşünüyordur eh buluşmayı biz kendi kendimize yapalım bari napalım
ANGARAJ
havaya bak kaç gündür evde duruyo motor süermedim gitti yaa
Ben de dün motoru şirkette bırakmak zorunda kaldım kafayı yedim gece boyunca yaa
Sabredin arkadaşlar pazar günü hava sıcaklıkları yükselip yağmur bitiyomuş..
[B]Rüzgara karşı koşmadıysan onla esmeyi bilemezsin, henüz motora binmediysen ben yaşıyorum diyemezsin :wiinkk:[/B]
eksiksiz her gün motora biniyorum!
ANGARAJ
sanırım pazartesı gunu ıtıbarıyle yavas yavas yagmurlardan kurtulmaya baslıyoruz :D
haftaya bır gezı yapsak nasıl olur ?
günlerce her gün ıslana ıslana sürdüm, çetin emeçte 35 santim suların içinde geçtim gittim artık buzlanma olmadığı müddetçe sorun yok ) sonbahar gelince neopren içlik alacağım kışın da bineceğim inşallah
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)