ANGARAJ
harika bir gece daha bitti herkese tek tek teşekkür ederim perşembe günü kahvaltıda görüşmek üzere
fatih seni özellikle görmek istiyoruz
işteki bilgisayar kısıtlı olduğundan resmi göremedim ama herhalde bufflı resmimi koymuştur nazi arkadaş )
bu arada perşembe kahvaltı mı yapıyosunuz hafta içi hafta içi )
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
bufflu değil emir abi benim yanımda çekildiğin egzantirik bi resim ama güzel sakın sana ağzımdan kaçırdığım kelime için yanaşıyormuşum gibi birşey çıkmasın ortaya
valla bende sorduğumda hüseyin abi hafta içi dedi, şaşrdım
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Günaydın Arkadaşlar... Güzel bi aksamdı herkeze teşekkurler....
eveettt yeni fotolar geldi.
daha buraya koymadığım fotoğraflar mevcut ya faceden bulun beni yada maillerinizi yazın ki yollayayım bunları buraya eklemek bile bi yarım saatten fazla vaktimi aldı arkadaşlar buyrun yorumlarınızı esirgemeyin özellikle ertanın crossculara laf edip edip crossa binmesi hakkında bilhare yorumlar yapalım
ANGARAJ
Yandık desene abi
@
teşekkürler resimler için yunus abi.hani bikaç arkadaş istedi de elin değimişken bana da göndermek istersen ilker.yanizca@hotmail.com
yoksa boşver upload etmek sıkıcı bilirim
makinana ve ellerine sağlık nice buluşmalara ..
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
anaaaaa benim otomofilimi de koymuşsun
çok güzeldi yaa hele gecenin sonundaki kokareç tarifi imkansız bir lezzetti
heeee bende diyorum neden face de göremedim
yunusum yarın saat kaçta yapalım kahvaltıyı
akıllı olun nan..
cross fotoları fotomontajdır, gerekli idari mecriilere başvurulduğu için burada yorum yapmam yasak.
it's a long way to the top...
kahvaltı için saat 10 da toplanıyoruz beyler haberiniz olsun. sonra ben görmedim yok ben duymadım demeyin
FATİH özellikle seni bekliyoruz ona göre
Güzel fotoğraflar gelmek isterdim ama ben okuyom kardeşim okuyom ben yaaa ayrıca parasızım ayrıca bugün sınavım vardı Cebimden para taşar zamanım olur bu sefer topic sessizleşir kesin
Kahvaltı hakkında biraz ayrıntı alabilirmiyiz lütfen nerde saat kaçta olucak gibi ? ayrıca mail adresim oldiskool@hotmail.com yunus bana da yollarsan sevinirim dostum
fotoların hepsini rar layıp bir yerlere atsan da linki paylaşsan yunus ya diğer türlü benim winniethecrusher@hotmail.com
it's a long way to the top...
rarlayıp paylaşması kolay da 321mb ı indirmek sizin için biraz zor olmasın sizde nası olsa faceye koyacaksınız iyisimi ben oraya atayım alın hepiniz benden?
abi be haftasonu olsaymış çok iyi olacakmış da inşallah bi problem çıkmazda gelebilirim...
ANGARAJ
yunusum dün konuştuk ya saat 13:00 a kadar kalabilirim demiştin bak valla malzeme aldık geldik şimdi sabah 10 gibi bekliyoruz
bahadır bizim evde toplanıyoruz adresi özelden gönderiyorum
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)