aynen üstümü giyindim hava kapadı yağmur başladı.güüya motoru temizleyip geleyim diyordum eşşek şansı yemin ederim
aynen üstümü giyindim hava kapadı yağmur başladı.güüya motoru temizleyip geleyim diyordum eşşek şansı yemin ederim
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
burda güneş çıktı bile hava açacak mı bilmem Mehmet Bey nerelerdesiniz bi tahminde bulunalım lütfen!!
ANGARAJ
Balkanlardan gelen soğuk hava akımları ile gelen yağmur bulutları, yurdun batı kısmından ülkeye giriş yaptı Yunus bey... Yapılan son değerlendirmelere göre Ankara sağanak yağmurlu 06, Çorum parçalı bulutlu 19, Kayseri, pastırmanın etkisiyle 38 derece...
Şaka bi yana Batıkent bölgesi sağanak yağışa teslim şuandan itibaren, saat 13:00 olması benim buluşmaya katılma fikrimi değiştirmeme neden oldu... Sanırım bende gelemiycem... Zaten aldığım duyumlara göre Bahçeli tarafları hatta Ankara geneli bu şekilde yağmurlu...
Aslında yağmur sorun değil benim için fakat dün ki suyla savaşımda tüm ekipmanlarım iyi ıslandı, hala da kurumamış çoğunluğu... Şuan giyip çıkabileceğim ekipmanım yok... Kuru hava olsa bi t-shırt bi mont giyer çıkardım... Tatlı su motorcusu diyosanız yapacak bişey yok öyle olsun diyelim...
Buluşacak arkadaşlara da iyi eğlenceler diyeyim...Eğer buluşma olmazsa bugün, hafta içi bi akşam Yunus bey bi buluşma tertipler diye düşünüyorum.... Saygılar, hürmetler...
gidebilen oldu mu arkadaşlar buluşmaya ? sessizliğe büründü topac dünkü yağmurda ıslandıktan sonra açıkcası bende çıkmak istemedim bu gün yağmurda ..
buluşmayı yaptık.. ilk olarak burak ben ve yunus benzinlikte buluştuk ve belli bir süre bekledikten sonra çıtır simitte oturarak yağmurdan dolayı evden geç çıkmak zorunda kalan arkadaşları bekledik.. daha sonra 7 kişi olduk ve yol yapmaya karar vererek eymire doğru yollandık.. içeri girip göl kenarında kendimize oturacak bir yer seçtik ve muhabbete başladık.. epeyce bi zaman geçirdikten sonra yağmur tekrar başlamadan yola koyulduk ve herkes evlerine dağıldı.. güzel samimi sohbetlerin olduğu bir buluşmaydı kendi adıma herkese çok teşekkür ederim benim adıma çok keyifli bir gündü..
Arkadaşlar,
www.dmi.gov.tr
de hava durumu detaylı olarak bulunuyor, buradan takip edin,
boşu boşuna ıslanıp durmayın .
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
Uploaded with ImageShack.us
*Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.Amaç;
dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.
güzel günde tşkler. potitocuk diğer fotolara noldu ?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
eğmir.. en çok istediğim yerdi.ve kaçırdım yağmur yüzünden
Evet gerçekten güzel gündü bütün arkadaşlarıma teşekkur ederim. (potitocuk Bütün fotoları mail atarsan sevinirim.) kanka_1907@hotmail.com
abi ortada çok sırıtmışım birde fotoğraf çeken diğer arkadaşlarda en azından p.m ile fotorafları göndersinler yaw güzel bi gündü gerek yağmuru gerek muhabbeti gerekse gittiğimiz yer olarak ben heleki o manzaraya bittim eymire giderken şehrin bu kadar içinde ve bir o kadar da kalabalıktan uzak bir yermiş hiç gitmemiştim yazıklar olsun bana ve bu zamana kadar niye gitmediğime hala bir anlam veremiyorum.
ANGARAJ
ben niye oraya giremiyorum niye? Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bolca ağaç var bazen özlüyorum Karadeniz'i burda o özlemimi giderecek tek yer orası gibi oraya da giremiyorum
tersten mi ? çakallar siziii
tamamdır taktik alındı hangi girişten girdiniz peki
7 Motorlu çete gibi maşallah bide tor tor sesli korktular haliyle hakkaten ya:D
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
iki motorla gidip yalvaryakar para bayılıp içeri girenlerden biri bendim. tersten girmek hiç aklımıza gelmemişti :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
resimlerin devamı ;
*Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.Amaç;
dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.
arkadaşlar tersten girdik derken TRT tarafındaki kapıyı kastediyorsunuz di mi ??
gölün etrafında ters yönde sürdük demeyin de. eymir bu tip kazalarıyla meşhurdur !!
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)