Aşağıda linkini verdiğim kasktan bende (L) var, sadece birkaç kez kulandım, pırıl pırıl duruyor, 200 TL ye verebilirim (genelde açık-yarım kask kullandığım için pek alışamadım ve kullanmadım)
http://www.motoraksesuarlari.com/pro...roducts_id=299
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
ozaman buuşma yeri belirleyelm ordan karar verir gideriz..
tarık hocamın dediği gibi bahçeli 7.cadde milli kütüphane girişi tarafından geldiğinizde 7. caddeye girince benzinlik hemen sağ tarafınızda kalmakta orda görüşelim saat 13.00 da
ANGARAJ
bana uyar
yunus sen nasıl geliceksin ? Almamı istersen gelip alayım...
tamamdır ama yine de haber et alırım sıkıntı yok
Bahadır bende peşine takılsam bilmiyorum oraları
olur tabi pazarın orda buluşur çıkarız beraber..
arkadaşlar bana ankarada güzel uygun hem A2 hemde B ehliyeti alabileceğim bi sürücü kursu önerebilirmisiniz ? motorumu yeni aldım 1 hafta oldu hala ehliyetim yok ve olana kadarda trafikten uzağım o yüzden bi an önce almam lazım. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim iyi akşamlar.
ben başkent sürücü kursundan almıştım.. bir de bildiğim karanfil sokakta, karanfil sürücü kursu var..
peki fiyatları nasıldı başkent sürücü kursunun hatırlıyorsan çok hora geçer valla
200 lira kurs ücreti vardı.. geri kalan masraflar zaten heryerde aynı.. ama iki ehliyet birden alırsan indirim yaparlar bir de tavsiyeyle geldiğini söyleyince de indirim yapıorlar.. benim adımı verebilirsin Bahadır Bahçeli...
bahadır bende a2 için başkente gitmiştim yalnız motorsiklet direksiyon eğitimini taaa ankaranın konyadan girişi tarafında tepede bi yerde dandik bi motorla veriyorlardı ulaşımınıda kendin yapıyordun sen gittiğinde de öylemiydi bilmiyorum ama gidecek arkadaşı bilgilendirirsen iyi olur bende 1 kere gittim 2.ye dedim kim gidecek oraya zaten biliyorduk motor kullanmasını sallamıştım git gel zulumdü yani
ANGARAJ
evet öyleydi benim de ama işin kötü tarafı bütün sürücü kursları orda yapıor ve aynı motoru kullanıyorlar 125 cc dandik mondial bi motordu .. mekan da kırk konaklarda.. geniş bi alanda .. ama dediğim gibi hepsi orada yapıorlar..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:33 ----------
bu arada sanırım belli bi saatte kursun ordan servis kaldırıyorlardı öyle hatırlıyorum yetkiliyle konuşunca ayarlıyorlar servis...
Arkadaşlar, şimdi son olarak;
bahçelievler 7.caddeye, milli kütüphane girişi tarafından geldiğimizde, caddeye girince hemen sağ tarafdaki benzinlikte saat 13:00 da mı buluşuyoruz...?!
Buluşma saati olarak öğleni seçmişsiniz yeni fark edebildim... Saat 13:00 'ü seçmenizin özel bi nedeni var mı bilmiyorum... Ben, akşam saatlerinde katılmayı planlıyordum... Eğer erken saatte buluşup uzun yol yapacaksanız ben büyük ihtimalle gelemem... Ama buluşup, bi yerlerde oturup, sohbet edicez derseniz, akşam da olsa katılırım... Gezi veya buluşma planını net bi şekilde belirlersek daha düzenli olur, zorlanmadan toplanırız, herkes de planını ona göre yapar diye düşünüyorum... Genel de bu başlığın uzmanı olarak her zaman ki gibi Yunus'dan bi aksiyon beklemekteyim bilginize... Saygılarımla arz ederim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 ----------
Buluşma Bilgileri :
29 MAYIS 2011 Pazar günü, Saat 13:00 da, Bahçelievler 7.caddeye, milli kütüphane girişi tarafından geldiğimizde, caddeye girince hemen sağ tarafdaki benzinlikte buluşuyoruz...
Bu arada güncel liste :
1) gonyaulax ( bahadır ) 0505 644 26 01
2) al_pi(önder) 05418429282
3) MotoGT
4) RamuthRa ( Kenan ) 5423871769
5) WTP ( Ertan ) ( Eğer sınavı olmazsa oda katılır aramıza )
6) GaCCaLL (Yunus)
7) Soykan67 (Soykan) 05345713667
8) !Lk£® 539 583 30 73 ilker
9) potitocuk (onur) 0541 408 19 19
10) ~~NEO~~ (Mehmet) (Duruma göre)
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)