Pazar değilmi buluşma günü
Yunus motoru alsın hele alacak anahtarımızı
Pazar değilmi buluşma günü
Yunus motoru alsın hele alacak anahtarımızı
oo neler görüyorum neler ,tarık güle güle bin kardeşim hayırlı olsun ,yunus herkesi crosscu endurocu yapacan sonunda müdür =) bi hafta sonu geldiğimde görüşelim artçı olayım birinize=)
Yo haklisin tabii ama ne biliyim bi boyle simitci kahvalti muhabbeti donunce ondan dedim oyle oldum olasi su simitci mekanlarindan hoslasamadim zaten
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 ----------
Hemen burada belirtmek isterim, enduro alirsam bu yunusun sayesinde olmayacak :p ama bakalim biz belki yunusu yoldan cikarim bi chopper aldiririz
eğr ankara da olursam bende gelirim... ama bahçeli simit falan bana ters bozar beni zaten saat 13:00 da kahvaltı denilen olay halledilmiş olur bide anladığım kadarıyla bazı arkadaşlar orayı bilmiyor.kızılay da olsa en azından herkes biliyor olur geçen oturduğumuz ormancı kafe iyiydi hemde kahvaltı yapmak isteyen de orada halledebilir fiyatları da uygun tekrar gözden geçirilsin derim.sıkılınırsa da kalkar başka biyere gidilebilir
olmazsa konvoy yapalım kızılaydan bahçeliye bahçeli bence daha uygun çünki şehrin diğer tarafından gelen arkadaşlar için. tam orta bir yer gibi..bu arada beni almaya gelecek kimse yok mu
ANGARAJ
yunus ne oldu senin motor işi kapora falan vermiştin galiba
almada sorun olmaz kardeşim birimizden biri gelir
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
1) gonyaulax ( bahadır ) 0505 644 26 01
2) al_pi(önder) 05418429282
3) MotoGT
4) RamuthRa ( Kenan ) 5423871769
5)WTP ( Ertan ) ( Eğer sınavı olmazsa oda katılır aramıza )
6)GaCCaLL
7)Soykan67 (Soykan) 05345713667
8)!Lk£® 539 583 30 73 ilker
9)potitocuk (onur) 0541 408 19 19
pazar günü yağmur olmadığı sürece bahçeli yada kızılay farketmez gelirim nasıl olsa etimesguttan geleceğim ha bahçeli ha kızılay
*Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.Amaç;
dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.
Beyler kask için önerebileceğiniz marka var mı?
bütçeni söyle ona göre önerelim.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Yunus, pedal çevirip yorulma. benim motora bağlayalım senin velespidi öyle gelelim
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ondan sonra arkadan sellektör yapmaya başlarım 4 kmlik mesafede
ANGARAJ
Vay buluşma yapılıyor, iki gün mesaiye kaldık diye haberimiz yok... Mekan olarak kızılay veya bahçeliye göre Tigem daha iyiydi aslında neden orayı da düşünmüyorsunuz bi ara hep oradaydık... Park derdi, trafik derdi de yoktu... Neyse karar sizin...
Akşam gelip gelemeyeceğim belli olur ona göre yazarım listeye adımı... saygılar...
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)